Αυτός είναι ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 ενόψει «Μουντιάλ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12

 


Οριστικοποιήθηκε η στρατηγική του ΑΝΤ1 ενόψει Μουντιάλ. 

Μία κίνηση που το κανάλι θεωρεί πως θα αποτελέσει δυνατή επιλογή είναι η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» λίγο πριν ή ταυτόχρονα με το «Μουντιάλ». Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη «Real Life», η σατιρική εκπομπή θα προβάλλεται κανονικά στις 20.00 και αμέσως μετά στις 21.00 θα προβάλλονται οι αγώνες-φιλέτο του Μουντιάλ. Όλα αυτά, φυσικά, θα συμβούν από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα αξιοποιούνται και άλλα slots για τη μετάδοση αγώνων εκτός της prime time, με πιθανότερο να «ανοίξουν» στον ΑΝΤ1 και οι αγώνες στις 18.00. 

Ως εκ τούτου, οι 3 σειρές της prime time (οι δύο κωμωδίες και η σειρά της Γεωργιάδου) θα διακοπούν για περίπου τρεις εβδομάδες. Για αμέσως μετά το «Μουντιάλ» και πριν την εκπνοή του 2022, προορίζεται η «Μάγισσα». Συγκεκριμένα, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, οπότε από τις 19 του μήνα θα μπορέσει να κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, ακολουθώντας την τακτική του ΣΚΑΙ τα τελευταία δύο χρόνια να ξεκινά το «Survivor» λίγες μέρες πριν από την αλλαγή του χρόνου. 

Τέλος, όσον αφορά τον «Εκατομμυριούχο» θα προβάλλεται κανονικά στις 20.00 μέχρι τις 18 Νοεμβρίου και για 3 ολόκληρες εβδομάδες θα διακοπεί προσωρινά. Θα επιστρέψει αμέσως μετά, ωστόσο αναζητείται η ζώνη προβολής. 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαλια προγραμματισμός για τον σταθμό με τα μισά προγτανμα να διακόπτονται για να δείξει τους αγώνες και μετά θα ψάχνουν οι τηλεθεατές Ε ποια ζώνη θα παίζουν και πότε ότι έγινε με τον Ήλιο φέτος με την μόνη διαφορά ότι φέτος έφταιγε το κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το μέγκα τώρα ο αντ1 αντιγράφει και το σκάι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικο. Θα ψάχνει ο τηλεθεατής πότε να χει τα προγράμματα του μεχρι να τα παρατήσει. Όπως έγινε με τον ήλιο με το κάτι χωρισμένα παλικάρια και με τη φαμίλια. Και τη φάρμα μπαλάκι την κάνανε και από το 21 της πρεμιέρας πήγε στο 10 από το 10 στο 5 και στο 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μπάχαλο είναι. Θα ξεκινήσουν καινούργιες σειρές και μετά από έναν ή δυο μήνες προβολής θα διακοπούν για σχεδόν ένα μήνα; Πάνω που θα έχουν αρχίσει να χτίζουν το κοινό τους δηλαδή. Θα χάσουν τους περισσότερους τηλεθεατές. Απορώ ποιος έχει αυτές τις ιδέες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ο Α ΔΕΝ ΈΚΟΨΕ την μουρμούρα για να βάλει μπάλα και άλλαξε τον σασμο και τα ψέματα από Πέμπτη σε Παρασκευή λόγο αγώνων τι χαζά λετε και στην τελική αφού πρέπει να βγει πρόγραμμα μέχρι τον Νοέμβριο τι να δείξουν τα στρουφακια και υπάρχει και η διαφορά ώρας με το Ντουμπάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστός ο 2:26. Και ο άλφα άλλαξε το πρόγραμμά του αλλά οι σειρές του δεν έπαθαν και τίποτα, στα ίδια νούμερα κινούνται. Άρα ο τηλεθεατής αν θέλει να δει μια σειρά θα την δει. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην έχουν κάποιοι σαν δικαιολογία αυτές τις αλλαγές αν αυτές οι σειρές δεν πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ΑΝΤ1 πήρε το Μουντιάλ για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Το Μουντιάλ όταν παίζει σαρώνει σε τηλεθέαση. Δεν πήρε το Μουντιάλ για να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ο Νοέμβριος θα είναι μήνας ποδοσφαίρου. Όλα τα άλλα προγράμματα θα έχουν πρόβλημα στην τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2:40 "Όλα τα άλλα προγράμματα θα έχουν πρόβλημα στην τηλεθέαση"
    Αυτή η σιγουριά θα σε φάει εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μουρμούρα μονοψήφια κάνει. Και ο σασμός δεν άλλαξε μέρα απλά πρόσθεσαν κι άλλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν οι αγώνες πάνε καλά και οι τηλεθεατές μείνουν στο κανάλι δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα οι σειρές. Πάντως γενικά το ποδόσφαιρο είναι δίκοπο μαχαίρι. Υπάρχουν άνθρωποι που το αγαπούν και κάποιοι, κυρίως γυναίκες, που δεν το αντέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μουντιάλ.χειμωνα δύσκολα θα κάνει νούμερα πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως όταν η ΕΡΤ είχε τα δικαιώματα του μουντιάλ,έκανε πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης.Δεν είναι τυχαίο που όλα σχεδον τα κανάλια κινήθηκαν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα το μουντιάλ.Εγώ πιστέυω ότι είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι,αυτοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν θα χάσουνε το πιο δημοφιλή θεσμό του ποδοσφαίρου,το μουντιάλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !