Χαμηλά ποσοστά για το Master Chef. Έκανε μέχρι και μονοψήφια στα 15΄... Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά (18/5/2022)

19
 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ  22,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 4,3
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 3,2
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 15,1
THE 2NIGHT SHOW 8,7
MASTERCHEF 11,5
SURVIVOR 18,0
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ  MEGA 5,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 5,6
EUROPA LEAGUE -ΤΕΛΙΚΟΣ  ΕΡΤ1 10.0
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΚ TV 0,7
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΚ TV 1,0
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ ΜΑΚ TV 1.3
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ ΜΑΚ TV 2,0

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπορείτε να ανεβάσετε τα νούμερα των σειρών Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια και Οι Σταβλοι της Εριέτας Ζαΐμη που ξεκίνησαν να παίζουν χθες το βράδυ στο Μακεδονία TV; Μάλιστα οι Στάβλοι μπήκαν στα trends του Twitter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι πρώτος ο Σασμός! Κάθε μέρα που περνάει πιο πολύ...αγαπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:35 π.μ.
    Εγώ την βαρέθηκα. Δύσκολη η επόμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ βαρέθηκα τη σειρά του χρόνου θα ναι πολύ δύσκολα τα πράγματα ειδικά απ' το β' μέρος της σεζόν..αλλά το πράγματικο κακό υπάρχει στο σταρ..κούρασε πολύ το ριάλιτι μαγειρικής.. κατρακύλα..κλείνει ένας κύκλος νομίζω.. this is the end for MasterChef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μένα μου αρέσει πολύ ο σασμός τον παρακολουθώ ανελλιπώς και ότι έχει σχέση με τη σειρά. Περιμένω πως και πως το επόμενο επεισόδιο και πιστεύω πως η νέα σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη αφού στους ήδη φοβερούς και αγαπημένους ηθοποιούς θα προστεθούν και νέοι αξιόλογοι ηθοποιοί. Ούτε μια στιγμή δεν βαρέθηκα τον σασμό, ούτε κοιλιά έκανε όπως συνηθίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχισαν παλι τα μεντιουμ να λενε πως του χρονου θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για το σασμο και μαλιστα απο το β μερος της σςζον. Γιατι ειδικα απο το β μερος της σςζον; Tι μας λεει η κρυσταλινη σφαιρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σασμός θα τα πάει πολύ καλά και του χρόνου. Μπορεί και καλύτερα. Πριν καλά καλά τελειώσει αυτή η σεζόν υπάρχει μεγάλη αναμονή για την επόμενη. Όλοι αναρωτιούνται πως θα εξελιχθούν οι ιστορίες, ποιοι ηθοποιοί φεύγουν, ποιοι έρχονται, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε δεν καταλαβαίνεις κι εσύ 12.39 γιατί ειδικά από το β μέρος της σεζόν; Μάγισσα είναι αυτή 😉 κρυστάλλινη σφαίρα θα έχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ εχθές κόλλησα αρκετά στο Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι χθες κόλλησα με την ελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ελιά πολύ δυνατή σειρά. Η καλύτερη του Γεωργίου. Είχε την ατυχία να έχει φέτος απέναντι τον σασμό αλλιώς θα ερχόνταν πρώτη. Αν έπαιζε πέρυσι θα σάρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οσοι τρολαρετε ελπιζω να στε εδω του χρονου τετοια εποχη να σχολιαζουμε τον σασμο ο οποιος θα κανει κατω απο εικοσι τοις εκατο μην εξαφανιστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος θυμάται το παλιό καλό master chef του mega με τα πενηντάρια καταλαβαίνει γιατί κάνει τόσο το φετινό. Δεν έχει καμία σχέση με μαγειρική πλεόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο σηράρα οι στάβλοι. Δεν ήξερα ότι το έβαλαν ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είμαστε όλοι αργόσχολοι κύριε/κυρία 2:26 που έχεις το κληρονομικό χάρισμα και βλέπεις τι θα γίνει του χρόνου. Εσύ που καίγεσαι για αυτά σίγουρα εδώ θα είσαι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @2:26 δεν ξέρω αν θα είναι εδώ του χρόνου αυτοί που τρολάρουν εσύ όμως θα είσαι σίγουρα εδώ και θα γράφεις για τα προγράμματα που δεν θα σου βγαίνουν «είναι πολύ καλό, εμένα μου αρέσει, κάντε λίγο υπομονή και θα ανέβει σε νούμερα, θα το δείτε», «να δείτε πόσο θα κατέβουν τα νούμερα του σασμού στην τρίτη του σεζόν» και θα χαρίζεις άφθονο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαντάμ Ζα’ί’ρα19 Μαΐου 2022 στις 3:38 μ.μ.

    12.16,12.26 συνάδελφοι συμφωνω. Κάρτες ταρώ έριξα, την κρυστάλλινη σφαίρα κοίταξα, το φλυτζάνι διάβασα, όλα αυτά το GNTM βγάζουν πρώτο του χρόνου. Μόνο όταν μασουλώ μα’ι’δανό μου λέει ότι ίσως το δυσκολέψει λίγο η ελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν δεν ήσουν αργοσχολος τότε δεν θα μου απαντούσες κι δεν θα σε ετζουσε τόσο επειδή μιλάμε αρνητικά για τον σασμο σου..άντε γύρνα πίσω στη ζωή σου αφού δεν είσαι αργοσχολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν άκου για να τελειώνουμε. Μην κρίνεις τους άλλους εξ ιδίων. Επειδή εσύ πωρώνεσαι με όλες αυτές τις αηδίες δεν πάει να πει ότι κι οι υπόλοιποι έχουμε την ίδια πρεμούρα ούτε ότι μας 'ετζουσε' όπως γράφεις. Όπως και ότι επειδή μας αρέσει να μπαίνουμε καθημερινά στη σελίδα και να αφήνουμε και κανένα σχόλιο ή να λέμε καμιά σαχλαμαρίτσα δεν πάει να πει πως τη βρίσκουμε κιόλας να διαβάζουμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια βαρετά που γράφεις χωρίς να έχουμε κιόλας δικαίωμα να σου την πούμε. Ούτε τη βρίσκουμε να δημιουργούμε κάθε μέρα μανούρες και να συμπεριφερόμαστε σαν νηπιαγωγείο όπως εσύ. Οπότε λοιπόν ναι γυρνάω πίσω στη ζωή μου όπως μου γράφεις και κάτσε εσύ εδώ μέσα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Α και να περιμένεις φυσικά στη γωνία μπας και πέσουν του χρόνου οι φετινές επιτυχίες. Είναι το μόνο σίγουρο ότι έως τότε εδώ θα βρίσκεσαι εσύ μιας και δεν φαίνεται να έχεις κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !