Παραμένει στο καθημερινό πρόγραμμα ο «Εκατομμυριούχος» και με τους «Ράδιο Αρβύλα»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4


 Ιδιαίτερος λόγος έχει γίνει σχετικά με το μέλλον του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» από τη στιγμή που θα επιστρέψουν οι «Ραδιο Αρβύλα» στη ζώνη τους κατά τις αρχές Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το newsit.gr, το τηλεπαιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει με καθημερινή προβολή. Οπότε ούτε μετακινείται στο Σαββατοκύριακο, ούτε μπαίνει στο συρτάρι για να επιστρέψει αργότερα. 

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αναφέρει ως πιθανό σενάριο ο Αντώνης Κανάκης να δίνει πάσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με το τηλεπαιχνίδι να ξεκινά στις 21.00.

Υ.Γ Ριψοκίνδυνη λύση. Η ζώνη των 21.00 είναι άγριο πράγμα..Άλλος να «μάχεσαι» τα δελτία και το «Άσε μας ρε μαμά» που ναυαγεί και άλλο να αντιμετωπίσεις «Σασμό», «Γη της ελιάς»,  και νέες φιλόδοξες σειρές. Ο «Εκατομμυριούχος» είναι ένα πρόγραμμα για σοφτ ανταγωνισμό. Το ιδανικό θα ήταν back 2 back με το «5χ5» στην απογευματινή ζώνη...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αποκλείεται να το δεχτεί ο Γρηγόρης αυτό γιατί είναι γάτα δεν είναι χαζός να θέλει να κάνει αυτή την αυτοκτονική κίνηση. Λογικά εκεί που παίζει το καφέ της χαράς θα τον βάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ειναι πιο χαλαρός ο ανταγωνισμός της ζωνης των 21:00 απο Σεπτέμβριο αφού θα εχει να ανταγωνιστεί μονο Σασμο και Γη της ελιάς.Δεν θα εχει ουτε survivor ουτε master chef.Πολυ πιθανόν να τσιμπήσει νούμερα απο το κοινό που δεν προτιμάει τέτοιου ειδους σειρες,άσε που μπορεί οι σειρες να ξεφουσκώσουν του χρόνου αν το σενάριο τραβηχτεί απ τα μαλλιά(βλέπε Άγριες Μέλισσες).Όμως το καλύτερο θα ειναι να μπει απ την αρχή της σεζον στις 21:00 για να χτίσει κοινό και οχι να μπει αρχικά στις 20:00 και να το αλλάξουν ωρα με το που σκάσουν μύτη οι αρβύλες γιατι ετσι κινδυνεύουν να πέσουν τα νούμερα.Για την ζωνη των 20:00 μεχρι να αρχίσουν οι αρβύλες μπορεί να μπει κάποια ξένη σειρα απ’την πλατφόρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεπει ο ΑΝΤ1 να αλλαξει τις μουσικες στις ερωτησεις του Εκατομμυριουχου και να βαλει τις κλασσικες.

    Ολες οι συγχρονες εκδοσεις του τηλεπαιχνιδιου στον εξωτερικο ξαναεχουν τις κλασσικες μουσικες (ηταν και τοτε στο Μεγκα). Οι καινουριες δεν ειναι καλες, μονο αυτη στις ερωτησεις 100-500 ευρω θυμιζει την κλασσικη αν και ειναι ρεμιξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα αυτο που δεν μ'αρεσει ειναι που η διακοπη για διαφημισεις γινεται αποτομα χωρις να το ανακοινωσει ο παρουσιαστης.Σε ολες τις προηγουμενες βερσιον του παιχνιδιου,αλλα και στο hot seat παντα ο παρουσιαστης ανακοινωνε οτι παμε σε διαφημιστικο διαλειμα,δεν το διεκοπταν ετσι στην ψυχρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !