Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (5/5/2022)

30

 




Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ 26,0
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 4,9
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 18,4
ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ 12,2
MASTERCHEF 16,6
THE MASKED SINGER 7.4
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 16,8
X FACTOR 9.1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,2
Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 2,0 

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

30Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σάρωσε και χθες ο σασμός. Είχε και την ελιά. Είπαμε τα σαρώνει όλα, σειρές, ριάλιτι, ποδόσφαιρα, σόους. Και άσε τους χάτερς να λένε πως δεν έχει ανταγωνισμό τρώγοντας τη σκόνη του σασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε και μια πρεμιέρα χθες αλλά μάλλον δεν την πήρατε είδηση. Ούτε που την αναφέρετε. Περίεργο γιατί τα πήγε πολύ καλά. Δεν ήταν δηλαδή μια χλιαρή πρεμιέρα. 16,5 έκανε. Ψέματα λέγεται η νέα σειρά, στον άλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι δεν είχε και την ελιά..10 παρά τελιωσε η ελιά λόγο του x factor..45 λεπτά χωρίς ελληνική μυθοπλασία απέναντι έπαιζε ο σασμος..και χωρίς survivor..εντάξει δεν λέω τα πάει εξαιρετικά αλλά όχι να μου λέτε ότι υπήρχε σκληρός ανταγωνισμός απέναντι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέλισσες 3 χρόνια μετά ακόμα στέκονται βράχος στην ταλαιπωρημένη prime time ζώνη που φέτος την κατέστρεψε ο αντ1... Η σειρά έφτασε μέχρι κι 27% στο νεανικό κι μετά από μήνες είχε 30 στο σύνολο.φτανει δυστυχώς στο τέλος του ..θα μας λείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή το xfactor και το σόου στον σκάι δεν είναι ανταγωνισμός; Προγράμματα νέα έχουν αυτά τα κανάλια, ούτε μαύρο, ούτε επαναλήψεις, ούτε χιλιοπαιγμένες ταινίες. Απλώς ο κόσμος προτιμά να δει τον σασμό. Αυτή λοιπόν είναι και η μεγάλη επιτυχία του σασμού. Κυριαρχεί ότι και αν έχει απέναντί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να θυμίσω ότι όταν σάρωναν οι μέλισσες πέρυσι και πρόπερσι δεν υπήρχαν απέναντί τους άλλες σειρές. Κυρίως ριάλιτι είχαν. Με την ίδια λογική να πούμε σιγά την επιτυχία. Άλλωστε φέτος που έχουν απέναντί τους μυθοπλασία έχουν πέσει αρκετά. Να θυμίσω επίσης πως εξαιτίας του σασμού άλλαξαν φέτος την ώρα έναρξης τους για να μην πέφτουν πάνω στο σασμό διότι ο σασμός της κατατρόπωνε στην κοινή τους ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η νέα σειρά του ΆΛΦΑ πόσο έκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λείπουν προγράμματα. Για παράδειγμα η prime time του Άλφα δεν τελειώνει στις 22.30 με τον Σασμό. Μετά είχαν πρεμιέρα τα Ψέματα και ακολούθησε η Αυτοψία. Επίσης στο star μετά το master chef είχε το παιχνίδι με τους 100. Αλλά τουλάχιστον την πρεμιέρα Ψέματα έπρεπε να τη βάλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @11:55 είναι που δεν είναι «χλιαρά» τα νούμερά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχε και την Ελιά χθες για μια ώρα με 3 διαφημίσεις συνεχόμενες.Ηρεμηστε και μην πορωνεστε τόσο.Υπαρχει μια ασυνέπεια τον τελευταίο καιρό στο κοινό απο τη Γη της ελιας.Οπότε μην πορωνεστε,οχι μόνο με τον Σασμό αλλά γενικότερα μην πορωνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έσκισε ο σασμός χθες! Έκανε 30ρια και στο νεανικό και στο γενικό. Σαρώνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου ο Σασμός έπαιζε σχεδόν μόνος του χθες επόμενο ήταν να παει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @1:31 μέγκα-ελιά και xfactor, αντ1-τούρκικο, σταρ-masterchef, σκάι-masked singer, οπεν-ταινία. Όχι μόνο σχεδόν μόνος του δεν έπαιζε ο σασμός αλλά το αντίθετο, με μεγάλο ανταγωνισμό έπαιζε και έσκισε! Το κοινό από όλα αυτά προτιμά με διαφορά το σασμό, άλλα δίνει μέτρια-καλά νούμερα και σε άλλα δίνει μονοψήφια και τα στέλνει στον πάτο. Όσοι ακόμα επιμένουν ότι ο σασμός δεν έχει ανταγωνισμό και παίζει σχεδόν μόνος του(το ακούσαμε κι αυτό) ή έχει πρόβλημα κατανόησης ή εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μόνο μαλακίες γράφετε δεν ξέρετε τίποτα από τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1:53 Η Ελιά έπαιξε 3 τεταρτα(τελείωσε πολύ νωριτερα)χώρια οι 3 διαφημίσεις που κρατάνε σχεδόν απο κανα 8λεπτο(και λίγο λεω).Τις προηγούμενες μέρες στο γενικό σαρωνε η Ελιά.Τότε ποιοι εξυπηρετούσαν σκόπους με αυτά που ελεγαν;Τα reality και τα shows είναι γνωστό πως δεν τραβάνε φέτος.Οπότε τι μας λες...Το οτι βάζεις μέσα στον ανταγωνισμό και το τουρκικό που δεν το βλεπουν οτι αυτοί στον ant1 είναι απλά αστείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχετε πορωθεί απίστευτα με το Σασμό αλλά προσγειωθειτε.Να δω του χρόνου τι θα κάνει που θα έχει περισσότερες σειρές.Τότε να δω τι θα λέτε αν δεν τα παει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @3:10 και όταν έπαιζε η ελιά πάλι ο σασμός κέρδιζε. Ότι έχει απέναντί του ο σασμός το κερδίζει. Τα ριάλιτι είναι πεσμένα μεν αλλά μια χαρά τα πάνε. Το τούρκικο ο αντ1 το έβαλε μπαρ και αναστήσει τα νούμερά του αλλά δεν, πάντως για ανταγωνισμό το έβαλε. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Ο σασμός σαρώνει και στο σύνολο. Του χρόνου κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Μπορεί να τα πάει καλύτερα ο σασμός, μπορεί και χειρότερα. Εσείς το ξέρετε; Εδώ να είμαστε να τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3:37 Στο γενικό προηγείται πάντα η Ελιά.Συνελθετε απο την πορωση δεν είναι καλό πράγμα.Στο δυναμικό τα παει καλά ο Σασμος και σε αυτό σίγουρα βοηθάει και το απίστευτο promo που του κάνουν οι εκπομπές του καναλιού και τα social

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και αλλα καναλια κάνουν απιστευτο προμο στις σειρες τους και στις εκπομπες τους αλλα αυτες πατωνουν. Οσες αστειες δικαιολογιες βρισκετε οι εμμονικοι εναντιον του σασμου για να τον μειωσετε δεν το καταφερνετε. Ο σασμος σαρωνει και στο νεανικο και στο γενικο στην ωρα του, οπως και χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σάρωσε γιατί δεν είχε ανταγωνισμό.Δεν θες να το καταλάβεις.Και μη συγκρίνουμε αηδίες.Το promo που κάνει ο alpha στο Σασμό δεν το κάνει κανένα κανάλι σε τέτοιο υπερβολικό βαθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6.52 εντάξει γλυκέ μου μη χτυπιέσαι. Καταλάβαμε. Ο σασμός σαρώνει επειδή δεν έχει ανταγωνισμό. Μόνο κάτι σειρές, ριάλιτι και σόους έχει απέναντι, ψιλοπράγματα. Έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν συμφωνώ ότι οι μέλισσες τις δύο προηγούμενες σεζόν σάρωναν επειδή έπαιζαν μόνες τους.Υπήρχε Survivor,Masterchef και GNTM απέναντι που έκαναν πολύ μεγαλύτερα νούμερα απ ότι τώρα!Υπήρχε και η Αγγελική στον Αλφα που ήταν εξαίρετη σειρά!Για τρίτη σεζόν οι μέλισσες τα πάνε πολύ καλά με τόσο δυνατό ανταγωνισμό!Θα δούμε του χρόνου αν ο Σασμός κρατήσει τα νούμερα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η ένταση. Στην τελική τι μας νοιάζουν τα νούμερα? Κανάλια είμαστε? Ο καθένας βλέπει ότι του αρέσει είτε κάνει νούμερα είτε όχι. Είναι αστείο να παίρνετε τα νούμερα τόσο σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι άδικο να κατακρίνουν τις Αγριες μέλισσες μια απο τις καλύτερες σειρες που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση και να ασχολούνται με τα νούμερα που κάνουν στην τρίτη σεζόν!Ειναι φυσιολογικό να μην κάνουν τα σαρωτικά νούμερα των 2 προηγούμενων χρόνων επειδή είναι και πιο σκληρός ο ανταγωνισμός φέτος και ακόμα θα είναι πιο σκληρός του χρόνου που θα έχουν περισσότερες σειρές όλα τα κανάλια.Αν μια σειρά αξίζει δεν την κρίνεις απο τα νούμερα αλλά απο την ποιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7:14 Ο Σασμος δεν είχε ανταγωνισμό.Τα reality δεν τραβάνε φέτος και ο Σασμος τον τελευταίο καιρό δεν παίζει απέναντι σε σειρές.Μόνο στέλεχος του alpha θα χτυπιοταν τόσο να μας πείσει οτι σαρώνει ο Σασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μόνο στέλεχος άλλου καναλιού θα χτυπιόταν να μας πείσει ότι ο Σασμός δεν σαρώνει. Όλοι το παραδέχονται, όλοι τι γράφουν και το συζητούν ότι σαρώνει εκτός από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !