Αναστάσιος Ράμμος για Black Out: Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει

2


Ο Αναστάσιος Ράμμος παραχώρησε δηλώσεις στα παρασκήνια του Mad και μίλησε για το Black Out κι αν θα συνεχιστεί του χρόνου.

«Δεν νομίζω να υπάρχει το Black out του χρόνου, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Πολύ ωραία ήταν, θα το έκανα ξανά σίγουρα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστικό. Ήταν πάρα πολλές ώρες αναμονή» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.




«Δηλαδή μέχρι να φτιάξουν. Να στηθεί αυτό, να ξεστηθεί, να κυνηγάμε τις κατσαρίδες και τα φίδια. Ήταν κουραστικό. Θα ήθελα να κάνω το Μπαμ του Φερεντίνου και το Άλλα Κόλπα του Βλάση Μπονάτσου» πρόσθεσε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι να συνεχίσει παλικάρι μου; Και που παίζει τώρα ποιος το πήρε χαμπάρι; Άλλη μία απόδειξη ότι η ανακύκλωση αδιάφορων concept του παρελθόντος δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία. Το αρχικό Black Out είχε κάνει αίσθηση μόνο για το επεισόδιο με τις τσιρίδες του Τρύφωνα και το ύφος της Μπουλέ. Grande επιτυχία δεν το λες. Η νέα έκδοση (όπως και πολλά αντίστοιχα προγράμματα) απασχόλησε περισσσότερο τις ιστοσελίδες, που πρέπει κάτι να ανεβάζουν κάθε λίγη ώρα, παρά το τηλεοπτικό κοινό. Οπότε στο καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !