Κι άλλη αποχώρηση απο την «ΣτΟργή» του ΣΚΑΙ...

2



Μία από τις τρεις σειρές που θα απολαύσουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου είναι η «ΣτΟργή» με τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Η «ΣτΟργή» έχει ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και καιρό και αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των τηλεθεατών το ερχόμενο φθινόπωρο. 

Η αλήθεια είναι βέβαια πως πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας σειράς, σημειώθηκαν δύο ηχηρές αποχωρήσεις, ενώ μαζί με το κομμάτι της μυθοπλασίας του, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει και ένα ριάλιτι που θα φέρει πολλές αντιδράσεις.

Και ενώ στην αρχή είχε γίνει γνωστό πως στο καστ θα είναι και ο Αρης Λεμπεσόπουλος με τον οποίο μάλιστα η Μαρία Ναυπλιώτου είχε συνεργαστεί στη σειρά «Η αίθουσα του θρόνου» πριν πολλά χρόνια, άρα η χημεία μεταξύ τους ήταν δεδομένη, ο ηθοποιός κατέστησε γνωστό πως δεν θα καταφέρει να πάρει μέρος στη νέα αυτή ελπιδοφόρα παραγωγή. Ο λόγος ήταν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα του άφηναν χρόνο να αφιερωθεί και στα γυρίσματα της «ΣτΟργής» και έτσι τη θέση του πήρε ο Νίκος Καραθάνος.

Μετά όμως από τη δική του αποχώρηση, ήρθε ακόμα μία να προστεθεί στη σειρά που προς το παρόν δεν έχει προλάβει να συστηθεί στο κοινό. Και αυτή είναι της Ολγας Μαλέα που θα σκηνοθετούσε τη σειρά αλλά, όπως εκ των υστέρων συνειδητοποίησε, δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα χρονοδιαγράμματα, άρα τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου.

Κατά τα άλλα το καστ της σειράς παραμένει όπως το έχουμε «διαβάσει» ξανά και ξανά κατά καιρούς. Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, θα πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Μηλιώνης, Μέγκυ Σούλι, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Tρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσοβίτης, Λένα Παπαληγούρα, Δέσποινα Γιαννοπούλου και Νίκος Καραθάνος.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου - tv24

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συγνώμη η Παντουση θα είναι και σε Σκάι και σε Open αφού θα είναι και στην συνέχεια του Κόκκινου ποταμιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣτΟργη νομίζω θα είναι εβδομαδιαία και η Παντουση θα κάνει μια ασθενή της ψυχολόγου Ναυπλιώτου, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην παρουσία της και στο Κόκκινο Ποτάμι, δεδομένου ότι λογικά θα εμφανιστεί για ένα, άντε δύο επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !