Σάλος με τις μεταδόσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από τον ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3



 Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει πρόσφατο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι 42 αγώνες του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ θα μεταδοθούν επί πληρωμή από τη νεοσύστατη πλατφόρμα του ANT1, το ANT1+.

Το alterinfo.gr, έχοντας τις δικές του ενστάσεις, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο τηλεοπτικό προϊόν στα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων ή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που επίσης είχε μεταδώσει δωρεάν το κανάλι του Αμαρουσίου, έψαξε να μάθει τι ακριβώς ισχύει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκείνο που μάς μεταφέρθηκε από άνθρωπο του καναλιού ήταν αυτό που είχε δημοσιευτεί και στην ανακοίνωση πριν από έναν χρόνο, πως: «Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τουλάχιστον 32 αγώνες (έναρξη, προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός), ενώ και οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι διαθέσιμοι, ζωντανά, μέσα από τις πλατφόρμες του».

Σε ερώτησή μας, αν υπάρχει πιθανότητα οι υπόλοιποι αγώνες να προβληθούν ενδεχομένως δωρεάν από την πλατφόρμα του ANT1+, η απάντηση που λάβαμε είναι πως «είναι πολύ νωρίς να γίνει μία τέτοια συζήτηση, καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί το πλάνο των μεταδόσεων» για το Μουντιάλ του Κατάρ.

«Υπάρχουν διάφορες σκέψεις για την μετάδοση των υπόλοιπων αγώνων», μάς μετέφερε άνθρωπος με τον οποίο ήρθαμε σε επαφή μόλις άρχισε να γίνεται η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου θέματος, ενώ δεν αποκλείεται και το Μακεδονία TV να μεταδώσει κάποιους αγώνες όπως έκανε στο πρόσφατο Euro 2020.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάντως πρέπει να έχουμε τα πρωτεία καθώς σε όλες τις χώρες μεταδίδεται από τις κρατικές τηλεοράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας σταθμου, είτε δημόσιος είτε ιδιωτικός. Το θέμα είναι να δημιουργηθεί η λίστα γεγονότων μείζονος σημασίας για να μεταδίδονται ελεύθερα στην τηλεόραση τέτοιου είδους γεγονότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι η απογοήτευση του ποδοσφαίρου. Γίνεται χειμώνα, σε μια χώρα με αντίξοες συνθήκες και στην Ελλάδα θα παίζει σε συνδρομητική πλατφόρμα. Όλα για τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !