Η Ιωάννα Μαλέσκου "τελειώνει" τις φήμες για το "Love Island": «Δεν θα το παρουσίαζα, δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Καλεσμένη στο "Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του "Love it” συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλους και για όλα.

Όταν ρωτήθηκε για το πότε ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε: "Λογικά Ιούλιο. Συναισθηματικά όμως δεν θα κλείσουμε ποτέ αυτό το κεφάλαιο. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, αλλά χρονικά θεωρώ Ιούλιο. Συνήθως μπαίνουμε στο καλοκαίρι, μπαίνει κι αυτό σε εμάς και κάπου ξεχνάμε. Τον θέλουμε τον Αύγουστο ελεύθερο, αλλά συνήθως κάνω πρεμιέρες τον Αύγουστο”.

Αναφερόμενη στις εξορμήσεις που κάνει τα Σαββατοκύριακα η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: "Αυτά που κάνω έχω κάνει μέχρι τώρα, δεν είναι πολλά σε σχέση με αυτά που θα μπορούσα να είχα κάνει κι αυτά που θέλω να κάνω [...] Μόνο το Σαββατοκύριακο παίζω μπάλα, πολύ δυνατή μπαλίτσα. Προσπαθώ να γεμίζω τη μπαταρία μου, να έρχομαι σε επαφή με τη φύση. Έχω βρει τελικά τι με γεμίζει και ποιοι άνθρωποι με γεμίζουν και είναι κοντά μου κι αυτό μου δίνει τελικά τη δύναμη για να βλέπω μπροστά. Οπότε αν μπορώ να γεμίσω την μπαταρία μου λίγο, να τη φορτίσω, παίρνω βαλίτσα” επιβεβαιώνοντας μάλιστα έμμεσα στη συνέχεια ότι στην προσωπική της ζωή είναι ευτυχισμένη: "Ήμουν του μέτρου και της διακριτικότητας. Ίσως το έχω παρατραβήξει για να προστατευτώ λίγο. Αισθάνθηκα ότι ήμουν λίγο στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και χωρίς να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Και επειδή το βρήκα αυτό που θέλω: την ηρεμία. Δεν μου αρέσει το τελείως απομονωμένο. Μου αρέσει να τα έχω σε μια ισορροπία. Μου αρέσει να βρίσκω εγώ τι με γεμίζει γιατί τον πυρήνα μου εγώ, τον έψαχνα. Το μέσα μου και η καρδιά, το αναζητούσε αυτό το κάτι. Ναι το βρήκα. Το βρήκα κι είναι αυτό που με έχει κάνει να αλλάξω. Δεν με επηρεάζουν πράγματα πλέον που με επηρέαζαν. Το δουλεύω μέρα νύχτα”.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της και ερωτηθείσα για το αν ισχύουν οι φήμες για την παρουσίαση του "Love Island” ξεκαθάρισε: "Ακούω πάρα πολλά για αυτό το νησί. Λίγα πράγματα ξέρω. Δεν θα το παρουσιάσω. Θα σου άρεσε; Δηλαδή όταν σκέφτεσαι ένα project σαν το "Love Island”, που μπράβο στον σταθμό γιατί είναι πολύ προχωρημένος, είναι ένα project που είναι πάρα πολύ μπροστά... Όταν το ακούς σκέφτεσαι αμέσως την Ιωάννα ας πούμε;” και συμπλήρωσε: "Δεν θα το παρουσίαζα γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Δεν είμαι εγώ. Αλλιώς έχω φανταστεί τον εαυτό μου. Προχωρημένη είμαι απλά σε άλλα θέματα. Θεωρώ ότι είναι ένα project σε σχέση με αυτά που έχουμε δει από τον ΣΚΑΙ... Επίσης δεν με ρώτησε ποτέ κανείς αν ισχύει. Είσαι ο πρώτος και ο τελευταίος αναρωτιέμαι. Δεν είμαι εγώ για το "Love Island”. Είμαι εγώ όμως για να μεταφέρω ευχαρίστως αυτά τα οποία συμβαίνουν, αν και εφόσον μου ζητηθεί. Είναι ιδανικό από πολλές απόψεις project που θα γίνει σε ένα μέρος που λες ουάου. Αυτό που είπα όταν άκουσα το όνομά μου είναι πως αν κάποιος συνδέει το project αυτό με το ιδανικό πρόσωπο να το παρουσιάσει και σκεφτεί την Ιωάννα, τότε κάτι κάνω λάθος εγώ. Δεν μου ταιριάζει εμένα αυτό το project, όχι ότι το θεωρώ κάτι μεμπτό”.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενώ αυτό που κάνεις σου ταιριάζει. Εύγε κοπέλα μου θα πας μπροστά. Καλύτερα να κατέβεις ξανά Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !