O σκοπός του ΑΝΤ1 για τις «Ιατρικές υποθέσεις»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Αναμφισβήτητα ένα δύσκολο slot για τον ΑΝΤ1 φέτος ήταν το 16.00-18.00. Για αυτό το λόγο το κανάλι από τώρα κάνει σχέδια σχετικά με το πως μπορεί αυτό το δίωρο να ζωντανέψει ξανά. 

3 σκέψεις έχουν πέσει στο τραπέζι: 

Η δημιουργία μίας καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά ούτε είναι και κάτι που συγκεντρώνει ακραία πολλές πιθανότητες καθώς φοβούνται τη σύγκρουση με τον σαρωτικό Νίκο Ευαγγελάτο. Σύμφωνα με τη Real Life και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το δεύτερο σενάριο είναι η μετακίνηση του scripted reality «Ιατρικές υποθέσεις», αν και εφόσον αυτό πάει καλά στην καλοκαιρινή prime time του σταθμού. Ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ σε αυτό το φορμάτ και ο στόχος είναι τους δύο μήνες του Καλοκαιριού να «χτίσει» κοινό, ώστε από Σεπτέμβριο να μπορέσει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Το τρίτο σενάριο θέλει τον «Εκατομμυριούχο» να μετακινείται από τις αρχές Νοεμβρίου, που θα επιστρέψουν οι «Ράδιο Αρβύλα», νωρίτερα. Φυσικά, αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που κριθεί πως η απογευματινή ζώνη χρειάζεται αυτή την ενίσχυση, αλλιώς το επικρατέστερο είναι να μετακινηθεί στο slot 20.00-21.00 του Σαββατοκύριακου. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η απογευματινη ενημερωτικη εκπομπη θα ειναι αυτοκτονια,πολυ δυσκολα θα κλεψουν κοινο απ'τον ευαγγελατο.Το καλυτερο σεναριο θα ηταν:
    15:00 Rouk Zouk
    16:00 Ιατρικες υποθεσεθς
    17:00 5x5
    18:00 Εκατομμυριουχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !