Σε αυτή τη σειρά του ANT1 θα δούμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη...

3


Για τον ΑΝΤ1, το κανάλι που μέσα από τις «Άγριες μέλισσες» άνοιξε ξανά το δρόμο για την ποιοτική ελληνική μυθοπλασία, η επόμενη σεζόν θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται και το «Ντέρτι» να έχει αποσυρθεί για την ώρα από το τραπέζι, τρεις νέες σειρές καλούνται να πάρουν τη σκυτάλη και να κρατήσουν το σταθμό στην κορυφή.

Την περασμένη εβδομάδα σας γράψαμε για τη «Μάγισσα», που ετοιμάζει η ομάδα των Μελίνας Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτου. Τώρα, σας λέμε ότι και η Μαρία Γεωργιάδου, η, σεναριογράφος του επιτυχημένου «Ήλιου», έχει ένα νέο πρότζεκτ στα σκαριά, το οποίο θα έχει αστυνομικό περιεχόμενο.

Πρωταγωνιστής πιθανότατα θα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, τον οποίο είδαμε τελευταία στην «Αγγελική» του ALPHA και μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής αποχής ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ιστορία θα εστιάζει σε μια ομάδα δικηγόρων, η οποία θα καλείται να εξιχνιάσει διάφορα εγκλήματα, που θα οδηγηθούν στη συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Ο Λεβεντογιάννης λογικά θα έχει το ρόλο του επικεφαλής και μένει να δούμε ποιοι θα τον πλαισιώνουν. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες στην Αθήνα, αλλά και σε ένα ακόμα μέρος της Ελλάδας, το οποίο θα γίνει σύντομα γνωστό.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραίος άντρας! Αυτή η σειρά όμως δεν θα βγει μετά τον Ιανουάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλός ο Λεβεντογιαννης και το σεναριο ακούγεται ενδιαφέρον αρκεί βέβαια να μην το βάλουν απέναντι από Σασμο και Γη της ελιάς γιατι θα είναι κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !