Αυτή η νύχτα μένει: Η Δέσποινα Βανδή στη νέα σειρά του ALPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
17

 


Κι όμως μπορεί να αρνήθηκε αρχικά την συμμετοχή της για πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά, η Δέσποινα Βανδή όμως συμφώνησε να κάνει guest εμφανίσεις στην νέα δραματική σειρά του ALPHA με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Πάμε Δανάη, η Δέσποινα Βανδή ενώ αρχικά είχε αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση, όπως όλα δείχνουν τελικά βρέθηκε η μέση λύση και η καταξιωμένη τραγουδίστρια, έχει έρθει σε συμφωνία με τον παραγωγό της σειράς για κάποιες guest εμφανίσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη σειρά συζητά και ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης.

Να σας θυμίσουμε πως στην νέα σειρά του ALPHA, που αναμένεται να δούμε στις οθόνες στις αρχές της νέας σεζόν, θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης όπως τους: Γιάννη Στάνκογλου, Βασίλη Μπισμπίκη, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη και Ιωάννη Απέργη. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και περισσότερα ονόματα. Η σκηνοθεσία είναι της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάει πολύ καλά πιστεύω. Ειδικά αν μπει καπάκι μετά το σασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο της που δέχτηκε!!!
    Τότε που έπαιζε στους Δύο ξένους ήταν και πολύ καλή μάλιστα.Εγώ απορώ γιατί δεν συνέχισε να παίζει σε σειρές παράλληλα με το τραγούδι.
    Όπως και να έχει η Δέσποινα είναι εξαιρετική,όπως είναι εξαιρετική και στα μιούζικαλ που παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στάνκογλου, Μπισμπίκης, Μαργαρίτης, Βανδή, συν οι δυο νέες ηθοποιοί, συν οι υπόλοιποι συντελεστές, συν η υπέροχη μουσική του Κραουνάκη. Πολύ δυνατή σειρά και όντως αν παίζει μετά τον Σασμό τότε ίσως δούμε τον άλφα να κυριαρχεί. Και λέω ίσως γιατί δεν έχουμε ακόμα δει την απάντηση του μέγκα που εκτός από την επιτυχημένη ελιά ετοιμάζει και αυτό πολύ δυνατές σειρές (μαέστρο, Άγιος Πα’ί’σιος β κύκλος,Μαίρη Μαίρη Μαίρη, κλπ). Από τις σειρές του αντ δεν περιμένω και πολλά πράγματα μου ακούγονται αδιάφορες, ούτε από τα ριάλιτι του σταρ και σκάι που ευτυχώς φθίνουν χρόνο με το χρόνο. Πιστεύω πως στην πράιμ τάιμ το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα στον άλφα και στο μέγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παίζει να μπει μετά τον σαμσο γιατί ο σασμος θα είναι 2 φορές την εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 21:00 23:00 Δευτέρα και Τρίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν Alpha κάνει το λάθος κι έχει δραματικές σειρές μόνο τη μια πίσω από την άλλη, απλά θα κάνει ζημιά σε όλα του τα προγράμματα αυτά. Ο κόσμος έδειξε ότι ποτέ δεν θέλει ίδιο προϊόν το ένα μετά το άλλο. Θέλει διαφορετικότητα. Επίσης υπάρχει μεγάλο θέμα στην συγκεκριμένη παραγωγή. Αρνούνται πολλοί ηθοποιοί να παίξουν στην συγκεκριμένη σειρά μετά το σάλο με τους σεναριογράφους των μελισσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4 φορές θα είναι ο σασμος όχι 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σασμός θα είναι δύο με μεγαλύτερη διάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι το είδαμε πόσοι αρνούνται να παίξουν στην Νύχτα. Ήδη έχει μαζέψει αρκετά ονόματα. Λες και δεν υπάρχουν και άλλοι παλιοί και νέοι ηθοποιοί με ανάγκη αλλά και διάθεση για δουλειά. Να μείνουν άνεργοι για να μην παίξουν στην Νύχτα; Μας δουλεύετε ή έτσι θέλετε να πιστεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.01 μην πιστεύεις λέξη. Διασπορά fake news από τον γνωστό άγνωστο που το έχει πάρει προσωπικά το θεματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @8:06 γιατί ποιος τον πιστεύει; Απλά καμία μπαρούφα και κανένα ψέμα δεν θα μένει αναπάντητο. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην μας περνά για βλάκες και για να μην τον πιστεύουν οι καινούργιοι αναγνώστες που δεν ξέρουν τι παιχνίδι παίζεται εδώ μέσα από κάποιους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για πές μας τα ονοματα εσυ που ξέρεις το ρεπορταζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσοι ξέρουν το θεμα, ξέρουν οτι ο ALPHA ανακοίνωσε τη σειρά χωρίς ονόματα για άλλους λόγους. όσοι ξέρουν το θέμα, ξέρουν οτι με πολύ μεγάλη δυσκολία προχωράει η σειρά αυτή. Τα άλλα είναι απλά μπαρουφές μερικών που βλέπουν τα πάντα τέλεια στον ALPHA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσοι ξέρουν το θέμα είναι ή του άλφα ή όσους τους καίει η νέα σειρά του άλφα. Και επειδή εσύ μάλλον ξέρεις πολλά, τι από τα δυο είσαι; Του άλφα ή σε καίει τόσο πολύ η σειρά που μαθαίνεις τα πάντα γύρω από αυτήν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8.51 αυτά που γράφεις τα βγάζεις από την κεφάλα σου πάλι. Όπως τότε που έγραφες ότι η συνέχεια του Νησιού θα πήγαινε στον αντ1 γιατί τάχα δεν προχωρούσαν οι συζητήσεις με την ΕΡΤ λόγω υψηλού κόστους. Ή μήπως να θυμηθώ το άλλο που έγραφες ότι και ο Κοκκινόπουλος "κατηφορίζει προς ant1 μεριά";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τηλε-μαιντανος κατάντησε η Βανδή πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !