Γιώργος Λιάγκας σε Φωτεινή Πετρογιάννη: «Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;»

8




Μια άβολη στιγμή έντασης σημειώθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους μετά από μια τοποθέτηση που έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Συγκεκριμένα, μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Δημιουργούνται εντυπώσεις όχι μέσα στο δικαστήριο αλλά έξω από το δικαστήριο όταν προσπαθούμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας λες κι έχει καμία σημασία αυτό… Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλον αυτόν τον καιρό. Εγώ αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δεν μαθαίνουμε τίποτα».

Ο Γιώργος Λιάγκας την διέκοψε και ανέφερε ενοχλημένος: «Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, κάνεις τηλεόραση, άρα βγάζεις τον εαυτό σου να κριτικάρει αυτή τη στιγμή την τηλεόραση; Τι μας το παίζεις μάγκας ας πούμε μέσα στην εκπομπή που εδώ λες την άποψή σου κι εμείς καταθέτουμε κάθε μέρα δημοσιογραφικά τις εξελίξεις»;


«Αυτό που κολλάει με αυτό που είπα;», ρώτησε έκπληκτη η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Για ποιο λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;», παρενέβη η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέλαβε να εξηγήσει στον Γιώργο Λιάγκα τι ακριβώς εννοούσε η συνεργάτιδά του.

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια χαμηλώνοντας τους τόνους.


«Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.



Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ντροπή να υπάρχει ο Λιάγκας στον Αντ1 και όπου αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λιαγκας και η κιτρινιλα του φέρνουν νούμερα οποτε ξυδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εργασιακο bullying live χωρις κμ αιδω.σκεφτειτε τι κανει πισω απ τις καμερες ο αθλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπότε 2:20 τι μας λες; Όλα στο βωμό της τηλεθέασης. Όλα ανεκτά αρκεί να εξυπηρετούν το σκοπό μας να φέρνουν νούμερα. Ωραία λογική. Σε κανάλι θα δουλεύεις κι εσύ φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά πάτε καλά επειδή είπε κάτι και μετά το πήρε πίσω και ζήτησε συγνώμη τον βρίζετε εσάς δλδ δεν σας μίλησαν ποτέ έντονα και μετά να σας ζητήσουν συγνώμη αντε γιατί πολύ μιγιαγκιχτη γίναμε τελευταία μάθαμε δύο λέξεις billing και παρενόχληση και τα βαφτιζουμαι όλα σαν παρενόχληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ή τα νεύρα του Λιάγκα είναι σπασμένα ή η Πετρογιάννη έθιξε φίλους του. Μπορεί και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεεινη και τρισαθλια συμπεριφορα.Απαραδεκτος!Πηρε θαρρος που του εφεξαν 2-3 θεματα που τα εχει εξαντλησει και το παιζει εκπομπαρχης.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιτεθηκε.Μαλλον αυτος εκανε τον μαγκα.Και μολις δει τα σκουρα "τα αποσυρει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίποτα δεν κάνει τυχαία ο Λιάγκας, η Πετρογιαννη έθιξε τις τακτικές του φίλου δικηγόρο στην υπόθεση και για αυτό της μίλησε άσχημα. Αν ξεφτυλιζει έτσι χωρίς ντροπή συνεργάτη δημοσιογράφο στον αέρα της εκπομπής, φοβάμαι πως η συμπεριφορά του στα παρασκήνια θα είναι άθλια.


    Όσο για τον 3:35 μάθε πρώτα ελληνικά και άφησε τα αγγλικά που είναι ακόμα χειρότερα και δεν βγάζουν νόημα

    Κρατήστε τον στον Αντ1 αφού σας φέρνει νούμερα ο Σαλιαγκας αλλά το κανάλι πλέον μυρίζει βόθρο με την κιτρινιλα που έφερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !