Θετικές οι εξελίξεις για Καρτελιά-Παπίλα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Πολλά τα σενάρια και ακόμα περισσότερες οι φήμες που κυκλοφορούν για το πρωινό του Star. Είναι μάλιστα τόσοι πολλοί οι μνηστήρες για το Breakfast @ Star που δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε τα ονόματα.

Πριν από ένα μήνα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν το δίδυμο από τη Χαλκίδα να μη συνεχίζει. Μάλιστα, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, τα πρώτα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι θα παραμείνει η Ελίνα Παπίλα και αναζητείται παρτενέρ. Τότε ήταν που κυκλοφόρησε και το σενάριο που ήθελε τη θέση αυτή να αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος συμμετέχει στο Asia Express.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Ο Βασάλος δεν έχει κάνει συζήτηση για το πρωινό και είναι πολύ πιο πιθανό τον Ιανουάριο να τον δούμε στο All Star Survivor.

Ένα δεύτερο σενάριο ήθελε το Breakfast @ Star να ολοκληρώνεται φέτος και να αναζητείται νέος παρουσιαστής. Μάλιστα, κάποιοι ήθελαν την Ιωάννα Μαλέκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να φιγουράρουν πρώτες στη λίστα για να αναλαμβάνουν το τρίωρο 9 με 12.

Οι πληροφορίες του znews.gr και του Γιάννη Πουλόπουλου, αναφέρουν ότι το Star θα ήθελε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, αλλάζοντας όμως αρκετά πρόσωπα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Πιστεύουν δηλαδή ότι με την κατάλληλη υποστήριξη οι δύο παρουσιαστές θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν στην πρωινή ζώνη.

Αυτό είναι το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί για το πρωινό του Star και όπως μου μεταφέρουν οι πληροφοριοδότες μου είναι δύσκολο να αλλάξει.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα παιδιά μία χαρά είναι απλά θέλουν στήριξη και βελτίωση της εκπομπής και να υπάρξουν φρέσκες ιδέες (να είναι τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες) και παρά κόψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον πρώτο σχολιαστή. Τα παιδιά είναι μια χαρά αξιοπρεπεστατα. Δεν κιτρινίζουν, δεν κάνουν κατινιές και δεν πατουν επι πτωματων. Μαζί με την Δανάη και την Μπέτυ κάνουν τα καλύτερα πρωινά. Τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία με στήριξη από το κανάλι και διορθωτικές αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παρουσιαστές του πρωινού του ΣΥΑΡ είναι καλύτεροι από τα υπόλοιπα κανάλια. Ούτε ποσοστά παίρνουν από πρωινή εκπομπή πριν από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !