Πεσμένος ο Σασμός... Απο κοντά η Γη της Ελιάς! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά (25/5/2022)

42


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ  19,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 4,6
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 2,5
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 14,5
THE 2NIGHT SHOW 12,0
MASTERCHEF 14,9
SURVIVOR 16,4
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 18,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGA 6,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3.7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 5,5
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 7.3

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

42Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με εγκεφαλικο και ο ανωνυμος που σχολιαζει για τον σασμο. Αν έπεσε απο τωρα κατω απο 20 κλάφτα του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι αυτοί που λένε ότι οι Μέλισσες όλο και θα ανεβαίνουν; Πέμπτες και καταϊδρωμένος ήρθαν εχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα προγράμματα πέφτουν, ενώ η Ελιά δυναμώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τόσο χαμηλά ο Σασμός χθες; Κούρασε τόσο πολύ κιόλας; Σκίζει η Ελιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν έχει να δώσει κάτι άλλο. Και ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει ο κόσμος θέλει να βγει έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ειρωνικό και το αστείο είναι ότι το τουρκικο είναι τόσο μπροστά από θέμα παραγωγής, σκηνοθεσίας και ερμηνειών σε σχέση με ο,τι ελληνικό κυκλοφορεί σε σήριαλ. Και υπάρχουν ακόμα σκηνοθέτες και ηθοποιοί που πιστεύουν ότι κάνουν παραγωγές εξωτερικού. Εδώ γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς οι παραγωγές της Ελλάδας που είναι όντως «μπροστά» δεν τα πάνε τόσο καλά στην τηλεθέαση, όπως η Σκοτεινή Θάλασσα, ο Σιωπηλός Δρόμος, τα Κομάντα και Δράκοι. Ο Έλληνας τηλεθεατής προτιμάει το ριάλιτι ή το καθημερινό σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισχύει αυτό. Τι τουρκικό που δείχνει ο Αντ1 έχει απίστευτη σκηνοθεσία και εικόνα.
    Είναι αλήθεια ότι ο Σασμος κούρασε λίγο. Φοβάμαι για του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ο σασμος πέφτει από τη πρωτη χρονιά κάτω του 20% δεν ξέρω τι θα γίνει τη δεύτερη σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι δεν ξέρω αν κάποιοι έχετε προβλήματα όρασης αλλά ξεστραβωθειτε λίγο...είχε μπάλα τελικό η ΕΡΤ εχθές κι έκανε σχεδόν 8% ..η ΕΡΤ από 3% έκανε 8% ..οπότε από κάπου τσίμπησε νούμερα κι έπεσαν κάποια προγράμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και πάλι δεν δικαιολογείται η πτώση του σασμου .ο αγώνας της ΕΡΤ ξεκίνησε 22:15 .ο σασμος παίζει απ' τις 9 .. παραδεχτείτε το ο σασμος κούρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντωμεταξύ το 20ρι του σασμού είναι το χαμηλότερο όλης της σεζόν όταν άλλες πολυδιαφημισμένες και «πολυαγαπημένες» σειρές το βλέπουν με το κυάλι. Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Η επιτυχία του σασμού πονάει. Το τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να πέσει, μπορεί να κινηθεί στα ίδια, μπορεί να τα πάει και καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εν τω μεταξυ δεν έκανε 20αρι όπως λες ,19% έκανε..19,4... Κι αν αυτό το θεωρείς καλό κι συνεχίζεις να το υποστηρίζεις ,okay δική σου επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες που ο σασμός έκανε 25 δεν είχε κουράσει; Μέσα σε μια μέρα κούρασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντωμεταξύ ο σασμός είναι πρώτος στην ώρα του και σε όλη την πράιμ τάιμ όλη την χρόνια. Τώρα αν αυτό εσείς το θεωρείτε μικρό και περιμένετε την 1 μέρα που θα πέσει για να βγάλετε την χολή σας πρόβλημά σας και μάλιστα μεγάλο. Είπαμε ο σασμός πονάει γιατί άλλη σειρά, η αγαπημένη τους, δεν πάει καλά και προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία του σασμού αλλά και άλλων σειρών που πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω και μέρες το λέμε οτι ο Σασμός κουρασε αρκετα. Ηρθε και το19. Του χρονου τι θα κανει αν κάνει τώρα 19;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εν τω μεταξυ και Εν τω μεταξυ, προσπάθησε να μας πεισει για τον ΣΑΣΜΟ . Δηλαδη ούτε στην πρώση δεν το δεχεσαι, τι αλλο να πουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανεβάστε αν μπορείτε και τα νούμερα των αγαπημένων σειρών Κάτι χωρισμένα παλικάρια και οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε κολλημένο πότε πρόλαβε να κουράσει ο Σασμός μέσα σε 1 μόνο μέρα εφόσον χθες έκανε 24,7; Και οι Μέλισσες έπεσαν από 17 στο 14,5, αλλά δεν είδα εκεί να μιλάς για κούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προφανως και δεν βλεέπι την Ελία ο αλλος που εφατσε τον ΣΑΣΜΟ. Πάντου τον ΑΝΤ1 βλέπει. Γιατι πρεπει να κάνει συγκρισει κάτι πάντα για να μας δειξεις οτι ο ΣΑΣΜΟΣ ειναι Super. Τυχαιρος ηταν απλα ο ALPHA που ο ΑΝΤ1 ηταν οτι να ναι , που ξεκινησε πολύ πιο μπροστα απ ολους το prime time του και εχτισε μια συνηθεια που μάλλον θα τον δυσκολέψει του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Καψερος έχει κόλλημα με τις Μέλισσες γιατι αυτο τους καιει. Αλλωστε αν δεν ηταν οι μέλισσες ο Alpha δεν θα εβγαζε ποτε τον Σασμό.

    Ειναι αλήθεια αυτο που λένε οι παραπάνω, αν πέφτει τωρα κατω απο 20 του χρόνου πόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12.09 εγκεφαλικό μάλλον. Μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει τι έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έπεσε 1 μέρα σε ολόκληρη σεζόν κάτω από 20 και το κάνεις θέμα. Μακάρι να έβλεπες κι εσύ κάνα 19άρι φέτος αλλά που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μεγάλο λάθος ο άλφα να συνεχίσει μια σειρά που δεν τραβάει καθόλου από τώρα.. φανταστείτε του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πού είναι εκείνοι που πανηγυρίζουν που οι μέλισσες κάνουν 17 και πως θα ανέβουν κι άλλο και ότι είναι συναρπαστικές; Κράζουν τον πρώτο σασμό για να κρύψουν μια ακόμη πτώση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι 12.22 γράψε κι άλλα σχόλια μπας και πείσεις τον εαυτό σου τουλάχιστον γιατί όλους εμάς δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το θέλετε πολύ να σταματήσει ο σασμός. Εμ βέβαια μόνο έτσι θα δει χαρά στα νούμερα το ξεπεσμένο κανάλι που φέτος έπιασε πάτο. Αλλά ακόμα κι αν σταματούσε, του χρόνου συνεχίζει η ελιά που τα πάει πολύ καλά και δεν την ξερίζωσε κανείς. Απλά του χρόνου θα τα βάζατε με την ελιά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω που λέω για τον Σασμός, βλέπω Ελιά. Μην βλέπεις παντού φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έπεσε πολύ ο σασμός. Απο το 26 στο 19 δεν το λές μικρη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εγω του χρονου θα εβαζα το σασμο στις 8 και καπακι τη νεα σειρα αυτη η νυχτα μενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12.29 καρφώνεσαι και ξεφτιλίζεσαι δεν το βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:45 μ.μ.
    αχ μην μου το λες, έλα πανε κλάψε , γιατι ειναι θέμα ημερών να περασει η ελια μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μου κάνει εντύπωση η εμμονή που έχουν κάπιοι που καθημερινά εκφράζονται αρνητικά εναντίων των μελισσών και τα νούμερα που κάνουν...Επόμενο είναι να μήν κάνουν τα μεγάλα νούμερα που έκαναν στις 2 προηγούμενες σεζόν,είναι φυσιολογικό να να έχει πτώση.Φέτος θα τελειώσουν και θα συνεχίζουν να ασχολούνται με τις μέλισσες...Να δείτε ότι και του χρόνου που δεν θα υπάρχουν μέλισσες κάπιοι θα ασχολούνται με αυτές και θα κάνουν συγκρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είπαμε εσύ θα ασχολείσαι και του χρόνου με αυτά. Εμείς δεν ξέρουμε που θα είμαστε και τι θα κάνουμε. Εσύ όμως σίγουρα θα ξεροσταλιάζεις ακόμα εδώ μέσα να γράφεις για τις μέλισσες και να θυμίζεις πόσο άδικη επίθεση δέχτηκαν πέρσι και να παραφυλάς πότε θα πέσει ο Σασμός μπας και πάρεις λίγη χαρά και γεμίσεις τα κενά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α εσύ έχεις μεγάλο θέμα. Αφου ειπα παιδάκι μου βλέπω την Ελιά που είδες εσυ οτι σχολίασα για τις Μέλισσες; Κοίταξε το λίγο γιατί έχεις καταντήσει κουραστικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στο 1.20 το έγραψα. Μάλλον εσύ έχεις το θέμα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1:34 Ζορι που τραβάς κι εσύ😂😂Αλλη έννοια δεν θα έχω και θα κάτσω να ασχολούμε με λεπτομέρειες,έλεος!Εχεις παροπίδες και δεν είσαι αντικειμενικός!Δεν έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε την γνώμη μας?Δεν είμαστε εκπρόσωποι καναλιών για να έχουμε αυτές τις έννοιες!Οπως πάντα να ειρωνεύεσαι τους πάντες,είμαι σίγουρος ότι είσαι το ίδιο άτομο σε κατάλαβαν όλοι μην εκτίθεσαι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εσύ ξεκίνησες να λες ότι θα ασχολούμαστε και του χρόνου, οπότε έλαβες και την απάντηση σου. Μην γκρινιάζεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα εμμονικά με τις μέλισσες αντεννάκια τα έβαζαν και με την ελιά. Στην αρχή της σεζόν έλεγαν ότι θα πατώσει, θα κάνει μονοψήφια, θα την ξεριζώσουν οι μέλισσες, κλπ. Και τελικά οι μέλισσες εκτός από το σασμό που τις ανάγκασε να αλλάξουν ώρα για να μην έχουν κοινή ώρα διότι ο σασμός τις κέρδιζε έχουν και την ελιά να τις κερδίζει συνήθως στην κοινή τους ώρα. Τι να κάνουν κΙ οι έρμες οι μέλισσες. Πότε να βγαίνουν; Μετά τις 00:00, μαζί με τα φαντάσματα, που λιγοστεύει ο ανταγωνισμός. Ο καημός τους λοιπόν είναι η ελιά και ακόμα περισσότερο ο σασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @2:26 μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είμαστε ένας που σε έχουμε χαμπάρι, είμαστε πολλοί και σου απαντάμε. Το έχουμε καταλάβει πως περιμένεις την επόμενη σεζόν, μήπως και πέσει λίγο ο σασμός για να χαρείς και λίγο, γιατί φέτος δεν σου βγήκε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εγω δεν ανεφερα ποτε την σειρά Άγριες Μέλισσες. Εχεις τόσο μεγαλο θέμα με τον ΑΝΤ1 που παντου βλέπεις αυτο το σημα και τρελαίνεσαι. Εχουν γραφτεί τόσα πολλα σχολια που μαλλον θα πρεπει να σκεφτεις οτι κι εγω δεν ειμαι το ιδιο πρόσωπο. Κάποιος απο τους διαχειριστές του site μπορεί να στο επιβεβαιώσει. Πιθανον να μπορει να επιβεβαιωσει και σε εμενα το αντιθετο. Θα ειχε ενδιαφερον να μάθουν αν προκειται απο τον ιδιο ολα αυτα που γραφει για σασμο και αγριες μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ούτε κι εγώ ανέφερα τις άγριες μέλισσες. Μόνος σου τις αναφέρεις και μας τη λες κιολας για τον αντ1. Γιατί θίχτηκες άραγε αφού δεν σε ενδιαφέρουν οι μέλισσες κι ο αντ1; Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ή απλά μπερδεύτηκες από τα πολλά σου σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !