Σαρωτική η Μακρυπούλια με το Ρουκ Ζουκ... Αναλυτικά η τηλεθέαση (29/6/2022)

25
 


Τι επιλέγει να δει το  κοινό, στην μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη; Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.


Αναλυτικά:
Πρόγραμμα- 18/54

ΑΝΤ1 NEWS 15,9
ALPHA NEWS 12,5
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 8,4
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 9,9
ΟPEN NEWS 5,8
STAR  NEWS 10,5
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΡΤ1 4,3

ΕΛΕΝΗ 7,3
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 18,3
ROUK ZOUK 23,2
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 10,1
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (Ε) 15,3
T-LIVE 11,4
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΝΚ 17,4
SHOPPING STAR 13,6
ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝ 2,3
ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ 1,6

SUPERSTORE 7,5
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ Ε 5,5
5 Χ 5 (Ε) 12,3
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 14,5
DEAL 13,6
CASH OR TRASH (E) 5.5
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 12,3
HAPPY TRAVELLER (E) 6,6
ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ (Ε) 7,3
LIVE NEWS 16,7
THE CHASE 16,1
STOYNTIO 4  4,6

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φέτος η Μενεγάκη πάτωσε.3,3 έπιασε σε τέταρτο.Ο κόσμος την έχει αποσύρει ολοκληρωτικά.Απορώ,με ποια κριτήρια την επανέφεραν φέτος..Χαίρομαι και για τον Ουγγαρέζο που νόμιζε ότι θα τραβήξει κόσμο.Αμ δε.Κι όσο για την αναβάθμιση που διατείνεται ότι έχει,στα λίγα λεπτά που τον έχω δει,κάνει τον καραγκιόζη της παρουσιάστριας για να κακαρίζει αυτή.Επάγγελμα γελωτοποιός δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ μέχρι πέρσι ο Ουγγαρέζος ήταν κάτι καλύτερο;

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να μην ήταν κάτι καλύτερο όμως έφυγε από το κανάλι για κάτι καλύτερο και τελικά είναι στη χειρότερη φάση του. Αυτό δεν είναι αναβάθμιση όπως ήθελε να λέει αυτό είναι υποβάθμιση.

      Διαγραφή
    3. Ούτε υποβάθμιση είναι. Αυτό λέγεται μια από τα ίδια. Δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις εσύ τη διαφορά.

      Διαγραφή
    4. Η διαφορά είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε άποψη.Τώρα αρκείται μόνο στον γελωτοποιό και η άποψη του είναι τέτοια ώστε να αρέσει στην Μενεγάκη.Έλλειψη προσωπικότητας λέγεται αυτό.Ο κόσμος δεν την θέλει άλλο.Τα φετινά νούμερα απέδειξαν πόσο παλτό είναι.Ούτε τα σχόλια για τον άντρα της,το παιδί της κ.τ.λ. την έσωσαν.Ζούμε στο 2022 όχι στο 2000.Κι η τηλεόραση που κάνει είναι παρελθόν.

      Διαγραφή
    5. Εμ πες το έτσι. Το θέμα σου είναι ότι πήγε στη Μενεγάκη επομένως. Δηλαδή αν είχε παραμείνει στο πάνελ του πρωινάδικου θα ήταν OK ο Ουγγαρέζος σα να λέμε...

      Διαγραφή
    6. 1:08 πες μου σε παρακαλώ ποια ελληνική εκπομπή θυμίζει 2022 και όχι 2000. Γιατί εγω αυτές τις μέρες έχω δει αναγκαστικά πολλές εκπομπές και μου φαίνονται όλες ίδιες. Πρωινός Καφές με την Ρουλα και την Ελένη της δεκαετίας του 90. Επίσης θα σου πω ότι ελάχιστα έως καθόλου αναφέρεται στα προσωπικά της.

      Διαγραφή
    7. Όταν η Μενεγάκη είχε καλεσμένο τον Παπακαλιάτη,που ήταν κολλητάρι του Λιγνάδη,δεν τον ρώτησε κουβέντα για όλα αυτά που έχουν συμβει για τους βιασμούς που έκανε ο φίλος του ή τα ανήλικα που πήγαιναν στο θέατρο,που το ήξερε κι ο Παπακαλιάτης.Σε όλες τις εκπομπές,όλους τους ηθοποιούς τους ρωτάνε για το θέμα αυτό.Η διαφορά της τηλεόρασης του 2022 έναντι αυτής του 2000,έστω και σε μικρό βαθμό.

      Διαγραφή
    8. Το ότι η Μενεγάκη έχει αφήσει έξω από την εκπομπή της τη δυσάρεστη πραγματικότητα δεν την κάνει παλιακη εκπομπή. Εχθές λοιπόν είχε καλεσμένο τον Ιρανό πρόσφυγα που διέπρεψε στις πανελλήνιες και μάλιστα του πήρε μία πολύ ωραία συνέντευξη. Να μια απόδειξη ότι ασχολείται με το τώρα, αλλά με πιο ευχάριστα πράγματα. Ψυχαγωγία κάνει.

      Διαγραφή
    9. Δεν καταλαβαίνω από πότε έχει γίνει υποχρέωση να ρωτούν τους πάντες για τον Λιγνάδη. Και μάλιστα αυτός που θα ρωτήσει θα είναι για εσάς και ο σωστός δημοσιογράφος ή παρουσιαστής. Τι σόι κριτήριο είναι αυτό; Το έχετε χάσει ομαδικά...

      Διαγραφή
    10. Δεν έχουμε χάσει τίποτα.Μάλλον η εκπομπή έχει χάσει τους τηλεθεατές.Το ότι δεν αναφέρεται στην πραγματικότητα,το κάνει για να μην χαλά την ζαχαρένια της αλλά και συμφεροντολογικά,αφού το κολλητάρι του παιδεραστή,κάνει σειρά στο MEGA.Και δεν το λέω εγώ,αλλά η εκπομπή φέτος προσέγγισε την ΕΡΤ σε νούμερα.Κάτι σημαίνει αυτό και για την παρουσιάστρια αλλά και για την εκπομπή της.Το 3,3 τα λέει όλα.

      Διαγραφή
    11. Για το ότι η Μενεγάκη δεν "αναφέρεται στην πραγματικότητα" όπως γράφεις, σου απάντησε η Μαρία παραπάνω με ένα παράδειγμα, αλλά δεν βλέπω να το έλαβες υπόψιν σου. Όπως δεν απάντησες και για το ποια εκπομπή θεωρείς εσύ προσαρμοσμένη στην εποχή της. Η πραγματικότητα δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης που έχεις κολλήσει. Κι αυτό που ρωτάνε όλοι οι υπόλοιποι παρουσιαστές για τον Λιγνάδη ελπίζω να μην το περνάς για κοινωνικό ενδιαφέρον και ανάδειξη κοινωνικών προβληματισμών ξέρω γω γιατί είναι κρίμα να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το κοινωνικό σχόλιο από το κουτσομπολιό.

      Διαγραφή
    12. Έλαβα υπόψιν όλα τα σχόλια.Η εκπομπή της Μενεγάκη είναι μια εκπομπή που δεν προσφέρει τίποτα στον τηλεθεατή αλλά μόνο στην ίδια.Οι άλλες εκπομπές περισσότερο απευθύνονται στους τηλεθεατές και όχι στους παρουσιαστές να κακαρίζουν με τα δουλικά.Η Πετρογιάννη είναι μια κοπέλα που οι απόψεις και οι θέσεις της είναι στο 2022-να σταθώ σε πρόσωπα.Έχει άρτιο λόγο,ηρεμία και υπομονετική με τον αγενέστατο απέναντί της Λιάγκα.Έτσι,αυτή η κοπέλα είναι του 2022 και μπράβο στην εκπομπή που την έχει.Και δείχνουν οι φορείς της εκπομπής ότι θέλουν να προχωρήσουν στο 2022.Η πραγματικότητα δεν είναι μόνο ο Ιρανός,αλλά και η ταπεινότητα την οποία η εν λόγω την έχει απολέσει χρόόόόνια τώρα.Γι'αυτό και βλέπει την πλάτη του κοινού.Το να το παίζεις ΑΚΟΜΑ ΧΑΖΗ,ΕΝΏ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ,υποτιμά το κοινό το οποίο όλη την χρονιά την έριξε στα μονοψήφια.Όλα τα άλλα είναι φιοριτούρες.Η συγκεκριμένη είναι απαξιωμένη.

      Διαγραφή
    13. Ενώ στο πρωινάδικο που παρακολουθείς δεν υπάρχει καμία που το παίζει χαζή ενώ δεν είναι. Τι να πω. Να μου έλεγες τουλάχιστον για μια εκπομπή της προκοπής να πω ok, μια εκπομπή με πραγματικό κοινωνικό ρεπορτάζ ας πούμε, αλλά να μου αναφέρεις ως παράδειγμα αυτό το κατακίτρινο κιτς αισθητικής πρόγραμμα (όπως όλα σχεδόν αυτού του είδους) ... Ε όχι, δεν υπάρχει σημείο επαφής.

      Διαγραφή
    14. Θα πω κι εγώ ότι η Φωτεινή μπορεί να έχει σύγχρονες απόψεις, αλλά η εκπομπή στην οποία συμμετέχει θυμίζει παλιές κακές εποχές της Τατιάνας. Όπως τότε έψαχναν τα σκουπίδια των διάσημων τώρα ψάχνουν τα σκουπίδια της Ρούλας. Τι έφαγε το που πήγε, ποιον είχε γκόμενο, πως ξύπνησε και άλλα τέτοια που δεν συνάδουν με το 2022. Επίσης δεν ξέρω από πότε έχεις να δεις Μενεγάκη, αλλά χαζή ούτε το παίζει, ούτε φυσικά είναι. Μπορώ να σκεφτώ αρκετές πρωινατζουδες που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό το ρόλο.

      Διαγραφή
    15. Μάλιστα.Μιλάτε για κίτρινη μια εκπομπή που παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για μια υπόθεση συγκλονιστική και παγκόσμια.Ενώ,η παρουσιάστρια που σηκώνει κινητό για να μιλάει για τις γυψοσανίδες του σπιτιού τους την ώρα της εκπομπής ή που απόρησε που δεν την ήξερε ο Ιρανός,είναι μια εκπομπή άσπρη,άρα καλή.Ή που μασάει τσίχλα την ώρα της εκπομπής σαν κατσίκα,που δέιχνει τέρμα αγένεια στον τηλεθεατή-αυτό το κάνει χρόνια βέβαια.Ας κάτσει στα μονοψήφια που έκανε σχεδόν όλη την χρονιά.Υ.Γ.Για να μην θυμηθώ που τότε με τις φωτιές στο Μάτι,έβγαζε φωτό από τις διακοπές της κι αφού την έκραξαν άπαντες,τις κατέβασε.Καλό σας μήνα και χαιρετίσματα.

      Διαγραφή
    16. Τελικά είχα δίκιο. Έχεις μπερδέψει το κοινωνικό σχόλιο με το κουτσομπολιό και μόλις με επιβεβαίωσες με το να εκθειάζεις έτσι ένα πρωινάδικο. Για την εκπομπή της Μενεγάκη δεν είπαμε τίποτα παραπάνω από το ότι είναι μια ευχάριστη ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν την παρουσίασε κάνεις ως κάτι φοβερό και εξαιρετικό όπως κάνεις εσύ με το πρωινάδικο που σε λίγο θα μας πεις ότι κάνουν και επιστημονικές αναλύσεις εκεί πέρα. Άρα δύο τινά συμβαίνουν που να δικαιολογούν τα τόσα νεύρα σου. Ή κάποια σχέση έχεις με τους συντελεστές του πρωινάδικου κι έτσι εξηγείται και η τσαντίλα που σας πήραν τον Ουγγαρέζο ή είσαι κάποιος που έχει φάει πόρτα από τη Μενεγάκη και ξεσπάς μέσα από εδώ και όπως μπορείς. Πάντως απλός τηλεθεατής αποκλείεται να είσαι.

      Διαγραφή
    17. Δεν απαντάτε σε τίποτα από όσα έθιξα.Καμία σχεση δεν έχω με την τηλεόραση.Σιχαίνομαι τα γλειψίματα και να είμαι δουλικό.Προφανώς εσείς αρέσκεστε στις κακές εκπομπές και στον ρόλο του γελωτοποιού-δουλικού.Καλό καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    18. Δεν απαντάτε σε τίποτα από όσα έγραψα.Καμία σχέση δεν έχω με την τηλεόραση.Έχω ηθική και αυτοσεβασμό.Δεν καταδέχομαι να είμαι δουλικό ή γελωτοποιός της κάθε καβαλημένης-παντοιοτρόπως-παρουσιάστριας.Μάλλον εσείς αρέσκεστε και πιθανόν να έχετε τέτοιο ρόλο.Καλό καλοκαίρι.

      Διαγραφή
  2. Εγώ λοιπόν που έχω δει αυτές τις ημέρες λίγο Ελένη θα πω πως τα τόσο χαμηλά νούμερα μου κάνουν εντύπωση
    Θεωρώ ότι έχουν να κάνουν κυρίως με το ότι ο κόσμος προτιμά τις σειρές και το Ρουκ Ζουκ. Η εκπομπή της δεν είναι η χειρότερη που υπάρχει. Μην πω ότι είναι καλύτερη από τα πρωινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ελενή χαλια ολο το mega ακομα και Η Δαναη κανει καλητερα Νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκπομπή της Μενεγάκη είναι μακράν το καλύτερο πρωινάδικο. Το θέμα είναι ότι παίζει μεσημέρι, κάτι που λειτουργούσε στον Άλφα γιατί ούτε το κανάλι είχε πρωινάδικο, ούτε υπήρχαν τόσες άλλες εκπομπές. Αν την είχαν επαναφέρει κανονικά στο πρωινό του 10:00 - 13:00 θα ήταν σταθερά στα 15-18%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εκπομπή της Μενεγάκης εμένα μου αρέσει. Νομίζω είναι από τις καλύτερες τις χρονιάς. Καθαρή ψυχαγωγία. Πιθανόν κάνει τέτοια νούμερα γιατί απέναντι έχει σειρές και παιχνίδια. Πιστεύω πως αν το Mega την τοποθετήσει στην ζώνη 10:00-13:00 θα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Κάνει τέλειες συνεντεύξεις και σου φτιάχνει το κέφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορώ τι θέμα έχετε με την Μενεγάκη. Νομίζω έχει την καλύτερη εκπομπή φέτος ή έστω ανοίκει στις 3 καλύτερες. Η ώρα ίσως είναι που της ρίχνει την τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !