Έρχεται ο «Μονομάχος» στον ΣΚΑΙ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Ότι ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν έχουν την τιμητική τους οι παραγωγές μυθοπλασίας και τα τηλεπαιχνίδια είναι περιττό να το αναφέρω ξανά.

Περιττό επίσης είναι να αναφέρω ότι ιδιαίτερα στα τηλεπαιχνίδια βλέπουμε να κάνουν πολλά καμπάκ στο εγχώριο –κι όχι μόνο- τηλεοπτικό τοπίο ορισμένα που προβάλλονται με επιτυχία σε πολλές χώρες και για πολλά χρόνια. Ενδεικτικά να αναφέρω Deal, Ρουκ Ζουκ, Τροχός της Τύχης, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και πολλά ακόμα που συνεχίζουν να κερδίζουν πολλούς τηλεθεατές. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ακόμα δυνατό καμπάκ που ετοιμάζει με άκρα μυστικότητα το ΣΚΑΪ σκοπεύοντας να ανατρέψει πολλά στην απογευματινή ζώνη. Βέβαια,  στον ΣΚΑΪ κάνουν επαφές για να βγάλουν στον αέρα την ερχόμενη σεζόν το «The Price Is Right», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του και προβλήθηκε στη χώρα μας από τον ΑΝΤ1 το 1991 ως «Η τιμή τιμή δεν έχει» με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο. Σε αυτό καλούνται οι παίκτες να βρουν τιμές σε προϊόντα κάτι που… λόγω όμως, των αυξήσεων που υπάρχουν καθημερινά… μπαίνει προς το παρόν στην άκρη, ελπίζοντας (όχι μόνο για το τηλεπαιχνίδι!) ότι θα… στρώσει η αγορά, θα σταματήσει η ακρίβεια και θα μπορέσει να βγει στον αέρα. Έτσι στον ΣΚΑΪ ξεκίνησαν να προετοιμάζουν ένα άλλο δημοφιλές και επιτυχημένο σε πολλές χώρες τηλεπαιχνίδι, που έχει σημειώσει πολύ υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και της χώρας μας. Αυτό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι ο «Μονομάχος», το τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε να… μονομαχεί στη χώρα μας το 2002 μέσα από τη συχνότητα του STAR και παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Όπως σίγουρα θα θυμάστε πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με έναν παίκτη να βρίσκεται απέναντι σε 100 αντιπάλους και έχοντας κάποιες βοήθειες επιλέγει κατηγορίες ερωτήσεων με σκοπό να τους… εξολοθρεύσει και να πάρει τα χρήματα. Δεν είναι τυχαίο που μετά την τότε επιτυχία του στο STAR το κόνσεπτ με τους πολλούς αντιπάλους απέναντι σε έναν συνεχίστηκε… και θα συνεχιστεί… και με άλλα παρόμοια παιχνίδια.

Ωστόσο, αν και προς το παρόν δεν έχει ληφθεί από τον ΣΚΑΪ οριστική απόφαση το τηλεπαιχνίδι είναι… πάνω πάνω στις επιλογές τους για την επόμενη σεζόν, αφού επί σειρά ετών και σε πολλές χώρες ο Μονομάχος έχει αποδειχτεί πολύ δυνατός… και στη μάχη της τηλεθέασης…

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτο το concept ειχε ξαναβγεί και στον alpha με τον τιτλο“Fatus olus”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To chase ανοιξε το δρομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να επιστρέψει! Θα ήθελα επίσης να δω να επιστρέφουν και τα εξής τηλεπαιχνίδια σε οποιοδήποτε κανάλι:
    -Θησαυροφυλάκιο (τηλεπαιχνίδι με απίστευτο concept και τεράστια επιτυχία... θα ήταν τέλειο να ξαναγινόταν, με Μικρούτσικο στη παρουσίαση , όπως και τότε)
    -Στη κουζίνα ολοταχώς (ένα τηλεπαιχνίδι μαγειρικής χρειάζεται στην ελληνική τηλεόραση. Έχουμε πήξει στα παιχνίδια γνώσεων και τύχης).
    -Fort Boyard (αγαπημένο και διαχρονικό τηλεπαιχνίδι περιπέτειας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !