Εξέλιξη: «Σπάσιμο» του διδύμου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
13


Σήμερα είναι το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και τον ΑΝΤ1. 

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το «σπάσιμο» της ζώνης σε δύο εκπομπές. Η ανατροπή έρχεται στο ποιος θα προηγείται και ποιος θα ακολουθεί. 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, το πλάνο του ΑΝΤ1 θέλει τη Φαίη Σκορδά να ξεκινά πρώτη με μία δίωρη εκπομπή στο slot 10-2 (εφόσον ο Γιώργος Παπαδάκης δεν επιθυμεί να τελειώνει νωρίτερα) και ο Γιώργος Λιάγκας στο 12-2. Το σκεπτικό είναι πως θέλουν τον δημοσιογράφο απέναντι από τη Ζήνα Κουτσελίνη. 

Βέβαια, να θυμισουμε πως πριν από δύο σεζόν βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας σε αυτή τη ζώνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με όχι τόσο καλά αποτελέσματα. Βέβαια, τότε ήταν μία αμιγώς gossip εκπομπή...

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να σπάσει να σπάσει. Θα πατώσει η Σκορδά γιατί θα ψάχνει ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να πουν μόνο και μόνο για να μην την καπελώνουν και μετά θα ψάχνει νέους συνεργάτες μπας και σώσει την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο ένα δημοσίευμα μου μιλά για αλλαγή δεδομένων στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1 όταν είναι γνωστό ότι δύσκολα "σπάει αυγά" το συγκεκριμένο κανάλι. Πιστεύω ότι θα βλέπουμε και του χρόνου ακριβώς αυτό που βλέπουμε ήδη φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θλιβερό πάντως ότι κατάντησαν και οι δύο να πρέπει να ανέχονται ο ένας τον άλλο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ενω δεν εχουν πια τιποτα κοινο επαγγελματικά γιατί μόνοι τους πατώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φετος τους εσωσε η Πισπιριγκου.Το εξαντλησαν το θεμα μεχρι αηδιας κοιτωντας καθε πτυχη του μεσα απο την κλειδαροτρυπα.Οσο για την πρωινη ζωνη δεν ειναι τσιφλικι τους να την μοιρασουν.Δεν νομιζω να επιτυχει το εγχειρημα.Θα τα βρουν δυσκολα και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μου άρεσε και πριν η εκπομπή. Μην ξεχνάμε ότι γενικά είχαν μια καλή τηλεοπτική χρονιά φέτος, όχι μόνο με την Πισπιριγκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.28 μ.μ.
    Συμφωνώ. Και πριν τα πήγαιναν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο Λιάγκας πάει ξανά 12-2 αλλά αυτή τη φορά δεν κάνει το λάθος που έκανε στον Σκαι και αντί για lifestyle κάνει... hardcore εκπομπή σαν της Κουτσελίνη θα έχουμε εκπλήξεις. Πιστεύω ότι θα τη περάσει τη Ζήνα. Αν όχι αμέσως, σε λίγους μήνες θα είναι μπροστά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν κάποιος αναστήθηκε φέτος τηλεοπτικά αυτός σίγουρα ήταν ο Λιάγκας. Αν του χρόνου πάει απέναντι από την Ζήνα και την χτυπήσει στην θεματολογία της, που αυτό θα κάνει γιατί και φέτος παίζει πολύ στην εκπομπή αυτή η θεματολογία και κακά τα ψέματα σε αυτόν σε πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλεται το ότι πάνε καλά τα θέματα αυτά, και έχει και καλούς συνεργάτες δίπλα του νομίζω θα πάει καλά. Βέβαια από μία θα γίνουν δύο οι εκπομπές εκείνη την ώρα που θα εκμεταλλεύονται καταστάσεις κλπ. κλπ. αλλά από την στιγμή που υπάρχει κόσμος που τις επιλέγει και τις βλέπει και τους δίνει νούμερα τί να κάνουν και τα κανάλια; Δίνουν στον κόσμο αυτό που θέλει. Μην κατηγορούμε για όλα τα κανάλια. Ας κοιτάξουμε και εμείς οι τηλεθεατές τις ευθύνες μας. Όλα αυτά αρκεί ο Λιάγκας να μην ξεφύγει ξανά. Αλλά νομίζω το πήρε το μάθημα του και έξυπνα τώρα χτίζει άλλη εικόνα. Και του βγαίνει το χτίσιμο αυτό. Για την Σκορδά τα έχω πει και παλαιότερα. Για μένα έχει χάσει την συμπάθεια του κόσμου καιρό τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενώ η Ζήνα όχι ε; Η Τατιάνα όχι ε; Ο Ευαγγελάτος όχι ε; Η Νικολούλη που είδε 60 ντάρια όχι ε; Μάλιστα, καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι αυτοί που αναφέρεις 8.23 δεν ήταν στον πάτο της τηλεθέασης και με το ένα πόδι έξω από την τηλεόραση, όπως ο Λιάγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Κυκνειο ασμα" θα ειναι και για τους δυο.Για να μην παιξει το σεναριο να μην υπαρξει καθολου ασμα και απλα να χρονοτριβει το καναλι.Γιατι οταν εχεις δοκιμασει την τερατογενη δηθεν επανενωση του ζευγαριου,που εκρυβε απο πισω τα αδιεξοδα και των δυο και να βρισκεσαι παλι στο ιδιο σημειο (αδιεξοδο δηλαδη),ε,το πραγμα φωναζει μονο του οτι η συνταγη δεν "βγαινει" πουθενα.Οποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !