Το Στούντιο 4 μεγαλώνει από την επόμενη σεζόν...

1


Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι γεγονός ότι φέτος δημιούργησαν νέα ψυχαγωγική απογευματινή συνήθεια, ανάβοντας κάθε απόγευμα τα φώτα του Στούντιο 4 στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Η νέα πρόταση της ΕΡΤ για ένα ξεχωριστό μαγκαζίνο μοντέρνας αισθητικής, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικά πρόσωπα στην παρουσίαση.

Εξάλλου, είναι γενική η παραδοχή πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος διακρίνονται για τον εξαιρετικό συγχρονισμό τους κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων, την αίσθηση της άνεσης που μεταδίδουν στον καλεσμένο τους και βέβαια, την μαεστρία με την οποία εκμαιεύουν τις δηλώσεις εκείνες που παίζουν την επόμενη μέρα παντού.


Αυτά βλέπουν και οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ και σκέφτονται για την επόμενη σεζόν να μεγαλώσουν το Στούντιο 4 κατά μία ώρα. Η πρόταση που έκανε το κανάλι και η οποία έγινε αποδεκτή από τους παρουσιαστές είναι -σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- η εκπομπή από το ερχόμενο φθινόπωρο να μεταδίδεται 16:00 – 19:00. Εάν η πρόταση περάσει από την έγκριση του ΔΣ, η εκπομπή θα εμπλουτιστεί με νέες θεματικές ενότητες και με αρκετές ζωντανές συνδέσεις.


Zappit

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !