Τα 3 διαφορετικά σενάρια για τους Λιάγκα-Σκορδά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

 


Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εκπομπή «Το Πρωινό» και το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά.

Βέβαια, αυτό που ισχύει σήμερα, δεν σημαίνει ότι θα ισχύει και αύριο. Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν πως «σπάνε» την επόμενη σεζόν, ωστόσο σήμερα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον. 

Όλα ξεκίνησαν χθες από την Αφροδίτη Γραμμέλη που έγραψε στη στήλη της στο protothema.gr: 

«Οριστικά σε διαφορετικές ζώνες Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Από δύο ώρες έκαστος και με διαφορετικό περιεχόμενο και συνεργάτες». 

Βέβαια, το πρωί ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega καλημέρα» ανέφερε πως: «Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινά πρώτος, γύρω στις 09:30 αν όχι νωρίτερα και να παραδίδει τη σκυτάλη στην Φαίη Σκορδά στις 11:00, η οποία θα συνεχίζει μέχρι τις 13:00»

Όχι μακριά από το ρεπορτάζ της Αφροδίτης με τη διαφορά πως ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει εκπομπή διάρκειας 1,5 ώρα. 

Στην πορεία, ήρθε το ρεπορτάζ του znews.gr που ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα, πάντα όμως στο επίκεντρο το «σπάσιμο» του διδύμου: 10-12 η Φαίη Σκορδά και 12-2 ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Μπέζας θεωρεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να τελειώνει το «Καλημέρα Ελλάδα» τόσο νωρίς, καθώς όπως αναφέρει: «μπροστά μας έχουμε μια χρονιά αμιγώς πολιτική με εξελίξεις και δεύτερον με τη έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου θα γίνει ένα γενικότερο restart στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη».

Οι πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πως σε καμία περίπτωση δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Πηγές από το «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρουν πως είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο Γιώργος Παπαδάκης να ολοκληρώνει νωρίτερα». 


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άρα που καταλήγουν; Οι τηλεκριτικοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και γράφουν ότι τους έρθει στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως ουτε να μετακινηθει το μεσημεριανο δελτιο παιζει. Η επαναληψη του κωνσταντινου και ελενης δινει 20αρια με μηδενικο σχεδον κοστος οποτε συνεχιζει. Το ιδιο και ρουκ ζουκ αμετακινητο. Στις 16.00 θα παιζει νεα ξενη σειρα και κατα τις 16.35 το scripted reality με τα νοσοκομεια και μετα Σεφερλη. Οποτε το διδυμο θα συνεχισει στο 9.45 εως 13.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκπομπές αυτές αν καταλήξουν θα έχουν δύο ώρες διάρκεια η κάθε μια. Πιθανόν 9:45 με 11:45 Σκορδά και 11:45 με 1:45 Λιάγκας. Θα ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων 1:45 με 2:15 αμέσως μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης μετά και στις 3 το Ρουκ ζουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σενάριο να ξεκινά κάποιος από τους 2 στις 9 μου φαίνεται και εμένα δύσκολο. Δεν βλέπω ο Παπαδάκης να δέχεται τόσο μεγάλη μείωση στην διάρκεια της εκπομπής του. Τώρα αν σπάσουν οι δύο καλύτερα να ξεκινά πρώτα η Σκορδά με τα ζώδια, την μαγειρική και το κουτσομπολιό και να συνεχίζει ο Λιάγκας με το κουτσομπολιό-ενημέρωση πάνω σε κοινωνικά θέματα έτσι όπως το κάνει και τις συνεντεύξεις αν θα τις έχει αυτές. Αν θέλουν νούμερα νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι ο Λιάγκας απέναντι από την Ζήνα και το θανατικό της παρά η Σκορδά. Ας παρουσιάζει και αυτός θανατικά κι ας νικήσει ο καλύτερος αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To μεσημεριανό δελτίο δεν γίνεται να μικρύνει σε διάρκεια. Όλοι έχουν δελτίο μιας ώρας αυτό δεν αλλάζει. Το πρωινο θα τελειώνει στις 13.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !