Η απαξίωση του ALPHA στην ενημέρωση...φέρνει πτώση και στο δελτίο!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


Δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει την μεγάλη πτώση που έχει υποστεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Τα νούμερα έχουν πέσει πάρα πολύ και πολλές φορές αυτό είναι ανεξάρτητο του χαμηλού lead in που κάποιες μέρες δίνει το «Deal» του Χρήστου Φερεντίνου. 

Κατά τη γνώμη μου αυτή η πτώση οφείλεται στη γενικότερη απαξίωση του ALPHA στον ενημερωτικό τομέα και δεν αναφέρομαι στα κοινωνικά ρεπορτάζ της Τατιάνας, αλλά στην σκληροπυρηνική ενημέρωση με πολιτικο-οικονομική ατζέντα. 

Ο ALPHA και το STAR είναι οι σταθμοί με τις λιγότερες δόσεις ενημέρωσης και φαίνεται πως αυτό το πληρώνουν και στις τηλεθεάσεις τους. Πώς o Σρόιτερ θα «χτίσει» κοινό αν ο κόσμος δεν έχει συνδέσει το κανάλι με τα καυτά θέματα της επικαιρότητας. 

Και έρχεται και σεζόν εκλογών και εκεί τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ενημέρωση στον ALPHA είναι σε μία μόνιμη απαξίωση με μικρά ups και downs από το 2009. Τα πρώτα χρόνια που ανέλαβε ο Σρόιτερ το δελτίο είχε κυρίως κοινωνικό πρόσημο το δελτίο και ήταν κάτι καινούριο το να βλέπεις την "οργισμένη φωνή" της κοινωνίας και τα δράματά τους πλημμυρισμένα με την αντίστοιχη μουσική. Πλέον αυτό το βλέπουμε και με πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Ευαγγελάτου, συν το γεγονός ότι το δελτίο του ALPHA πλέον είναι πανομοιότυπο με των άλλων καναλιών έχοντας αποβάλλει τα στοιχεία που το ξεχώριζαν στο παρελθόν, κυρίως τα τελευταία 2 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι νομίζω πως η αιτία είναι η γενικότερη απαξίωση του κόσμου προς την ενημέρωση των Ελληνικών καναλιών στο σύνολο τους και κυρίως προς τα δελτία τους. Αρκετές φορές διαφωνώ με τα νούμερα αλλά σε αυτό συμφωνώ με τον κόσμο. Καλά κάνει και τους γυρίζει την πλάτη. Αυτό που κάνουν μόνο ενημέρωση δεν το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοσμος πλεον επιλεγει mega για ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά όλα τα δελτία είναι πεσμένα και τα νούμερα όλων των δελτίων είναι απογοητευτικά.
    Με μία και και δύο ημέρες αν πάνε καλύτερα δεν σώζωνται.
    Πρέπει να γίνουν σε όλα άμεσα αλλαγές γιατί κούρασαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα θα μου άρεσε ένα 30λεπτο δελτίο ειδήσεων (σαν αυτό που ήθελε να κάνει το MEGA πέρσι αλλά το φοβήθηκε) που θα είχε όλα τα θέματα της ημέρας χωρίς πάνελ, σχολιαστές, καλεσμένους, συζητήσεις και λοιπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !