Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Ήταν πεσμένες οι μετοχές του Λιάγκα, οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε στον ΑΝΤ1»

8


Για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα συζητούσαν στον αέρα του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, εξέφρασε τη δική της άποψη, τονίζοντας πως θα περίμενε ότι ο Γιώργος θα λειτουργήσει και ως προς τα συμφέροντα της Φαίης.



«Απλά μας λες τόση ώρα για το θέλω της Φαίης και δεν μας λες για το θέλω του Λιάγκα. Γιατί θεωρητικά ο Γιώργος που όντως ήρθε μετά από προτροπή της Φαίης, γιατί θυμάστε ότι τότε οι μετοχές του ήταν πολύ πεσμένες. Πέραν του ότι με έναν τρόπο οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε εκεί, μοιράστηκαν την εκπομπή, είναι και πατέρας των παιδιών τους.


Δηλαδή, θέλω να πω ότι κι εκείνος, θεωρητικά, δεν στηρίζει ώστε η Φαίη να πάρει από τον ΑΝΤ1 αυτό που θέλει; Ίσως ζω σε έναν ροζ κόσμο που όλα φαντάζουν ιδανικά, αλλά θα πίστευα ότι ο Γιώργος θα λειτουργήσει και προς τα συμφέροντα της Φαίης», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας και τον πήρε στον ΑΝΤ1 δίπλα της, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση».

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μάλλον η κυρία Τσιμτσιλη ξέχασε ότι η κυρία Σκορδα πατωνε με μονοψηφια τηλεθέαση .. Και έτσι εφερε τον Λιαγκα να την σωσει. Ομως δεν το καταφερε ουτε ο Λιαγκας να σωσει την εκπομπή
    Στην φετινή σεζον ηταν μαζί Λιαγκας, Σκορδα αλλα μεχρι και τον Ιανουαριο η τηλεθεαση τους ήταν χαμηλη. Εσκασε το θεμα με την Πισπιριγκου, το πήρε πάνω του ο Λιαγκας και ανεβηκε κατα πολυ η τηλεθεαση..,αλλα βρηκε την Σκορδα από "κεντρικη" σε γλαστρα του Λιαγκα και της εκπομπης.. Οση ωρα ο Λιαγκας ασχολειται με Πισπιριγκου η τηλεθεαση στα πανω της, πανω απο 20%,οταν αναλαμβανει η Σκορδα, μαγειρικη Ζωδια και καποια εμπορικα η τηλεθεαση στον πατο. Ας πουμε αληθειες.. Το πρωινο εχασε πολλα εμπορικα.. Αυτη ειναι η αληθεια κυρία Τσιμτσιλη.. Ουτε η Σκορδα σωθηκε απο τον Λιαγκα, ουτε ο Λιαγκας σωθηκε απο την Σκορδα.. Τον Λιαγκα τον εσωσε η Πισπιριγκου και η σπεκουλα που γινεται εις βαρος των 3 αθωων νεκρων παιδιων. Και οχι μονο από τον Λιαγκα..Και ολο αυτό που γινεται, γινεταο από το μερος της Σκορδα για να ακουγεται το ονομα της, γιατι δυστυχως δεν "πουλησε" την φετινη σεζον. Και δεν αξιζει στον αντενα ολο αυτό το σταριλικι από το πουθενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Φαίη και περυσι που οντως δεν πήγαινε καλά, έμεινε στο καναλι επειδή μετά τη μενεγακη είναι αυτή που φέρνει τα περισσότερα έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα ζώδια και τη μαγειρική δεν φέρει ευθύνη αυτή. Είναι στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής και πολύ πιθανό να τα έχουν δει και από αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή τη Σταματίνα κουράζεστε και σεις να την ακούτε η μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό ? Λέει όλη την ώρα βλακείες. Και οι δύο προσέφεραν ο ένας στον άλλον. Η Σκορδά πατωνε με μονοψήφια αφού είχε την Μεταξά και το μοθωναιο στο πάνελ της ήρθε ο Λιάγκας ξέφυγαν από τα μονοψήφια αλλά δεν έκαναν την τρελή επιτυχία και φέτος με την τραγική επικαιρότητα ο Λιάγκας το πήρε πάνω του στο δεύτερο μισό και η Φαίη τα παράτησε. Τώρα πως να βοηθήσει ο Λιάγκας αν η άλλη έχει μουλαρώσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζω ότι είναι θεμα εγωισμού, απλά θεωρεί ότι η βαριά ενημέρωση δεν της ταιριάζει και συμφωνώ. Έχασε την ταυτότητα της τελείως η εκπομπη. Μακροπρόθεσμα αν μείνει σε μια τέτοια συνθήκη μπορεί να της δημιουργήσει πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί. Με το ζόρι να κάνουν το άσπρο μαύρο. Πάτωνε η Σκορδά. Δεν έφερε τον Λιάγκα για να του δώσει χείρα βοηθείας όπως λέει η Τσιμτσιλή αλλά γιατί τον χρειάζονταν. Ήθελε και αυτή και το κανάλι να σωθεί η εκπομπή. Εκείνη την εποχή ξέσπασε το θέμα με το θέατρο και πήραν τα πάνω τους. Φέτος ξεκίνησαν χλιαρά αλλά και πάλι η επικαιρότητα τους ευνόησε το πήρε πάνω του ο Λιάγκας και ανέβηκαν τα νούμερα. Αν η Σκορδά έσκιζε σιγά μην έφερνε τον Λιάγκα! Μην τρελαθούμε τελείως τώρα. Τον είχε ανάγκη και εκείνος δέχτηκε γιατί και εκείνος είχε ανάγκη να φτιάξει την κατεστραμμένη του εικόνα. Ως πανέξυπνος που είναι εκμεταλλεύτηκε την επικαιρότητα και ανέβασε τις μετοχές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς και οι δυο βοηθήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν το πάμε στις χάρες, πρώτα από όλα χάρη στη Σκορδά έκανε ο Λιάγκας που έφυγε από το πρωινό όταν έφυγε. Από μια εκπομπή στρωμένη κατά πρώτο λόγο από αυτόν. Της έκανε το χατήρι και έφυγε. Και γιατί έπρεπε να φύγει ο Λιάγκας τότε που χώρισαν; Επειδή είναι άντρας και η Σκορδά γυναίκα; Να ανάβει μια λαμπάδα στο μπόι του λοιπόν που και τότε δεν έκανε μανούρα για να μείνει αυτός και μια.. Μαλέσκου στη θέση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !