Από τις «Μέλισσες» στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

5

 Με πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι πρώτες συσκέψεις για την νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα πάρει τη θέση των «Άγριων Μελισσών» με την ελπίδα να αγαπηθεί εξίσου από το τηλεοπτικό κοινό.

Η «Μάγισσα» -όπως είναι ο τίτλος της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής-  αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Τότε ήταν προγραμματισμένο να βγει και το «Nτέρτι», που όμως «πάγωσε».

Το πετυχημένο δίδυμο που άλλαξε την ιστορία της μυθοπλασίας στην Ελλάδα, Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης, μελετά έναν έναν ένα τους ρόλους για τη νέα σειρά.

Το σενάριο, που ακόμη βρίσκεται σε πολύ πρωταρχικό στάδιο, αφορά απαγορευμένους έρωτες, μάγια και θρύλους μιας άλλης εποχής. Το καλό για άλλη μια φορά μάχεται με το κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το φινάλε των «Μελισσών», οι συντελεστές της νέας σειράς θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές και κατόπιν θα ξεκινήσουν τα πρώτα κάστινγκ για τη «Μάγισσα».

Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που θέλουν να δουν και να κάνουν ραντεβού μαζί τους για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού αλλά και ο Γιώργος Γάλλος.

Να θυμίσουμε ότι η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε ενσαρκώσει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Ατάρτης, στις «Μάγισσες της Σμύρνης», πριν από 18 χρόνια στο Mega.

Τα γυρίσματα της νέας σειρά δεν θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του Ιουλίου.


Πηγή Znews


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αχ είναι που αυτή η σειρά δεν θα έχει να κάνει με μάγια, όπως επέμενε να μας πείσει ο γνωστός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνομικό θρίλερ εποχής θα είναι "Η μάγισσα".Υπήρχε πρόσφατα αποκλειστικό ρεπορτάζ σ'αυτο τo blog.Οπότε καμία σχέση με τις "Μάγισσες της Σμύρνης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος πρώτη φόρα γίνεται στην ελληνική τηλεόραση αστυνομική σειρά εποχής και μάλιστα θρίλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και θα ξεκινήσουν οι γνωστοί να λένε για την σειρά, μόνο και μόνο για την μειώσουν. Έτσι κάνουν , αφού νομίζουν ότι τα σχόλια τους έχουν βαρύτητα αχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα καλά, και έστω ότι αφορά όντως μάγια, ποια η σύγκριση με τις μάγισσες της σμύρνης; Είναι σαν να λέτε ότι όλες οι αμερικάνικες σειρές που ασχολούνται με το μεταφυσικό και τη μαγεία αντιγράφουν μάγισσες της σμύρνης. Αυτά είναι γενικά θέματα γύρω από τα οποία πλέκεται. Είναι σαν να λέτε ότι το σόι σου ήταν αντιγραφή του άκρως οικογενειακόν επειδή αφορούσε οικογένεια. Ό,τι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !