Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η Ζήνα είναι η σταρ του Star και όχι η Βίκυ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

 


Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο protothema.gr: 

Αν βγεις στον δρόμο και ρωτήσεις δυο-τρεις ανθρώπους την γνώμη τους για τις τηλεοπτικές μεταγραφές, θα εισπράξεις μία ωραία «σκασίλα μας». Αυτό δεν λένε να το καταλάβουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου. Με διαρροές, με μπηχτές, με τηλεφωνήματα και πολλά άλλα ευτράπελα που, μέχρι τον Αύγουστο, οπότε και ολοκληρώνεται το παζάρι, όλοι τελικά θα καταλήξουν εκεί που φανταζόμαστε.

Πάντως υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι όντως είναι περιζήτητοι, όντως δέχονται προτάσεις. Και μία εξ αυτών είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία εγώ στοιχηματίζω μένει στο Star… Η Ζήνα είναι η σταρ του Star και όχι η Βίκυ, όπως πολλοί πιστεύουν. Τα νούμερα τα έφερε η Ζήνα στο κανάλι φέτος. Η Καγιά έχει κι αυτή το εκτόπισμα της, είναι τηλεοπτική προσωπικότητα με πορεία, όμως έχει κουράσει ο διαρκής σχολιασμός για συναδέλφους της. Αφήσαμε εμείς την κριτική και πιάσαμε στασίδι στην τηλεόραση και άρχισαν την κριτική οι παρουσιάστριες. Οι οποίες πάντα την ασκούσαν, αλλά ποτέ δεν το παραδέχονταν.


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αφου το λέει η Γραμέλλη που ξέρει απο τηλεοπτικά και πως να κάνει νούμερα τηλεθέασης θα την ακούσω.
    Αυτο που σχολιάζουν εκπομπές και νουμερα τηλεθεασης και οι δικές του δεν πάνε καθόλου καλα και δεν κάνουν κατι γι αυτο, απλα με ξεπερνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:21 μ.μ.
    Μα δεν σχολίασε νούμερα τηλεθέασης. Μόνο για την Κουτσελίνη αλλά θετικά. Για την Καγιά άλλο πρόβλημα ανέφερε, όχι τα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της έθιξε την Παπαγεωργίου και σκυλιασε η Γραμμέλη. Μια χαρά τα είπε η Βίκυ και για τη Χριστοπούλου και για την Ηλιάνα. Να δω τι θα πει η Αφροδιτούλα που η φιλενάδα της θα παρουσιάσει το love island. Η έγκριτη. Μια χαρά είναο η Ζήνα αλλά όχι και σταρ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχουν σταρ στη σημερινή εποχή. Όχι μόνο στην τηλεόραση. Γενικότερα. Σταρ της tv ήταν κάποτε η Κορομηλά κι η Μενεγάκη. Ή ο συγχωρεμένος ο Μπονάτσος που ήταν σταρ και αντισταρ ταυτόχρονα.

    Τώρα δουλίτσα να υπάρχει. Όλα και όλοι έχουν απομυθοποιηθεί στην εποχή μας.

    Πάντως συμφωνώ ότι πολύ πιο σημαντικό πρόσωπο για το Star ειναι η Κουτσελινη παρα η Καγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γραμμελη γραφει κριτικες αναλογα τα συμφεροντα και τις φιλιες της.. Σταρ δεν ειναι η Κουτσελινη, αλλα η Πισπιριγκου. Κουτσινη, Λιαγκας, Τατιανα πατωναν, αλλα αναστηθηκαν λογω Πισπιριγκου. Αν και τελευταια πεφτει η Τηλεθεαση τους. Εμ ποση Πισπιριγκου να αντεξουμε. Γκωσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !