Αφού την ξέσκισαν... ανακοίνωσαν το τέλος της τηλεοπτικής σειράς

4


Το δίκτυο «The CW» ανακοίνωσε πως η τηλεοπτική σεζόν «Riverdale» θα τελειώσει στην έβδομη σεζόν.

H επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 και είναι διαθέσιμη και στο Netflix, βασίζεται στα εμβληματικά κόμιξ «Archie» και αποτελεί μια σύγχρονη παρουσίαση των χαρακτήρων, που εμπλέκονται σε μυστήρια και δολοφονίες. Παράλληλα όμως το Riverdale αντιμετώπισε και φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους έφηβους, όπως σεξ, έρωτας, σχολείο και οικογένεια.


Μετά την ανακοίνωση του τέλους της σειράς, ο Mark Pedowitz του CW, δήλωσε πως οι επτά σεζόν είναι αρκετές για την ολοκλήρωση της ιστορίας και πως είναι ενθουσιασμένος που θα καταφέρει να δοθεί από τους δημιουργούς ένα άξιο τέλος

Oι δημιουργοί υπόσχονται ένα τέλος που θα ανταμείψει τους θαυμαστές - Η τελευταία σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της, το 2023.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μέχρι και φαντάσματα. Και ήταν στο σχολείο κτλπ ήταν καταπληκτική. Αλήθεια γιατί δεν γίνεται καμία ελληνική σειρά τύπου ελίτ ή 13 γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ το έχω πει αυτό. Γιατί δεν κάνουν μια σειρά σαν το Elite. Θα σάρωνε πιστεύω. Όσο για το Ριβερντειλ το ξέσκισαν πραγματικά από τον 4ο κύκλο και μετά. Το παράτησα προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λόγος που σταματάει δεν είναι τα νούμερα που έκανε. Πήγαινε αρκετά καλά στο CW. Ο λόγος είναι το ότι η Warner θέλει να πουλήσει το CW και ο κύριος είναι ότι θέλει να κόψει σιγά σιγά όλες τις σειρές που έχει στο Netflix που δεν μπορεί να τις μεταφέρει στη δική της υπηρεσία. Σε λίγο καιρό δεν θα έχει τίποτα και από τη Warner Bros το Netflix συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού. Όλα θα είναι στο HBO Max.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάκιστη σειρά όπως και οι περισσότερες χαζο-νεανικές κομιξάδικες σειρές του CW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !