Άγριες Μέλισσες: Πήρε 2,5% και έφτασε 29,5%! Δείτε την τηλεθέαση!(6/6/2022)

24

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ  23,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 8,4
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 3,9
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 19,5
THE 2NIGHT SHOW 13,9
MASTERCHEF 12,2
SURVIVOR 15,0
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 19,9
ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ 7,9
ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ (Ε) 7,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 5,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,8
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΡΤ1 2,0

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλύτερα ο ΑΝΤ1 να είχε μαύρο στις 9. Πιο υψηλά ποσοστά θα έπιανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι πρώτος ο σασμός! Πρώτος στην ώρα του και πρώτος σε όλη τη prime time! Όπως πάντα. Όπως κάθε μέρα. Όπως όλη την χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ γιατί ο αντ1 δεν κόβει το τούρκικο να βάλει μια ελληνική ταινία ή μια παλιά ελληνική κωμική σειρά. Δεν νομίζω να τα πάνε χειρότερα. Όχι τίποτα άλλο αλλά πριν 2 χρόνια ο αντ1 έκοψε ένα τούρκικο πριν καν το προβάλλει για εθνικούς λόγους. Φέτος μπροστά στην πανωλεθρία που έπαθε που ότι έβαζε στις 21:00 πάτωνε κατέληξε πάλι σε τούρκικο και τώρα που και αυτό πατώνει και οι απειλές αυξάνονται δεν το κόβει. Οι εθνικοί λόγοι πήγαν περίπατο. Κατά τα άλλα αγάπη για την πατρίδα. Ψέμματα. Αγάπη για το κέρδος, αγάπη για τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάρωσε πάλι ο Σασμός έχοντας απέναντι μια πολύ δυνατή Γη της ελιάς και δυο δημοφιλή ριάλιτι (master chef και survivor)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μέλισσες παίζουν 3 χρόνια κι ακόμα φτάνουν το 29% ..σε όσους δεν αρέσει ξυδακι..δείτε τα αποτυχημένα ριάλιτι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τότε να δώσουνε πιο πολλά συγχαρητήρια στην ελιά που εκτός από τα ριάλιτι που έκαναν 40ρια στο παρέλθουν κερδίζει με άνεση και τις μέλισσες που έκαναν κάποτε και αυτές 35ρια. Η ελιά νομίζω τα αξίζει περισσότερο γιατί έχει πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τις μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια γιατί δεν τολμά ο αντ1 να βάλει τις μέλισσες στις 21:00;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η μυθοπλασια σαρωνει μονο που σχεδον ολες οι σειρες εκαναν μονοψηφια και οι περισσοοτερες τελειωσαν πριν την ωρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λυσσαξατε ρε haters με τις μέλισσες έλα βγάλτε το φαρμάκι σας.. όσο οι μέλισσες θα φτάνουν το 29% τόσο εσείς θα σκατε απ' το κακό σας..οι μέλισσες δεν άλλαξαν ώρα για κανένα σασμο .ξεχνάτε ότι τη πρώτη χρονιά οι μέλισσες ξεκινούσαν 22:50 το βράδυ κι τελειώναν 12:30 τα μεσάνυχτα!! Τώρα παίζει νωρίτερα απέναντι από πασίγνωστα ριάλιτι που κάποτε ήταν πρώτα προγράμματα στο prime time..χωρίς μέλισσες δεν θα υπήρχαν ούτε σασμος ούτε γη της ελιάς..για αυτό δεν σας περνει να μιλάτε...αλλά όλοι εσείς θα εξαφανιστειτε του χρόνου που θα πέσουν κι ο σασμος κι η γη της ελιάς..γιατί 3 χρόνια να παίζει μια σειρά κι ακόμα να φτάνει 29% δεν γίνεται εύκολα ..οι μέλισσες είναι απ' τις σπάνιες περιπτώσεις...ας βάλει ο αντ1 τις μέλισσες 9 η ώρα ..κι δεν θα κάνουν μονοψήφια οι μέλισσες ,θα πέσουν τα ποσοστά στις άλλες σειρές. .κι τότε κάποιοι θα σταματήσετε να μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαλάρωσε εσύ μέντιουμ 11.06 που προβλέπεις πάλι τραγωδίες για την επόμενη σεζόν. Άμα το πάμε έτσι όπως τα γράφεις και οι Μέλισσες δεν θα υπήρχαν αν δεν είχαν προηγηθεί άλλες σειρές. Ξέρεις δεν ανακάλυψαν οι Μέλισσες τη μυθοπλασία. Μεταξύ μας αυτή υπήρχε και θριάμβευε πολύ πολύ πολύ πριν το 2019...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θριάμβευε η μυθοπλασία πριν το 2019? Όχι με την κρίση και με την στερεψη ιδεών και χρημάτων οι μυθοπλασία περνούσε κρίση πριν το 2019 και δεν ''σαρωνε'' όπως λες..οι μέλισσες ξανα δημιούργησαν εκ νεου τη μυθοπλασία,την καλή μυθοπλασία ..εσύ συνέχισε να βλέπεις τον σασμο σου αλλά μην ξεχνάς οπότε βλέπεις σασμο ότι οι μέλισσες άνοιξαν το δρόμο για να βλέπεις εσύ αυτή την σειρά στον άλφα ..κι ο ίδιος ο σκηνοθέτης του σασμου το είχε πει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Μέλισσες δεν μπορούν να μπουν στις 21:00 λόγω καταλληλόλητας.
    Προς Σασμικούς, επειδή πραγματικά δεν καταλαβαίνω που οφείλεται η επιτυχία και θεωρώ πως μιλάμε για την πιο υπερεκτιμημένη φετινή σειρά, πείτε μου στα αλήθεια τι είναι αυτό που την κάνει καλή σειρά. Μην μου πείτε οι καλές ερμηνείες, διότι και οι Μέλισσες έχουν καλές ερμηνείες. Από άποψη ιστορίας και σεναρίου τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο καλό που να μιλάτε για Σασμάρα; Να υποθέσω πως έχει να κάνει με το ότι δεν αλλάζουν τόσο συχνά τα ζευγάρια (βέβαια η Στελίτσα δεν έχει αφήσει άντρα για άντρα..); Θέλετε μεγάλους και σταθερούς έρωτες, οπότε και μόνο που υπάρχει το ζευγάρι Μαθιός- Βασιλική η σειρά είναι καλή. Αυτό πάλι που εξυψώνετε το συγκεκριμένο ζευγάρι, που για να μαστε ειλικρινείς είναι πράγματι ό,τι καλύτερο έχει η σειρά, παραβλέποντας το ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος.. Ξέρω ξέρω, σημασία έχει ότι την αγαπάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Δρόσω τρία χρόνια τώρα έχει φάει πολύ κράξιμο, ο Μαθιός όμως, παρά τον φόνο, στο απυρόβλητο. Τι λογική είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ 11.16 βλέπω και Σασμό και Μέλισσες. Επειδή τις βλέπω όμως δε σημαίνει ούτε ότι θα φανατίζομαι όπως εσύ, ούτε ότι δεν θα τις κρίνω, ούτε ότι θα συμμερίζομαι μεγαλοστομίες και υπερβολές για να πλέκω εγκώμια. Όσο για τη μυθοπλασία που προϋπήρχε και θριάμβευε εννοούσα προ κρίσης φυσικά. Γιατί και οι Μέλισσες κάπου πάτησαν. Έφεραν μεν άλλο αέρα και καινοτομία αλλά στον τομέα του καθημερινού, εκεί δηλαδή που ανήκουν, όχι της μυθοπλασίας γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @11:28 ΟΙ Μελισσες ηταν αυτες που επανεφεραν την μυθοπλασια μετα απο 9 χρονια αποχης ακριβως τοτε ηταν που ο Αντ1 με μονη εξαιρεση το Μπρουσκο που κουρασε καποια στιγμη και ηταν και η μονη μυθοπλασια που ειχε απλα την σεζον 18-19 επανηλθε η μυθοπλασια το Γυναικα χωρις Ονομα εκανε την ανατροπη την σεζον εκεινη στην απογευματινη και οι Μελισσες το απογειωσαν τοσο σεναριακα οσο και απο αποψη αισθητικης και εικονας και ολα τα καθημερινα μετα βασιστηκαν στις Μελισσες δεν το λεω εγω το εχουν παραδεχτει δημοσιως και ο κυριος Πετρουλακης που εχει γραψει τον Σασμο το βιβλιο και ο σκηνοθετης αλλα και οι ιδιοι οι ηθοποιοι οπως και ο Ανδρεας Γεωργιου το εχουν παραδεχτει παντως μερικοι ξεχνατε οτι Μελισσες και Σασμος εχουν ακριβως την ιδια ομαδα ιδια εταιρεια παραγωγης ιδια Casting director κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο σασμός έχει φοβερές ερμηνείες από ηθοποιάρες, έχει σενάριο που κυλάει με ωραίο ρυθμό, έχει υπέροχους διαλόγους, έχει γυρίσματα σε φυσικούς χώρους και όχι σε μίζερα σκηνικά, ζευγάρια με τρομερή χημεία, έχει υπέροχη πρωτότυπη μουσική, όλα τα τραγούδια της σειράς έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και παίζονται παντού, έχει ωραία φωτογραφία και σκηνοθεσία. Δεν είναι τυχαίο ότι τον σασμό υμνούν και οι τηλεθεατές και οι κριτικοί. (ΥΓ: η Στελίτσα σε πείραξε που πήγε με 3 άντρες σε 3 χρόνια και όχι η Δρόσω που πήγε με τον άντρα της αδελφής της, έκανε παιδί μαζί του το οποίο της το πήρε η αδελφή και κατέληξε τραγουδιάρα στην Τρούμπα και μετά τα έφτιαξε με τον αδερφό του άντρα της αδελφής της;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ χαμηλά νούμερα για τα ριάλιτι. Και οι τρεις σειρές σάρωσαν χθες δεδομένου του ανταγωνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.14 δεν καταλαβαίνω τι διαφορετικό θες να πεις. Για την εξέλιξη στον τομέα των καθημερινών έγραψα κι εγώ. Και ότι οι Μέλισσες υπήρξαν πρωτοπόρες όσον αφορά το καθημερινό και όχι τη μυθοπλασία γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Την πρώτη χρονιά των μελισσών έπαιζε και το κόκκινο ποτάμι. Μια υπέροχη σειρά που και αυτήν έκανε μεγάλη επιτυχία. Έκανε 20ρια σε ένα μικρό και νέο κανάλι με μηδέν παράδοση και εμπειρία στην μυθοπλασία, στο όπεν, έχοντας απέναντι και κερδίζοντας τα στην κοινή τους ώρα ακριβοπληρωμένα μεγαθήρια όπως το YFSF και Voice. Δεν άλλαξαν λοιπόν μόνο οι μέλισσες το τηλεοπτικό τοπίο αλλά και το κόκκινο ποτάμι. Το οποίο μάλιστα ήταν εβδομαδιαίο με κανένα στοιχείο σαπουνόπερας, ερωτικού τριγώνου, ίντριγκας, κλπ και με ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα που πολλούς τους πονάει. Παρ’ όλα αυτά τα πήγε θαυμάσια και έμεινε κι αυτό στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θέλω να θυμίσω ότι ο Alpha ξεκίνησε τον Σασμό νωρίτερα απ' όλους γιατί φοβήθηκε τς Μέλισσες και την Ελιά. Στη συνέχεια μπήκε και η Ελιά λίγες μέρες μετά και έναν μήνα μετά οι Μέλισσες. Οι Μέλισσες ήταν σταθερές στην ώρα τους εδώ και χρόνια. Άλλοι φοβήθηκαν να βάλουν προγράμματα στην ώρα αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πρωτα αρχισε η ελια να ειμαστε δικαιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Ελιά ξεκίνησε πρώτη και μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησε ο Σασμος, ο οποίος έπαιζε την πρώτη εβδομάδα στις 8 και μετά μεταφέρθηκε στις 9, διότι φοβόντουσαν να τον βάλουν κατευθείαν απέναντι από την Ελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !