Σασμός,Μέλισσες και Ελιά στην προτίμηση του κοινού...Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά (26/5/2022)

31

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ  25,3
ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 9,6
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 4,1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 17,3
ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ 9,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 9,9
OI 100 9.7
SURVIVOR 16,8
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGA 10.4
NIGHT OUT 12.8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 5,0

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

31Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σάρωσε ο σασμός. Πάλι, ξανά, κάθε μέρα, σε όλη τη σεζόν, στην ώρα του, σε όλο το πράιμ τάιμ. Ξύδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεβάστε και του Μακεδονία TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, θέλουμε να δούμε και 0,8 και 1,2 του Μακεδονία τιβί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Κούρασε ο σασμός», «πάτωσε ο σασμός», «δεν βλέπετΕ ο σασμός», «να κοπεί ο σασμός». Καλοχώνευτο το 25+ του σασμού. Και τώρα συνεχίστε με το άλλο ρεπερτόριο: «ναι αλλά του χρόνου θα πέσει», «ναι αλλά φταίει ο γείτονας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα ευχαριστώ χρωστάει ο ΑΝΤ1 στο Star που έβγαλαν το Masterchef τις Πέμπτες και είδαν οι Μέλισσες άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aa καλά γελάω κάποιοι προσέξτε με την ζήλια σας κι την Κάκια σας για τις άγριες μέλισσες.. μην καταπίνεται το φαρμάκι σας! Πάνε εσύ ξερολας που τα ξέρεις όλα κι δες τα νούμερα στις 24/5/2022
    .οι μέλισσες είχαν κάνει πάλι 17% στις 24/5/2022.. οι μέλισσες παντε περνάνε το μαστερσεφ όταν παίζουν απέναντι..οπότε ο αντ1 το ευχαριστώ το χρωστάει στο ίδιο του το πρόγραμμα διότι οι μέλισσες έσωσαν τον Αντ1 αυτή τη σεζόν απ' την ολική καταστροφή του prime time..και συ άλλη φορά να ζεις καλύτερη μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:26 π.μ. Γιατί όχι; Δεν κατάλαβα την ειρωνεία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aa καλά γελάω κάποιοι προσέξτε με την ζήλια σας κι την κακια σας για τις άγριες μέλισσες.. μην καταπίνεται το φαρμάκι σας! Πάνε εσύ ξερολα που τα ξέρεις όλα κι δες τα νούμερα στις 24/5/2022
    .οι μέλισσες είχαν κάνει πάλι 17% στις 24/5/2022.. επίσης, οι μέλισσες παντα περνάνε το μαστερσεφ όταν παίζουν απέναντι..οπότε ο αντ1 το ευχαριστώ το χρωστάει στο ίδιο του το πρόγραμμα διότι οι μέλισσες έσωσαν τον Αντ1 αυτή τη σεζόν απ' την ολική καταστροφή του prime time..και συ άλλη φορά να εχεις καλύτερη μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @11:43 Ε τότε να μπουν και τα 0,κάτι και των 4 κρατικών καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11:46 π.μ. Εξακολουθώ να μην κατανοώ την λογική σου. Είναι κακό να δημοσιεύονται τα νούμερα του Μακεδονία TV;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικά και δεν είναι. Αλλά να δημοσιεύονται και τα νούμερα και όλων των κρατικών καναλιών. Όχι μόνο του Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ανατρέξει κάποιος από αυτούς που ζητοκραυγάζουν για τη Σασμάρα και δουν τα νούμερα των μελισσών την πρώτη χρονιά τέτοια περίοδο θα δουν τη διαφορά και (για να το πω κομψά) ίσως σταματήσουν να χαίρονται και να ειρωνεύονται τις υπόλοιπες σειρές και ειδικά τις μέλισσες. Αυτή είναι η αλήθεια ή σας αρέσει ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:25 σιγά μην κατουρηθείς από την πολλή χαρά. Να σου δώσουμε πάνες ακράτειας για να μη λερωθείς 😂😂😂😂 Για γέλια είσαι καημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτι άσχετο, ο ΑΝΤ1 εδώ και καιρό, σταμάτησε να παίζει τα idents του σταθμού και βάζει αυτά του Μουντιάλ. Είναι πολύ νωρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11.58 εκτός τόπου και χρόνου. Αν το πάμε έτσι γιατί να μην συγκρίνουμε και τα νούμερα της πρώτης χρονιάς των μελισσών με τα νούμερα της Ζωής της άλλης παλιότερα; ότι να ναι είστε μερικοί με τις γελοίες δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περίμενα ψηλότερα νούμερα για Χατζηνικολάου με καλεσμένη την Παπαδοπούλου, ήταν ευχάριστη εκπομπή. Αλλά εξαιρετική εκπομπή ήταν και του Θεοδωράκη όπως συνήθως άλλωστε. Αλήθεια δεν έχετε ανεβάσει τα νούμερα των Πρωταγωνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λένε για τα νούμερα της πρώτης χρονιάς των Μελισσών. Τότε που υπήρχαν σύνολο 3-4 τηλεοπτικές σειρές και έπαιζαν μόνες τους. Άσε που δεν υπήρχει και το Mega τότε που παίρνει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της τηλεθέασης τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:02 κι αυτός για γέλια, αλλά κι εσύ που χτες πανηγύριζες για το 19 του σασμού δεν πας πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο σασμος ειναι τυχαιρος που κερδισε τα νουμεα απ' το μαστερ σεφ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με master chef 23-24 κάνει. Σου πέφτει λίγο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. επειδη μερικοι ειστε στον κοσμο σας να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα πρωτον ο Σασμος με τις Μελισσες δεν παιζουν απεναντι και αν τυχει και παιξουν κανα 5 λεπτο με το ζορι δευτερον οι Αγριες Μελισσες ηταν αυτες που εκαναν την ανατροπη το 2019 και καλα εκανε ο Αντ1 και επενδυσε στην μυθοπλασια το 2019 κοντρα στα ριαλιτι που ειχαν πιασει το 90% της ελληνικης tv και καλα εκαναν και συνεχισαν και φετος οι Μελισσες μπορει να ειναι δευτερες στο προγραμμα με ενα αρκετα ικανοποιητικο ποσοστο για το Lead in που λαμβανε εσωσε τον σταθμο γιατι ειναι αθλος να παιρνεις ενα 2-3% και να το κανεις 15,17,20% και παραδεχονται και οι ιδιοι ηθοποιοι του Σασμου οτι χωρις τις Μελισσες δεν θα επεστρεφε η ελληνικη μυθοπλασια γιατι ανεβασε τον πηχη ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά δεν σου θίξανε τις Μέλισσες εσένα. Άλλωστε τι lead in και κουραφέξαλα; Λες να έχουν ανάγκη από lead in οι Μέλισσες στην τρίτη τους χρονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @12:23 επειδη φαινεται οτι εισαι ασχετος με την τηλεοραση ολα τα προγραμματα αν εχουν καλο Lead in πηγαινουν αρκετα καλα και στην ουσια πουσαρουν το επομενο προγραμμα να παει ακομη καλυτερα οπως παιζει ρολο το Lead in που λαμβανουν οι Μελισσες γιατι λαμβανουν ενα 3% και το κανουν 17% μιλαμε για αθλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπορεί αυτό που γράφεις κύριε σχετικέ με την τηλεόραση να είναι ο γενικός κανόνας του lead in, ωστόσο μπορείς να μου πεις τι ανάγκη το έχουν οι Μέλισσες; Όλοι αυτοί που το αποθέωσαν τις προηγούμενες χρονιές λες να μην ξέρουν τι ώρα παίζει για να συντονιστούν; Απλώς φέτος δεν ήθελαν να συνεχίσουν να το βλέπουν και προτίμησαν κάτι καινούριο. Απλή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ πάντως βλέπω και Σασμό και Μέλισσες. Υπάρχουμε και εμείς που μας αρέσουν και οι δύο σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @12:40 φταιει και το Lead in πχ αν επαιζε η ζωη της αλλης πριν τις Μελισσες και εκαναν ενα 15-17% τοτε οι Μελισες θα εφταναν στο 23-25% επειδη θα ειχε δυνατο Lead in και θα εμεναν οι τηλεθεατες απο το προηγουμενο προγραμμα του σταθμου να δουν και το επομενο ασχετως αν το εβλεπαν περυσι οι οχι και δεν μιλαμε για τους φανατικους οπως ειμαι εγω που βλεπω καθε μερα Μελισσες οταν τις εχει δηλαδη Δευτερα με Πεμπτη αλλα πιανει και τους υπολοιπους που δεν το ειδαν περυσι η προπερσι και μπηκαν φετος στην παρεα μας γενικα το Lead in παιζει πολυ μεγαλο ρολο στην prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @maria13 και εγω βλεπω και τις δυο σειρες απο τις 21:05 μεχρι και 22:25 βλεπω Σασμο και 22:30 με 00:00 βλεπω Μελισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κατάλαβα που υπάρχει η παρανόηση. Εσύ ko μιλάς και για τους "ξέμπαρκους" που θα παραμείνουν στο κανάλι χωρίς να τους ενδιαφέρει σώνει και ντε το πρόγραμμα και που μπορεί να θέλουν απλώς μια τηλεόραση να παίζει, ενώ εγώ μιλούσα για τη βασική "δεξαμενή" τηλεθεατών που ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα όπως εσύ...κι εγώ άλλωστε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @11:58 α) μέχρι το σχόλιό σου κανείς που αναφέρθηκε σε Σασμάρα κλπ δεν ανέφερε πόσο μάλλον να ειρωνευτεί άλλες σειρές και κυρίως τις μέλισσες. Τέτοια σχόλια τα φαντάστηκες, τα έχεις μόνο στο μυαλό σου, ένα διάβασμα των σχολίων να κάνει κάποιος το βλέπει ξεκάθαρα. Εσύ κάνεις πρώτος τη σύγκριση σασμού μελισσών προφανώς γιατί σε καίει.
    β) ναι οι μέλισσες σάρωναν το 2019 όταν έπαιζαν με αντίπαλο κυρίως ριάλιτι, ελάχιστες σειρές και ένα κανάλι λιγότερο. Τώρα έχουμε 2022 και πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό με περισσότερες αξιόλογες σειρές. Στην αρχή της σεζόν όταν σασμός και μέλισσες είχαν κοινή ώρα ο σασμός πάντα κέρδιζε γι αυτό και οι μέλισσες άλλαξαν ώρα. Αλλά ακόμα και τώρα τις περισσότερες φορές η ελιά κερδίζει τις μέλισσες στην κοινή τους ώρα. Αλλά μόνο ο σασμός σε καίει, το καταλάβαμε.
    γ)αν σε 1-2 χρόνια υπάρξει σειρά που θα κάνει 30-40% τότε τι θα μας λες; Ναι αλλά οι μέλισσες πριν 5 χρόνο σάρωναν; Με το ίδιο σκεπτικό να συγκρίνουμε και τις μέλισσες με παλιότερες σειρές που άφησαν ιστορία που κάνανε 50-60% και με μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1:47 σωστός σε όλα, αλλά και χαρά στην υπομονή σου να του τα εξηγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !