Νίκος Μουτσινάς: «Ήταν δυσάρεστο που ήμασταν στον αέρα όλη αυτή τη σεζόν»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

 


«Ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και του χρόνου θα μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα αποφάσισε να ξεκινήσει λίγο διαφορετικά το «Καλό μεσημεράκι». Στην έναρξη της εκπομπής έκανε στα γρήγορα έναν μίνι απολογισμό για τη σεζόν, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το χιούμορ του, ωστόσο, κάποια απ’ όλα αυτά φαίνεται πως τα εννοούσε.

«Θέλω να πω ότι ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν, για όλους εννοώ, το καταλαβαίνετε. Όχι, που κλείνουμε είναι το ευχάριστο. Ήταν δυσάρεστο που ήμασταν στον αέρα όλη αυτή τη σεζόν. Ήταν μεγάλη δυσκολία γιατί κάπως η πραγματικότητα ήταν λίγο… ικανοποιητικά μαύρη.

Θέλω να πω ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλη την ομάδα. Ευχαριστώ γιατί ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και του χρόνου θα μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή. Εγώ τα λέω αυτά μπας και κατέβω στο Φάληρο και τα θυμούνται. Γι’ αυτό και θα μικρύνει η ομάδα και θα φύγετε οι μισοί, πάρα πολύ ωραία», με με μπόλικη δόση χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Θέλω σιγά σιγά να λέω τα ευχαριστώ μου στους ανθρώπους εδώ που πραγματικά όλο το χειμώνα πέρασαν πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ μεγάλη κούραση, δεν είναι εύκολο να βλέπετε αυτό το πανηγύρι, έχει προετοιμασία από τα παιδιά. Εγώ μόνο να βαφτώ, που δεν είναι και αυτλό εύκολο».


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα νούμερα του δεν ήταν ευχάριστα. Η σεζόν μια χαρά ήταν. Κουρασε αυτό το καθημερινό τσιριχτο πανηγυρι χωρίς λόγο και αιτία. Ας του δώσουν κανα τηλεπαιχνίδι που θα του ταιριάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως το πιο καβαλημένο καλάμι στην Ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω. Και τη προηγουμενη και τη προπροπροηγουμενη και γενικα ήταν δυσάρεστο που ήσασταν στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξανακαβάλησε ο Μούτσι και νομιζει οτι κανει και χαρη στο τηλεοπτικο κοινο που βγαινει ακριβώς όπως είχε πάθει και επι ''Δεστε τους''. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Νικολας στα καλυτερα του και ασε τους χειτερς να λενε απορια που αμφιβαλλω οτι το εννοει οτι θα μικρυνει η εκπομπη γιατι ειναι ηδη μιαμιση ωρα καθαρα στον αερα θα την κανει 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου θυμίζει την τελευταία του χρονιά στο δέστε τους. Του φταιγανε όλα χωρίς λόγο, βαριόταν, δεν του άρεσε τίποτα. Αν δε σαρεσει που δουλεύεις κάτσε σπίτι σου ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !