Αποκαλυπτικό: Μέχρι την Κυριακή η απόφαση της Σκορδά...- Όλα δείχνουν ότι φεύγει εκτός ΑΝΤ1- Διαβάστε όλο το χρονικό

40



Η παραμονή ή όχι της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 έχει αναδειχθεί σε μείζον θέμα το τελευταίο διάστημα αφού για πρώτη φορά μετά απο χρόνια η συμφωνία της παρουσιάστριας με το κανάλι είναι κυριολεκτικά στον αέρα...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM όλα ξεκίνησαν τον Μάιο. Μέχρι τότε οι ίδιες πληροφορίες μας ήθελα τόσο την Φαιή Σκορδά όσο και τον Γιώργο Λιάγκα να στήνουν μια νέα ζώνη στον ΑΝΤ1. Τότε μάλιστα  το κανάλι είχε σχεδόν συμφωνήσει ώστε να αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας μια ενημερωτική εκπομπή και στη συνέχεια να είναι η Φαίη Σκορδά με την ψυχαγωγική εκπομπή. 

 Λίγο καιρό μετά, σύμφωνα πάντα με το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε να έχει στο μυαλό του άλλα σχέδια  και ο ΑΝΤ1  ήθελε την Σκορδά να βγαίνει κατα κάποιον τρόπο σαν ένθετο. Η Φαίη Σκορδά " ΕΝΘΕΤΟ"... Οκ..., πάμε παρακάτω.

Το ρεπορτάζ μας λοιπόν θέλει την  παρουσιάστρια να είχε ζητήσει  τον Ιανουάριο να γίνει μονοετές συμβόλαιο (συνήθως υπέγραφε τριετές)  και η εκπομπή να γίνει πιο δεμένη με δίωρη διάρκεια.

Αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν την Φαίη Σκορδά να περιμένει το πολύ μέχρι την Κυριακή ώστε να πάρει την τελική απόφαση. Μια απόφαση που αν μου επιτρέπεται θα είναι τελικά η έξοδος απο τον ΑΝΤ1 . 

Ναι, ξεκίνησε  η ονοματολογία για την θέση, άσχετα αν ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή διαψεύδει τα πάντα (τι να πουν κι αυτοί , άλλωστε και οι ίδιοι τα μαθαίνουν απο τα site).

Δημοσίευση σχολίου

40Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ότι να ναι εκεί στον ΑΝΤ1. Η Σκορδά ένθετο στον Λιάγκα; Δεν πάνε καλά. Φαίη φύγε, ξεκάθαρα. Αυτοί θα χάσουν τα εμπορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποφάντη, έχει κάνει το κανάλι μπου...λο. Έπρεπε να είχε παραιτηθεί χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια το Ποφάντη γιατί είπαμε τον κρατάνε; Φαίη προχώρα αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι να ναι. Σαν ένθετο στον Λιάγκα; Εν τω μεταξύ, όλοι θυμόμαστε πως έφυγε ο Λιάγκας από τον αντ1 και γύρισε υπογράφοντας 6μηνο και 1ετές συμβόλαιο. Δεν καταλαβαίνω. Δεύτερη μεγάλη παρουσιάστρια που χάνουν με αυτόν τον τρόπο στον αντ1, μετά τη Μπεκατώρου. Μόνο η Ζέτα τους μένει μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρωινή ζώνη θέλει γυναικεία παρουσία. Θα την πατήσει μόνος ο λιαγκας. Ειδικά αν δεν έχει επικαιρότητα του χρόνου. Η φάση αν πάει σταρ με μια καλή ομάδα και μάγειρα θα τα πάει καλά πιστεύω της ταιριάζει σαν κανάλι. Αν πάνε και Ασία εξπρές και τα μοντέλα καλά θα τη βοηθήσει και θα χτίσει γερή ζώνη με τη ζηνα μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ένθετο ? Για αυτό τα πήρε η Φαίη εκεί στη συνέντευξη με το Ρώμα και πέταξε τη μπηχτή της. Μπάχαλο ο Αντ1. Δεν είναι ωραίο για ένα κανάλι να βγαίνει τέτοια εικόνα όσο και να το διαφημίζει. Ο Κυριακού τα βλέπει αυτά και κάθεται χαλαρός ? Ο μακαρίτης ο Κυριακού θα είχε μπει να τους πιάσει όλους από το αυτί. Ειδικά αυτόν τον Ποφάντη. Πρώτα του έφυγε η Μπεκατώρου τώρα θα του φύγει και η Φαίη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός τς διώχνει ρε απο τον ΑΝΤ1. Όσοι είναι στο κανάλι το γνωρίζουν αυτό καλά. Ο Κυριακού κοιμάται εννοείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @8:25 και η Ζέτα έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο μετά δεν ξέρουμε αν θα την αφήσουν να φύγει η όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι και στις τυπολογίες μπήκε το θέμα αποχώρησης της Σκορδά από τον αντ1 που δεν ασχολείται καν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Κάτι μου λέει ότι θ φύγει τελικά για να είναι θέμα μέχρι και εκεί.
    Γράφουν "Τις επόμενες μέρες θα λάβει τις αποφάσεις της η Φαίη Σκορδά για το αν θα συνεχίσει ή όχι τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Ενδιαφέρον έδειξε το Star, το οποίο όμως δεν επιθυμεί να ανεβάσει πολύ το κόστος του προγράμματός του, ενώ και το Open είναι έτοιμο να προσεγγίσει την παρουσιάστρια."
    Ουσιαστικά γράφουν πέρα από το Star ότι θα τη διεκδικήσει και ο Λάτσιος.
    Λογικό μου φαίνεται γιατί οι σχέσεις Σκορδά-Λάτσιου πάντα ήταν πολύ καλές. Λες να τη πληρώσει στο τέλος η Μαγγίρα και να χάσει αυτή το πρωινό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω Γιώργο τα είπες όλα κι απ' ότι φαίνεται απ' το ρεπορτάζ σου που είναι λεπτομερής , θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποφάντη παραιτήσου. Δεν κάνεις για τέτοιες θέσεις. Να τον βάλετε στον ΑΝΤ1+ και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μονη της η Σκορδα πατωνε.. Τωτα ειναι γλαστραα του Λιαγκα.. Μια χαρα της ειναι καο το ενθετο..κσι οσο για τα εμπορικα δεν ειναι τοσο μεγαλα.. Παραμυθια για να τις κρατανε τα καναλια.. Πειτε μας τωρα ποια θα πλαισιωνει τον Λιαγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγηκε η Γκαγκακη που ειναι στο Open και διεψευσε οτι εκαναν προταση στην Σκορδα για την πρωινη ζωνη και γενικά ... Μαλλον η Σκορδα τα λεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περυσι που δεν είχε πάει καλά η Φαίη έφερνε παρολαυτα πολλά έσοδα στο καναλι. Και η μενεγακη μονοψήφια κάνει περισσότερα χρόνια από τη Φαίη, αλλά φέρνει λεφτά στο καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μας νοιαζει που θα παει η Σκορδα... Να μας πειτε ποια θα παει αντενα διπλα στον Λιαγκα.. Για πειτε ονοματα;; Λετε η Μαλεσκου που απο κει που την εκραζε ο Λιαγκας τωρα της κανει like στο ινσταγκραμ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα τα κανάλια θέλουν την Σκορδά. Ένα από τα πιο μεγάλα Brand είναι, δεν τι αφήνεις. Ο ΑΝΤ1 είναι σε άλλον κόσμο, μάλλον συγκεκριμένος άνθρωπος είναι σε άλλον κόσμο. Ποφαντη μην γράφεις σαν ανώνυμος. Αχαχχαχχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περιμένετε παιδιά, σε λίγο θα ξεκινήσει να γράφει σχόλια και η Παπαμερή. Γνωστό το κόλπο. Ποφάντη, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έδιωξε με τρόπο την Μπεκατώρου για να φέρει τον Λετζα και ένα μάτσο άσχετους που τους έδωσε και θέση σε σόου. Τώρα θέλει την Σκορδά εκτός και ο Θοδωρής Κυριακού ακούει τι του λένε. Δεν κάνει μια βόλτα μόνος στο διαδίκτυο.να δεί την κατάντια του Αντ1. Κρίμα, γιατί το κανάλι ήταν πρότυπο και πρωτοπόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορεί να μην μου αρέσει η Φαίη Σκορδά ιδιαίτερα ως παρουσιάστρια ωστόσο τελικά τα τελευταία δύο χρόνια απέδειξε την αξία της. Πρώτα απ' όλα αποδείχτηκε απίστευτα επαρκής στο να κρατάει μία μεγάλης διάρκειας εκπομπή ως κεντρική, σε αντίθεση με την Καινούργιου που τα μέσα θεοποιούν. Δεύτερον σε επίπεδο metoo μεγάλη καλλιτέχνες την εμπιστεύτηκαν για να εξομολογηθούν τις προσωπικές τους ιστορίες, βλέπε Κατερίνα Λέχου, Δημήτρης Μοθωναίος κ.ά.. Και τέλος δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν της αρέσει το μοντέλο εκπομπής κοινωνικά-gossip-εγκλήματα-μαγειρική καθώς αυτό πρέπει να διαχωρίζεται, όχι όπως την Καινούργιου που σήμερα έπαιζε εναλάξ Trappers-Η Στέλλα Μπεζαντάκου στο Survivor-Ρούλα Πισπιρίγκου. Και ακόμη κατάφερε να συγκεντρώσει πολλοί μεγάλα διαφημιστικά πακέτα γύρω από το όνομα της παίζοντας σχεδόν στα ίσα με τη Μενεγάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή Φαίη αν βλέπεις τα σχόλια, είναι δύσκολη απόφαση. Σίγουρα αυτό που κάνουν από τον ΑΝΤ1 είναι ανεπίτρεπτο, ακούς εκεί ένθετο. Δείξε ήθος όπως πάντα, το κεφάλι πάνω και προχώρα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην ακουτε τος μπουρδες για τα διαφημιστικα πακετα.. Ολες οι παρουσιαστριες μεχρι και η Μαλεσκου τα ιδια διαφημιστικα πακετα εχουν στην εκπομπη τους.. Εξαιρω Μενεγακη γιατί ειναι η μονη που κανει διαφημισεις με μεγαλες πολυεθνικες οπως ΦΑΓΕ, L'oreal.. Και η Μενεγακη οταν εφυγε απο τον Αλφα τα ιδια ελεγαν θα χασει ο Αλφα απο τα διαφημιστικα πακετα της Μενεγακη.. Εχασε; οχι.. Πολυ παλια κολπα αυτο με τα διαφημιστικα πακετα. Δεν φτουραει.. Για αυτο και τα καναλια δεν μασανε σε τετοια παλιακα κολπα.. Πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι ουδεις και ουδεμια αναντικαταστατος /η.Ηδη η διαφημιστικη πιτα ειναι πολυ μικρη,για ποια εμπορικα μιλατε ακριβως;;;Και σε ερευνα που εγινε οσο "πουλαει" η Σκορδα το ιδιο και λιγο παραπανω πουλαει και η Καινουργιου.. Απλα δεν φτανουν Μενεγακη λογω πολυεθνικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φυσικά και έχασε,γι αυτο βρηκε την Καινουργιου μπας και, αλλα δεν. Η Σκορδά έχει δυνατές εταιρίες απο πίσω .Τα ξέρεις άλλωστε αγάπη, οτι αυτά που λές εσυ ειναι μπουρδες. Αν φυγει απο τον ΑΝΤ1 θα καταρευσει όλο το διαφιμιστικό που ειχαν. Ο Λεβέντης επίσης ειναι κι αυτός με το μέρος του Ποφάντη; Δεν βλέπει οτι καταφτρεφει το καναλι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10:01 μ.μ.
    Δεν υπάρει τέτοια έρευνα, αν υπάρχει να την δημοσιευσεις, αλλιως ξέρουμε πολύ καλα οτι ειναι σεναριο επιστημονικής φαντασιάς όπως όλα οσα γραφεις για να μειωσεις την Σκορδά. Μέχρι και η Καινουργιου το ξέρει οτι δεν φτάνει την Σκορ΄δα γι αυτο και την πολέμα με την πρωτη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φαιη , να φύγεις να γλιτώσεις απο τον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είπε ο "ανώνυμος" 10:01 . Πόσο προβλέψιμα είναι κάποια σχόλια σας αλήθεια. Περαστικά στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν φέρνει τόσα διαφημιστικά πακετα όπως λέτε γιατί περσυ που είχε φτάσει να κάνει μόνη της μονοψήφια της έφεραν το Λιάγκα να σώσει τη κατάσταση? Πολυ την υπερτιματε νομίζω. Μάλλον το κανάλι έχει αποφασίσει να ξεφορτωθεί ένα ακριβό συμβόλαιο και θα την αντικαταστήσει με πολυ οικονομικότερη λυση που θα έχει τα γυναικεία θέματα. Και χωρίς να αυξηθεί η διάρκεια της ζώνης ουτε να μετακινηθεί το δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οικονομικά δεν είχε πρόβλημα η εκπομπη. Επίσης η πρόταση της να επιστρέψει ο λιαγκας ήταν για να βοηθηθεί και ο ίδιος. Τέλος πάντων δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε σε ιδιωτικές συζητήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11.21 τί θα πει οικονομικά δεν είχε προβλημα. Με 9% που έκανε μόνη της η Σκορδά φυσικά και είχε. Και είναι αστείο να λέμε ότι έφερε το Λιάγκα για να τον στηρίξει. Τα κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Κάποτε ο αντ1 έβαζε τη Ζαρίφη στο πρωινο. Τότε δεν είχαν αξία τα οικονομικά πακετα που συνέχεια όλοι πιπιλατε και απέκτησαν τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και την έκοψε. Επίσης μιλάμε για πολλά χρόνια πριν που η τηλεόραση και η διαφήμιση ήταν πολυ διαφορετική. Περιμένω αποδείξεις για αυτά που λέτε. Θέλετε δε θέλετε η Σκορδά είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό όνομα. Νομίζω πως είναι ήδη αργά για τον ΑΝΤ1. Η Σκορδά κούνησε ήδη μαντήλι για να έγινε αυτός ο κακός χαμός σήμερα.
    Διαβάζοντας όλα τα σχόλια προσεκτικά εδώ μέσα, ένας νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Τα άλλα είναι απλά μπούρδες όπως είπες. Και θα κλείσω με έναν επίσης σχόλιο ένωση παραπάνω. Περαστικά στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για το γόητρο τς τηλεθέασης προφανώς. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Επίσης παρακαλούμε τους συντελεστές από την Super Κατερίνα να σταματήσουν να γράφουν ανώνυμες μπούρδες γιατι καρφώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μόνη της δυο χρόνια η Σκορδά χαροπαλευε στα μονοψήφια. Αν ήθελε ο αντ1 θα την κρατουσε. Η καραμέλα για τα μεγάλα διαφημιστικά πακέτα έχει γίνει αστεία. Η σύγχρονη τηλεόραση δίνει σημασία στο content και όχι σε ξανθές πρωινατζουδες εποχής 90s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φαιη μπορεί να μην ήσουν από τις μεγαλύτερές μου συμπάθειες, αλλα φέτος πολλές στιγμές σου έβγαλα το καπέλο. Δεν σου αξίζει να μείνεις για άλλη μια χρονιά με τον πρώην σου. Όσο Σουηδία και αν θέλουμε να το παίξουμε, η αμηχανία ήταν εμφανής. Να πάει στο σταρ, θα έχει στα ζώδια την Αση Μπιλιου (δε νομίζω να τη διώξουν), μαγειρική πολύ πιθανό να πάρει την Αργυρω ή να έχει διάφορους κάθε φορά. Θα έχει και εσωτερική θεματολογία (Asian Express, GNTM, Masterchef), αν ξεκινήσει και το Survivor All star θα τραβήξει κι από εκεί. Μια σωστή ομάδα χρειάζεται δίπλα της και νούμερα θα κάνει. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Για να δούμε απέναντί της ο Λιάγκας πώς θα τα πάει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Καινούργιου θα εξακολουθησει να έχει την ίδια πορεία με φέτος, αν δεν κάνει ολική αλλαγή στο πάνελ... Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιάννη λες ανυπόστατα πράγματα και δείχνεις ξεκάθαρα ότι δεν ξέρεις από τηλεόραση. Η Σκορδά φέρνει στο κανάλια πολύ χρήμα. Αν δεν την ήθελαν δεν θα την έκαναν πρόταση. Θα έληγε το συμβόλαιο χωρίς συζητήσεις. Ο ΑΝΤ1 ξέρει ότι ο μόνος χαμένος θα είναι αυτός, ειδικά αν πάει στο Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μια επιστροφή της Ηλιάκη ή και της Νάργες θα ήταν αρκετές για να πλαισιωσουν το Λιάγκα στα γυναικεία θέματα του πρωινου. Και αφήστε τα παιδακια να ονειρευονται μεγάλα διαφημιστικά πακετα. Σε μια ζώνη που βλέπουν τηλεόραση μόνο οι νοικοκυρές και άνεργοι που είναι σπίτι το πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η μενεγακη που κανει πολλές φορές μονοψήφια γιατί την κρατάνε ακόμη τότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητέ Γιάννη έχεις πει τα καμία 10ρια μηνύματα τα ίδια και τα ίδια. Απέδειξε με αριθμούς αφού τα ξέρεις. Έλα αγόρι μου τώρα. Όταν είσαι άσχετος με κάτι καλό είναι να μην ανοίγεις συζητήσεις που ξέρεις ότι δεν σε παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό που της προτείνουν από τον Αντ1 είναι υποτιμητικό για την ίδια και όχι μόνο δεν την εξελίσσει,αλλά την πηγαίνει πίσω.Ηταν για τόσα χρόνια κεντρική παρουσιάστρια τρίωρης εκπομπής με επιμέλεια θεμάτων κ φέτος βρέθηκε να παρατηρεί κ όχι να παρουσιάζει την εκπομπή της.Καλυτερα να πάει αλλού που την εκτιμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πρώτη φορά διαβάζω τόσα σχόλια υπέρ της Σκόρδα. Ο αντ1 είναι επιχείρηση και θα πρέπει να δει τα κέρδη του, ωστόσο εμάς γιατί μας νοιάζουν οι χορηγοί της κάθε παρουσιαστριας. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς το Λιάγκα το Πρωινό ήταν άνευρο, γειά βαρετό και αναμενόμενο. Η Σκορδά δεν είχε άποψη, έλεγε μόνο καλά λόγια για όλους, κάνοντας δημόσιες σχέσεις, προφανώς γιατί την ενδιαφέρουν οι χορηγοί και οι συνεντεύξεις ήταν για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα τελευταία δυο χρόνια θεωρώ το έχει αλλάξει αυτό η Φαίη. Λέει την άποψη της πολύ πιο έντονα και δεν γλείφει μεγαλοδικηγόρους όπως κάνει ο λιαγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έχασε ο ΑΝΤ1 την Μπεκατώρου αλλά ο Σεφερλής στην ώρα που ήταν η Μπεκατώρου μια χαρά τα πάει. Η εναλλακτική που βρήκε του πέτυχε. Άρα δεν πιστεύω πως κλαίνε με μαύρο δάκρυ που την έχασαν. Επίσης σφαίρα είναι και γυρίζει. Όλοι αυτοί φεύγουν από ένα κανάλι και μετά επιστρέφουν σε αυτό. Επίσης μην ακούω τρελά τώρα πως η Σκορδά είναι πονόψυχη και έφερε τον πρώην της στην εκπομπή γιατί τον λυπήθηκε. Τον έφερνε γιατί πάτωνε και κανένα κανάλι δεν λατρεύει να βλέπει οι εκπομπές του να βγαίνουν τελευταίες στον ανταγωνισμό. Πέρυσι όλοι την έκραζαν και γέλαγαν μαζί της για τα μονοψήφια και ξαφνικά λέμε πως δεν έγινε και τίποτα που πάτωνε γιατί έχει τους χορηγούς από πίσω; Οι χορηγοί να πουλήσουν κοιτάνε. Δεν πέταγαν από την χαρά τους ούτε αυτοί με τα μονοψήφια της. Αν ήταν τόσο ευχαριστημένοι και έδιναν τα λεφτά τους χωρίς να έχουν θέμα δεν θα έκαναν καμία αλλαγή λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Έφεραν τον άλλο άρον άρον τους τελευταίους μήνες. Μόνο ευχαριστημένοι δεν ήταν με το περσινό φιάσκο της Σκορδά και το πώς είχε καταντήσει την πρωινή εκπομπή. Η εκπομπή φέτος δεν έχει ανέβει λόγω της Σκορδά. Αν ήταν μόνη και προσπαθούσε να διαχειριστεί τα θέματα αυτά θα τα έκανε σαλάτα γιατί δεν είναι δημοσιογράφος και δεν έχει στο αυτί της μια Ζήνα να την καθοδηγεί όπως το έκανε όταν ξεκίνησε. Είναι αδύνατη στις συνεντεύξεις και με τα σοβαρά θέματα επικαιρότητας θέλει κάποιον ικανό στο αυτί της να την βοηθά και να την σταματά όταν πρέπει γιατί πολλές φορές ξεφεύγει και θέλει να επιβάλει γνώμες. Αν πάει στο Star θέλει κάποιον καλό στο αυτί της να την βοηθά. Διαφορετικά θα τα κάνει σαλάτα. Τις πρώτες εβδομάδες νούμερα θα κάνει το μετά είναι το θέμα. Γιατί και φέτος στις αρχές δεν πήγαινε το ζεύγος καλά μετά ανέβηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !