Βαγγέλης Περρής: «Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον Αρτ έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά απάντησε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στο Πρωινό, για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει.

Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, τα οποία δεν θα τα έχει δει κανένας, θα τα παίζει ο Μουτσινάς, θα έχουν και οι δύο επιτυχία που την έχουν ανάγκη και θα είναι μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη τη Μαλέσκου. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή. Το φετινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ήταν… ταλεντάκι».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κανένας νοήμων άνθρωπος δε γελά με τα αστεία του Σεφερλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει αντικειμενικά ο Περρής είναι πολύ οξυδερκής άνθρωπος και καλά τα ψέματα ήταν η καρδιά του όλα ολλα αυτά τα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !