Αποκαλυπτικό: Φεύγει η Σκορδά απο τον ΑΝΤ1; Τι τρέχει με την Μαλέσκου;

9


Σε μεγάλο γρίφο έχει εξελιχθεί το Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαιη Σκορδά  και τον Γιώργο Λιάγκα... Μάλιστα χθες οι φήμες οργίασαν, αφού ξεκίνησε μια ονοματολογία για την θέση της Σκορδά ενώ αυτή ακόμα βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. 

Το συμβόλαιο που έχει η παρουσιάστρια του καναλιού, ολοκληρώνεται στις 30 του μήνα, με τα περιθώρια πλέον να έχουν στενέψει αρκετά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, φαίνεται πως την λύση θα την δώσει ο Θοδωρής Κυριακού, ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που φτάνουν αυτή τη στιγμή, το σενάριο να είναι η Μαλέσκου στον ΑΝΤ1 δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, φαντάζει  απίθανο(;;;).  


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά μην την ήθελε ο Λιάγκας. Χαζός δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούρασε το όλο θέμα με την Σκορδά. Κάπου έλεος μαζί της. Νομίζει πως είναι αυτή και καμία άλλη! Και να μου πείτε πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες, που θα πάει και που όχι δεν θα σας πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σταματίνα σήμερα που έδωσε όλο το ρεπορτάζ είπε ότι η Φαίη είναι πολύ τυπική και δεν έχει υπογράψει σε κανένα άλλο καναλι. Το Γενάρη το καναλι της είχε πει ότι θα γίνει διαχωρισμός και τώρα το άλλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς και άλλαξες γιατί από εκεί και μετά σάρωσαν στα νούμερα τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί κάτι μου λέει πως από την επόμενη σεζόν θα είναι ΟΛΑ ίδια όπως τα ξέρουμε φέτος και όλο αυτό είναι απλώς ένα στημένο παιχνίδι; Έλεος πια με αυτή τη "θέση της Σκορδάς", όπως γράφεται στο κείμενο! Πολλή φαιά...για μια φαίη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα την είχα ήδη διώξει αν ήμουν αντ1. Ένα ολόκληρο κανάλι κρέμεται από τις διαθέσεις μιας παρουσιαστριας. Και θα έκανα δίδυμο για το πρωί Λιάγκα - Αρναουτογλου. Ούτε αυτοί τα πάνε καλά, οπότε θα είχαμε και την ίντριγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Φαίη μετά τη μενεγακη φέρνει τα περισσότερα έσοδα στο καναλι καμία αυτό στα κανάλια δεν περνάει στα ψηλά. Για αυτό και αυτή η καθυστέρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και πόσο σίγουρη είσαι Μαρία ότι αυτά είναι απλώς καπρίτσια μιας κακομαθημένης και ότι δεν υπάρχει συμμετοχή του καναλιού στο στήσιμο αυτής της ιστορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλό για την εικόνα του καναλιού να τρέχει πίσω από τον οποιοδήποτε. Αυτό με τα έσοδα το ακούω καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !