Ο ALPHA ανακοίνωσε επίσημα το δικό του "Ντέρτι"...

10


Η ιστορία μας εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980… Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο, έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.

Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως.

Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις.

Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

«Αυτή η νύχτα μένει», η μεγάλη παραγωγή του Alpha που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έρχεται στο νέο πρόγραμμα με ένα εξαιρετικό καστ σπουδαίων ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική ματιά της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η κα Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο τίτλος σου Γιώργο τα λέει όλα! αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά το στέλεχος που συζήτησε την ιδέα με τους σεναριογράφους του ΑΝΤ1 και έψαξε να πάρει κάτι παρόμοιο θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νέα σειρά έκπληξη έχει τίτλο «Ντέρτι» των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη. Η σειρά αυτή, όπως ανέφερε είναι σε φάση προπαραγωγής. Μια σειρά μυστηρίου και έρωτα κατά τη δεκαετία του ’80.

    Αυτή ήταν η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στην παρουσίαση που έγινε 08/09/2021.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλνουμε όλες μας τις ευχές στο να πατώσει. Οταν δεν υπάρχει έμπνευση, δεν υπάρχει ούτε πρωτοτυπία και εξέλιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι και να πατώσει ρε παιδιά, είπαμε. Πράγματι θα έπρεπε να στο σκεφτουν λίγο καλύτερα πριν το βγάλουν, αλλά όχι και να πατώσει. Κακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλά τα λέτε. Έκλαψα με τον τίτλο. Ας πρόσεχαν. Θα το έχουν το κράξιμο μετά την δημοσιοποίηση από τους σεναριογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 δραματικές σειρές back to back...και μετά θα λένε που πήγαν οι τηλεθεατές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε και παίρνετε την υπόθεση αυτή τόσο προσωπικά, είστε σίγουρα απλοί τηλεθεατές ή έχετε για τον οποιονδήποτε λόγο συμφέροντα από κανάλια; Γιατί εμένα ως απλό τηλεθεατή ποσώς με ενδιαφέρει ποιος είχε την ιδέα πρώτος και ποιος αδικήθηκε και ποιος έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά το αν η οποιαδήποτε σειρά βγει τελικά θα έχει καλό αποτέλεσμα είτε λέγεται Ντέρτι είτε λέγεται Νύχτα, είτε προβληθεί στον αντ1 είτε στον άλφα. Εγώ θα δω οτιδήποτε βγει αν αξίζει και τα υπόλοιπα αφορούν μόνο τα κανάλια. Δεν ξέρω, εγώ είμαι ο περίεργος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι κι αλλιώς, η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου δεν θα ξέρει όλο αυτό που έγινε, πιθανότατα θα κάνει πολύ καλά νούμερα, και πιθανότατα εν τέλει όντως να είναι μία πολύ καλή σειρά. Αλλά ναι, αν ο άλφα αυτό το θεωρεί fair play, οκ, το δείχνει αρκετά την τελευταία σεζόν, το πήγε γενικά σε άλλο επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πράγματι για τον τηλεθεατή δεν έγινε και κάτι. Το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες αυτό που έγινε. Όσοι βλέπουν τηλεόραση διαβάζουν το διαδίκτυο. Όσο για τον Alpha δείχνουν πόσο επαγγελματίες είναι , ξεχνώντας ότι όλοι σε αυτό τον χώρο συναντιούνται ξανά σε διαφορετικά μαγαζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !