Ποιοι ακολουθούν τους παρουσιαστές;

3


Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η παραμονή των Λιάγκα – Σκορδά στον ANT1, καθώς ενώ το πρώην ζευγάρι είχε συμφωνήσει ήδη από τον Φεβρουάριο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο, το ρεπορτάζ θέλει να μην τα βρίσκουν οι δυο παρουσιαστές με το κανάλι αναφορικά με τους όρους παραμονής τους. 

Κι αυτό γιατί τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά θέλουν να τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους και τηλεοπτικά, πλέον, την ερχόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να κάνει αυτό που φέτος φαίνεται να διέσωσε την εκπομπή, να ασχοληθεί δηλαδή με πιο ενημερωτικά θέματα και η Φαίη Σκορδά να ασχοληθεί με το δικό της αντικείμενο που δεν είναι άλλο από την ψυχαγωγία. Μάλιστα, η ψυχαγωγία φέτος είναι γεγονός, ότι λόγω επικαιρότητας παραμελήθηκε αρκετά, βάζοντάς τη σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και μέσα στην ίδια της την εκπομπή.


Ωστόσο, τα σχέδιά τους φαίνεται να φρέναρε το ίδιο το κανάλι, το οποίο θεωρεί ότι η εκπομπή πρέπει και του χρόνου να συνεχιστεί ως έχει, δηλαδή ως “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να βάλει σε κίνδυνο την επιτυχία της εκπομπής που φέτος ξαναναστήθηκε και ξανά ανέστησε και τους δυο παρουσιαστές, εξασφαλίζοντας την ανανέωση του συμβόλαιο τους με τον ANT1.


Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα, ενώ έχουν συμφωνήσει με το κανάλι, δεν έχουν υπογράψει την ίδια στιγμή μάλιστα πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σταματήσει να κάνει ραντεβού για την δική του ενημερωτική εκπομπή, που θα προηγείται της ψυχαγωγικής της Φαίης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αρια Καλύβα, η δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στο “Χαμογέλα και πάλι” της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Λιάγκα και του χρόνου να βρίσκεται μαζί του. Επίσης, ο Τάσος Τεργιάκης έχει διαλέξει στρατόπεδο και δεν είναι άλλο από αυτό της ενημέρωσης.


Το περίεργο, βέβαια, είναι ότι το κανάλι από την άλλη επισημαίνει ότι ακόμα δεν έχει γίνει ραντεβού με τους παρουσιαστές και επιμένει στη μία εκπομπή κι όχι στη διχοτόμηση της ζώνης.



Youfly - Τίνα Μεσσαροπουλου 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από το να γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του καλύτερα να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις. Έλεος πχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω πάντως πως θα μείνουν μαζί.... Αφού δεν έχουν υπογράψει ακόμα, δεν έχουν προτάσεις από άλλα κανάλια; Τύπου MEGA ή ΣΚΑΙ; (γιατί το ΟΡΕΝ θα τους έδινε τον μισό μισθό από αυτόν που παίρνουν τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επεισόδιο 2.333 στο σίριαλ Λιάγκα – Σκορδά. Είχαμε μείνει στο ότι χωρίζουν και πρώτα θα βγαίνει ο Λιάγκας και μετά η Σκορδά. Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καν υπογράψει, μπορεί και να φύγουν αλλά αν μείνουν πρώτη θα βγαίνει η Σκορδά και μετά ο Λιάγκας ο οποίος έχει αρχίσει την έρευνα για το πάνελ του. Το κανάλι πριν ολοκληρώσουν για φέτος αυτοί οι δύο λογικά επίσημη ανακοίνωση δεν θα βγάλει έτσι; Ή μπορεί στην τελευταία εκπομπή να πουν οι ίδιοι τί θα κάνουν έχοντας πάρει βέβαια την έγκριση του καναλιού να μιλήσουν. Αλλά μέχρι την τελευταία εκπομπή έχουμε ακόμα αρκετές μέρες και άρα θα συνεχίσουν να βγαίνουν επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !