Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (11/5/2022)

19

 




Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ  22,6
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 3,1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 16,0
THE 2NIGHT SHOW 15,4
MASTERCHEF 14,3
SURVIVOR 19,2
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 20,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3,2

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανεβασμένη πολύ η ελιά. Λογικό, είχε δυνατό επεισόδιο χθες. Αλλά όπως κάθε μέρα στην κούρσα της prime time κυριαρχεί ο Σασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Σασμάρα και με φουλ ανταγωνισμό πάλι πρώτος είσαι. Δεν σε κουνάει τίποτα και κανένας. Και άσε ορισμένους να σκάνε από το κακό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι η Ελιά ήταν μόνο δύο μονάδες πίσω από την "Σασμάρα" και όχι 5 ή 10 δεν θα έπρεπε να τους ανησυχεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις οι γνωστοι-αγνωστοι που πανυγηριζετε καθε μερα για τα νουμερα της "Σασμαρας",ειστε μετοχοι του alpha και παιρνετε ποσοστα απο τα εσοδα του καναλιου?Γιατι διαφορετικα δεν δικαιολογειται τετοιος φανατισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @2.38 ο φανατισμός δεν κάνει διακρίσεις σε κανάλια. Φέτος αυτός γράφει για τη Σασμάρα, πέρσι κάποιος άλλος έγραφε για τις Μελισσάρες μόλις έβλεπε τα νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι «μελισσαρες» δεν τους ενοχλούσαν. Η «Σασμάρα» τους ενοχλεί. Το έχουμε καταλάβει, ο πόνος τους είναι μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @2:38 μπορεί να είναι και ο ίδιος που πέρυσι πανηγύριζε για τις μέλισσες και απλώς φέτος του αρέσει περισσότερο ο σασμός. Τότε δηλαδή τι ήταν, μέτοχος του αντ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και επιτυχια μάλλον θα πρεπει να θεωρειτε η σειρά Μέλισσες. Με 3% έκανε 16 μη καθαρό. άθλος απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά τον άθλο και την αξία του lead in για ένα πετυχημένο πρόγραμμα που παίζει 3η χρονιά και έχει προ πολλού το κοινό του. Απλούστατα όποιος θέλει να το δει, συντονίζεται 22.30 και το βλέπει. Δεν υπάρχει τηλεθεατής πλέον που να μην ξέρει τις Μέλισσες, άρα δεν παίζει το lead in το ρόλο που πιστεύετε ότι παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ο τροχός της τύχης μονοψήφια παίρνει και σαρώνει. Και ο ήλιος 20ρια έπαιρνε από τις αρβύλες και πάτωναν. Όποιος θέλει να δει κάτι το βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι κάποιοι πανηγυρίζουν για τη Σασμάρα που κάνει 22% ενώ οι Μέλισσες τον πρώτο χρόνο έκαναν χαλαρά 30% είναι για γέλια. Του χρόνου δηλαδή που θα βγουν νέα προγράμματα τι θα κάνουν; Και μη μου πείτε ξανά την ίδια καραμέλα ότι έχει ανταγωνισμό γιατί και οι Μέλισσες είχαν και τους τσάκιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή ο Σασμός με ποσοστό 22% θεωρείται ότι σαρώνει και οι μέλισσες στην τρίτη σεζόν πατώνουν που κάνουν 16% με 18% πατώνουν?Εγω θεωρώ χαμηλά τα ποσοστά αυτά την στιγμή που απέναντι του έχει reality που κάνουν τα χαμηλότερα ποσοστά τους τα τελευταία χρόνια!Οι μέλισσες την πρώτη σεζόν σάρωναν με 40αρια και 50αρια όταν είχαν απέναντι τους Survivor,Masterchef,GNTM και Voice που σάρωναν!Του χρόνου πολύ δύσκολα θα κρατήσει ο Σασμός αυτά τα νούμερα.Ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει τα ίδια,του χρόνου θα επιλέξει κάτι καινούργιο να δεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είπε κάποιος ότι οι Μέλισσες πατώνουν; Άσε που δεν κάνουν 16-18 που γράφεις, αλλά το 16 φέτος είναι το ταβάνι γι' αυτές. Αλλά και πάλι όχι δεν λέγεται ότι πατώνουν. Λέγεται ότι τα πηγαίνουν συμπαθητικά. Και ο Σασμός ναι σαρώνει σύμφωνα με τα δεδομένα της φετινής χρονιάς. Η σύγκριση γίνεται πάντα με τα δεδομένα της χρονιάς που διανύουμε και όχι με όποια χρονιά πίσω μας συμφέρει για να βγάλουμε το συμπέρασμα που μας βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης να θυμίσω πως όταν ξεκίνησαν οι μέλισσες ήταν η μόνη σειρά, η μόνη μυθοπλασία. Δεν είχε ανταγωνισμό μυθοπλασίας και τα προαναφερθέντα ριάλιτι δεν τα είχε όλα συγχρόνως απέναντί της. Φέτος που έχουν μυθοπλασία απέναντί τους έχει πέσει αρκετά. Ο σασμός έχει πολύ περισσότερο ανταγωνισμό, σειρές, ριάλιτι, αγώνες, ντοκυμαντέρ, σόους και όλα τα κερδίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πονάει πολύ ο σασμός. Έι ψιτ παιδιά! Πέρυσι ήταν πέρυσι και φέτος είναι φέτος. Οι μέλισσες είναι περσινά ξυνά σταφύλια. Ο σασμός είναι που σαρώνει φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαφωνώ στο ότι οι μέλισσες όταν ξεκίνησαν δεν είχαν σοβαρό ανταγωνισμό.Αν δεν κάνω λάθος οι μέλισσες είχαν απέναντι τους την πρώτη χρονιά τη σειρά Ερωτας μετά που ήταν πολύ καλή σειρά και την δεύτερη χρονιά είχαν την Αγγελική που ήταν εξίσου δυνατή σειρά!Επίσης είχε να ανταγωνιστεί όλη την σεζόν reality και talent show που έκαναν πολύ μεγαλύτερα νούμερα απ ότι τώρα!Να είμαστε αντικειμενικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να είμαστε αντικειμενικοί αφήστε τις συγκρίσεις με τις προπερσινές Μέλισσες και επικεντρωθείτε στη σεζόν που διανύουμε. Γιατί αν το πάμε έτσι, γιατί να μην συγκρίνουμε τις προπερσινές Μέλισσες και με τη Ζωή της Άλλης για παράδειγμα ή με οποιαδήποτε άλλη σειρά μας κατεβάσει η κούτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η νέα σεζόν θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική γιατί θα έχει πολλές νέες σειρές απ όλα τα κανάλια,νέα προγράμματα είναι και το μουντιάλ που θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και έχει φανατικό κοινό.Θα δούμε πως θα πάνε και οι φετινές σειρές Σασμός και Η γή της ελιάς και αν θα αντέξουν την δεύτερη σεζόν τους γιατί προβλέπεται γερή μάχη με τόσα σίριαλ που θα ξεκινήσουν κάποια απ ότι ακούμε θα κάνουν μεγάλη αίσθηση.Το κυριότερο θα μειωθούν αρκετά τα reality που κούρασαν αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι ναι και που να δεις τι πρόγραμμα έχει να βγει το 2026. Πολύ πλούσιο λένε και πολύ ενδιαφέρον αχαχαχαχα. Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Όταν δεν σε συμφέρει να μιλήσεις για φέτος και προσπαθείς να φέρεις την κουβέντα στο παρελθόν και στο μέλλον. Tragic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !