Αυτό είναι το μέλλον του J2US... Έρχονται αλλαγές στην επιτροπή;

4



Ο Νίκος Κοκλώνης  έκανε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, το J2US. Ο παρουσιαστής και ιδιοκτήτης της Barking Well μίλησε στο gossiptv για τον νέο κύκλο του μουσικού σόου που θα έρθει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν,

«Εγώ έχω δεθεί με αυτή την κριτική επιτροπή και τους θεωρώ φίλους μου και οικογένειά μου, είναι το πάρτι μας. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα κανάλι που αποφασίζει», σχολίασε σχετικά ο παρουσιαστής.

Πάντως, πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν το κανάλι  να ζητά αλλαγές στην κριτική επιτροπή..., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις. 

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και να μην βγει , δεν έγινε και τίποτα. Άλλωστε ο τύπος στην παρουσίαση δεν παλεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως δε θα άλλαζα την επιτροπή αλλά τον παρουσιαστή. Δεν αντέχεται κουραστικός και φλυαρος. Όλο να τραγουδήσει αφού δεν είσαι τραγουδιστής άνθρωπε μου τι τραγουδάς . Παραφωνία σκέτη. Επίσης ειναι εκνευριστική και η φωνή του όταν μιλάει. Όλοι να τον γλείφουν και να του λένε καλά λόγια. Δεν χρειάζεται να δείχνουμε τις πράξεις μας για να μας επαινούνε. Νομίζει ότι επειδή έχει χρήμα μπορεί να κάνει τα πάντα. Που είναι η ταπεινότητα που πρέπει να έχουμε. Όταν έχουμε έπαρση και αλαζονεία θα ταπεινωθούμε ακούσια και θα φτάσουμε στην γελοιοποίηση. Είναι ντυμένος σαν τακτικός. Πρέπει να γίνει εμπάργκο από τα κανάλια στην εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ντυμένος σαν ταμτάκος ήθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης στο θέμα επιτροπή. Όλοι έχουν τυχαίως συμπάθεια σε κάποιους παίκτες παραφωνία και αποχωρούν άνθρωποι που τραγουδούνε καλύτερα.
    Αρχικά ο Φασουλής συμπεριφέρεται σαν κακιασμένη ξινιόλα ξερόλα γριά λες και είναι αυθεντία. Η Μπακοδήμου με ορισμένα άτομα είναι λες και βρίσκεται στις μέρες της και βγάζει μια ξινιλα. Η Βανδή είναι σωστή όταν σχολιάζει μουσικά και όχι με βάση τις συμπάθειες της. Επίσης ας σταματήσει να δείχνει μόνο το αριστερό προφίλ της. Τέλος η Σταυροπουλου είναι η χαρά της ζωής αυτό που χρειάζεται κάθε σόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !