Η «Νήσος» γίνεται σειρά;

Άρης Κατσιφής
5


Η αγαπημένη κινηματογραφική κωμωδία, «Νήsos», ενδέχεται γίνει σειρά ενώ πρόκειται να προβάλλεται στη συχνότητα του ALPHA.

Ο ALPHA, για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, επιθυμεί να επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ελληνική μυθοπλασία. Κάτι που αποδεικνύεται από τον αριθμό των σειρών που έχει ήδη εγκρίνει ή βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης.

Στη δεύτερη κατηγορία, σύμφωνα με  πληροφορίες του «ΜΥtv», .ανήκει η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Νήsos», σε σενάριο Έλενας Σολωμού - Κωστή Παπαδόπουλου και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου. Αυτή η ιδέα αρέσει πάρα πολύ στους υπεύθυνους και για αυτόν τον λόγο κλείνουν στο να δώσουν το πράσινο φως.

Η ιστορία, όπως και στην ταινία,, έτσι και στη σειρά, πρόκειται να διαδραματιστεί στη Σίφνο και έχει στο επίκεντρο τη διαθήκη του προύχοντα του νησιού, του Θεμιστοκλή Δίκαιου, ο οποίος ήταν άκληρος.

Εκείνος αφήνει όλη του την περιουσία στις «εξουσίες» του τόπου, δηλαδή στον δάσκαλο, στον διευθυντή της Αστυνομίας, στον πρόεδρο της κοινότητας και στον παπά, με τους οποίους ο μακαρίτης δεν είχε καλές σχέσεις. Υπάρχει, όμως, ένας όρος. Ο καθένας να διαβάσει δημοσίως ένα γράμμα του Δίκαιου, που κανείς δεν ξέρει τι περιέχει... Και για να γίνει αυτό, τους δίνει μία εβδομάδα περιθώριο.

Παλιές ιστορίες βγαίνουν στο φως, όλοι έχουν κάτι να φοβούνται, όλοι έχουν κάτι να κρύψουν και όλοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με αποτέλεσμα να προδίδονται μόνοι τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην ταινία, μεταξύ άλλων, έπαιζαν η Ελένη Καστανή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Δημήτρης Τζουμάκης, η Τάνια Τρύπη και η Ζέτα Δούκα.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Alpha καλό θα ήταν να επενδύσει σε νέες πρωτότυπες ιδέες. Φτάνει πια με τις μεταφορές βιβλίων και ταινιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά. Γιατι το κανουν αυτο το λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κάνουν γιατί έχει μικρότερο ρίσκο να δώσουν λεφτά σε μια έτοιμη ιδέα που είχε φέρει επιτυχία. Είναι η εύκολη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κανουν σειρα με copy paste ακριβως το ιδιο σεναριο με την ταινια?Δεν βρισκω απολυτως κανενα νοημα σε αυτο.Θα ειχε νοημα μονο αν η σειρα ηταν συνεχεια των ταινιων και η πλοκη ξεκινουσε μετα το τελος της 2ης ταινιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με το Ιπτάμενο Πλυντήριο.

    Δηλαδή ο Alpha του χρονου εξεταζει να βγαλει δύο σειρές οι οποίες θα είναι σενάριο παλιότερης πασίγνωστης ταινίας??? Φοβερή έμπνευση.

    Ο μόνος τρόπος να είναι πραγματικά ενδιαφέρον αυτό είναι αντί να γίνει ταινία το 3ο μερος της ''Νησου'' να το γυρίσουν σε σειρά με τους ίδιους πρωταγωνιστές σε κάποια καινούργια περιπέτεια στη Σίφνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !