Αλλαγή ημέρας για το «The masked singer»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 




Μπορεί το “Masked Singer” με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά να μην προβλήθηκε για δυο εβδομάδες λόγω του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού της Eurovision, ωστόσο, το τάλεντ σόου μεταμφιέσεων όχι μόνο συνεχίζει στον ΣΚΑΪ αλλά ευελπιστεί σε πολύ καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης με την αλλαγή στην μέρα προβολής του.

Ετσι, από αυτήν την εβδομάδα έρχονται αλλαγές στο “Masked Singer” το οποίο μετακομίζει τα βράδια του Σαββάτου. Ετσι, κι αλλιώς αυτήν την Πέμπτη ο σταθμός είχε αποφασίσει να μεταδώσει αντί για το σόου το επεισόδιο του Survivor που δεν προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο λόγω του τελικού της Γιουροβίζιον.

Ωστοσο, τα στελέχη του ΣΚΑΪ κατέληξαν, το ριάλιτι περιπέτειας να διατηρήσει ως μέρα προβολής την Πέμπτη και το Σάββατο να δοθεί στο “Masked Singer”, που είναι και η μέρα που θα έπρεπε εξ αρχής να μεταδίδεται καθώς πρόκειται για ένα σόου που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και ταιριάζει απόλυτα με την χαλαρότητα και την ανεμελιά της συγκεκριμένης μέρας.

youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ότι χειρότερο έχω δει ποτέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκαιρια στα αλλα καναλια να ανεβασουν μεσο ορο το σαββατο γιατι απο τα 25αρια του survivor θα ερθουν τα 8αρια του masked singer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήθελα να ήξερα με ποια λογική διάλεξαν αυτό το πρόγραμμα. Δεν βλέπουν ότι το κοινό δεν θέλει να δει χαζά προγράμματα χωρίς ουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !