Ανεβάζουν κι άλλο στροφές οι Άγριες Μέλισσες! Σταθερά πρώτος ο Σασμός. Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά (31/5/2022)

20


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ  23,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 5,6
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 3,3
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 17,2
THE 2NIGHT SHOW 18,3
MASTERCHEF 13,9
SURVIVOR 16,2
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 16,1
MEGA STORIES 9.0
ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ (Ε) 3,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 5,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,0

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιες στροφές ανεβάζουν οι μέλισσες; Μας δουλεύετε; Είναι σταθερές στο 15-17, δεν λένε να ξεκολλήσουν και στην κοινή τους ώρα ελιά και ριάλιτι (κυρίως το survivor) συνήθως τις κερδίζουν. Δεν βλέπω καμμία σοβαρή διαφορά με τις προηγούμενες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:44 π.μ. πω πω ζηλια σε καταλαβαινω δεν συνηθίζεται 3η χρόνια σερί επιτυχίας για τις μέλισσες! Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη εχθές ο σασμος ήταν πρώτος 9 με 10:30 και 10:30 με 12:00 ήταν οι πρώτες οι μέλισσες αφήνοντας πίσω την πεσμένη κι κουρασμένη πλέον γη της ελιάς αλλά άφησε πίσω κι το survivor και το μαστερσεφ.. άλφα κι Αντ1 περνούν τις ζώνες με τις σειρές τους σας αρέσει ή όχι...στο Μέγκα η σειρά κούρασε κι τα ριάλιτι έχουν αποτύχει πλήρως φέτος..έτσι είναι τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πράγματα είναι οπως τα λεει ο 1044.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο 10:59 π.μ. εχθές οι μέλισσες πέρασαν όποιον είχαν απέναντι κι έφεραν τα πιο υψηλά νούμερα στην primetime μετά τον σασμο..δίκιο έχει.. σασμος κι μέλισσες ήταν leader στις ζώνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες οι μέλισσες ήταν δεύτερες.Οτι είχε απέναντι ήταν δεύτερο. Προφανώς γι'αυτό κι ο τίτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι οι αγριες μέλισσες για 3η συνεχόμενη χρονιά στην τηλεόραση τα ν

    ούμερα τηλεθέασης είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ.Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε την ποιότητα ενός τηλεοπτικού προιόντος ανεξαρτήτως σε ποιό σταθμό παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν η Ελιά κούρασε, αυτό άσε να το πουν αν ισχύει αυτοί που την παρακολουθούν γιατί το έχουμε εύκολο μόλις δούμε κάτι να πέφτει λίγο να βιαζόμαστε να λέμε ότι κούρασε. Αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιολογημένα οι μέλισσες τσίμπησαν κάτι παραπάνω χτες γιατί επιτέλους η υπόθεση ξεκόλλησε και άρχισαν πάλι οι εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηθελα να ήξερα πως βλέπουν την Ελιά με τόσους ατάλαντους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και η αλήθεια είναι ότι στην κοινή ώρα μετάδοσης με τις Μέλισσες η Ελιά πέρασε μπροστά, καθώς και το survivor μέχρι τις 23.30. Από εκεί και μετά άρχισαν να ανεβάζουν στροφές οι Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελιά έχει ατάλαντους, αλλά έχει και ταλαντούχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @11:42 πες τα! Έτσι ακριβώς είναι και όχι μόνο χθες αλλά και κάθε μέρα σχεδόν. Μόνο οτι σαρώνουν οι μέλισσες δεν είπαν ακόμα. Κάνουν το άσπρο μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μέλισσες ανεβάζουν στροφές όταν τελειώνουν η ελιά και το μάστερ σεφ, δηλαδή όταν λιγοστεύει ο ανταγωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά δες εσύ τα τέταρτα πρώτα στην κοινή ώρα μετάδοσης που έγραφες παραπάνω ότι να ναι ότι οι Μέλισσες πέρασαν όποιον είχαν απέναντι και μετά μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οσο επαιζαν απεναντι Γη της Ελιας και Μελισσες, η Γη της Ελιας ειχε μεγαλυτερα νουμερα απο τις Μελισσες. μετα ανεβασαν τα τεταρτα τους οι Μελισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σοκ , δεύτερες οι Μέλισσες χθες στο prime time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι δεύτερες στο prime time γιατί ανέβασαν νούμερα μετά τις 23.30 για 40 λεπτά. Όταν κάποιοι απέναντι είχαν τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουμε και λέμε. Οι μέλισσες πήρα 3,1 και στο πρώτο 15' το πήγαν στο 9,0% και στο δεύτερο 15' το πήγαν στο 16,0 με την Ελιά να είναι στο 16,6 στο τρίτο οι μέλισσες πήγαν στο 15,6% και η Ελιά στο 17,8. Οι μέλισσες είχαν και διαφημίσεις μέσα σε αυτό. Οι μέλισσες έφτασαν μέχρι 24,2 και είχαν απέναντι Survivor master chef. Καθόλου κακό . Η Ελιά το μεγαλύτερο νούμερο που έκανε χθες ήταν 18,6%. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδιά δεν έχετε βαρεθεί να τσακώνεστε κάθε μέρα για αυτές τις σειρές; Δείτε ότι θέλετε ανεξάρτητα από τα νούμερα. Εγώ για παράδειγμα βλέπω κάθε μέρα στις οχτώ το Private Eyes στο Οπεν που δεν κάνει νούμερα. Εμένα εκείνη την ώρα αυτό μου αρέσει. Μόνο τα στελέχη των καναλιών πρέπει να νοιάζονται για τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @1:24 μέχρι και ο ίδιος μας επιβεβαιώνεις ότι στην κοινή ώρα ελιάς μελισσών νικήτρια είναι η ελιά και ότι μετά το τέλος της ελιάς οι μέλισσες ανεβάζουν στροφές. Ευχαριστούμε, να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !