Ποια εκπομπή επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ;

14

Πήρε έγκριση ο δεύτερος κύκλος του Football Stories στον ΑΝΤ1. Τι κι αν η εκπομπή δεν πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση, το κανάλι έδωσε το τελικό οκ για νέο κύκλο 16 επεισοδίων.

Έτσι το γνωστό δίδυμο της πρωτότυπης αυτής εκπομπής ποδοσφαιρικού περιεχομένου, Γιώργος Λέντζας και Αγγελος Γιακουμίδης,  ξεκινούν γυρίσματα αρχές Ιουλίου , με σκοπό να βγει στο Α μισό.

 Για αυτούς που δεν ξέρουν το Football Stories

Το «Football Stories» είναι ένα ταξιδιωτικό, βιωματικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει και βάζει στο μικροσκόπιο την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας, με αφορμή τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου. Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης φορούν τα ποδοσφαιρικά τους κοστούμια, μετρούν χιλιόμετρα και κάνουν στάσεις παίζοντας… μπάλα στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου..

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Διώχνουν την Σκορδά για να πάρουν αυτόν. Επιλογές Ποφάντη ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη, αλλά το "δεν πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση" που στηρίζεται; Εδώ παρακολουθούσαμε τα νούμερα και την ώρα προβολής του ήταν πάντα πρώτο. Έκανε τα νούμερα που κάνει περίπου τώρα ο Γρηγόρης και είχε πολύ φανατικό κοινό η εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω να μου δώσεις νούμερα τηλεθέασης για αυτά που λές κι αν είμαι λάθος θα σου κάνω και νέα ανάρτηση εικόνισμα.

      Διαγραφή
  3. 9:42 π.μ μην εκτίθεσαι, όλοι θυμόμαστε τα μονοψήφια ποσοστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σχέση έχει η Σκορδά; Δεν θα κάνουν πρωινό. Επίσης, εξαιρετική εκπομπή με ντοκιμαντερίστικη διάθεση. Μπράβο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταμάτα να γράφεις σαν ανώνυμος. Οι επιλογές που κάνεις είναι για γέλια και για κλάματα. Μείνετε με Γιωργο Λεντζα και Αγγελο Γιακουμίδη εκει στον ΑΝΤ1. Τραγικό κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό τότε δεν κόπηκε; Ήθελα να ήξερα ποιος κάνει την επιλογή στον ΑΝΤ1. Αυτό το κανάλι μυαλό δεν βάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αναφορά της Σκορδά σε ότι έχει να κάνει με την εκπομπή αυτή είναι τουλάχιστον παιδαριώδης και άστοχη. Μιλάμε για εκπομπή που στοχεύει σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, στο ανδρικό 18-54.
    Τι σχέση έχει η αναφορά της Σκορδά σε αυτό; Ποιος σας είπε ότι ένα κανάλι ότι θέλουν μόνο γυναίκες νοικοκυρές να το βλέπουν; Θα έχει και τέτοιες εκπομπές άσχετα με τη συνολική τους τηλεθέαση (οι άντρες βλέπουν λιγότερο τηλεόραση από τις γυναίκες) γιατί οι διαφημιστές θέλουν και το κοινό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Καμία σχέση. Άλλη ζώνη, άλλη εκπομπή, άλλο κοινό. Ο,τι να ναι. Και είναι εξαιρετική εκπομπή, αλλα οκ ας ασχολούνται με σκορδά και καινούργιου, και ποια βγήκε πρώτη

      Διαγραφή
    2. Ότι πείτε αγόρια. Σοβαρευτείτε , κάνει μπαμ ποιοι γράφουν αυτά τα θετικά σχόλια για μια εκπομπή που ούτε οι ίδιοι στον ΑΝΤ1 δεν θυμούνται. Αχαχαχαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    3. Για πες μας εσύ 2.33 να μάθουμε κι εμείς ποιοι είναι αυτοί που γράφουν τα θετικά σχόλια. Ξέρεις να πεις ή είσαι ότι να 'ναι για άλλη μια φορά;

      Διαγραφή
    4. Έλα γειά αγόρι. Έχετε πλάκα μερικοί. Δεν είμαστε αφελείς. Τι ότι δεν σας καρφώνουμε μη νομίζετε ότι δεν ξέρουμε πότε πρόκειται για στέλεχος ή εργαζόμενο καναλιού ή παρουσιαστής εκπομπής.

      Διαγραφή
    5. Σε προκαλώ να με καρφώσεις. Κανονικά και με ονοματεπώνυμο και ό,τι άλλο θες. Έλα να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Όχι αόριστα όμως για παρουσιαστές και στελέχη. Περιμένω ονοματεπώνυμο. Αλλιώς κι εγώ μπορώ να ισχυριστώ ακριβώς το ίδιο και για σένα.

      Διαγραφή
  8. Αυτές είναι οι επιλογές Ποφάντη. Ο άνθρωπος έχει την λογική του YOU TUBE, είναι εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας. Για άλλη μια χρονιά το κανάλι θα καταλήξει στην 5η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !