Επιστρέφουν οι Ρίσβας-Σάκκαλη στον ΑΝΤ1 με κωμική σειρά!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

 


Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σε περίπου ένα ενάμισι μήνα, αλλά οι προετοιμασίες για την επόμενη έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζουν με στρατηγικές κινήσεις το νέο τους πρόγραμμα, αφού ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος του χρόνου. Έτσι, ο ANT1 αφήνει στην άκρη τα ριάλιτι κι επενδύει σε αυτό που τον εκτόξευσε στην κορυφή: τις σειρές. Μία νέα κωμική σειρά έρχεται την επόμενη σεζόν κι ο ANT1 έχει “στρατολογήσει” μερικά από τα κορυφαία ονόματα της μυθοπλασίας.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είδε κι απόειδε με τα ριάλιτι, τα οποία δεν κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό, και αποφάσισε να επενδύσει σε αυτό που αποζητά περισσότερο το ελληνικό κοινό. Οι σειρές μυθοπλασίας φέτος κυριάρχησαν στη μικρή οθόνη,  με τις δραματικές να κυριαρχούν. Ωστόσο, οι κωμικές σειρές δεν έλειψαν, αφού οι τηλεθεατές πάντα αναζητούν μία ιστορία να “σκάσει το χειλάκι τους”. Συνεπώς, ο ANT1 θα φέρει μία νέα κωμική σειρά γεμάτη κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του fthis, την παραγωγή της νέας σειράς θα αναλάβει η Tanweer με τη σκηνοθεσία να επιμελείται ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και τις ταινίες «Σούλα Έλα Ξανά» και «Μόλις Χώρισα».

Από την άλλη, το σενάριο υπογράφει ένα συγγραφικό δίδυμο έκπληξη. Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σάκκαλη, που μας έχουν χαρίσει εμβληματικές σειρές, όπως τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», το «50-50», «Το σπίτι της Έμμας», το «Ταμάμ», τη «10η εντολή», «Έρωτας με διαφορά», θα αναλάβουν τη νέα κωμική σειρά του ANT1.


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάει θα τον πεθάνετε αυτόν που κράζει τον ΑΝΤ1 σε όλες τς αναρτήσεις. Πετυχημένο δίδυμο μακάρι να είναι κάτι σαν τα Μαύρα μεσάνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Tanweer από τις πιο ποιοτικές εταιρίες παραγωγής που έχουμε στην Ελλάδα. Εκτός από σειρές έχουν κάνει πολλές κινηματογραφικές παραγωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α καλά, η κατάσταση σου εσένα όσο πάει και χειροτερεύει. Μην το ψάχνεις, δεν σώζεσαι με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντωμεταξύ τον έρωτα με διαφορά τον έβριζαν εδώ μέσα οι γνωστοί εμμονικοί αντεννικοί και επιτίθονταν σε όσους τους άρεσε. Ήταν στο σταρ. Τώρα είναι στον αντ1. Τώρα πανηγυρίζουν χωρίς καν να δουν την σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @8:01. Εσύ παιδί μου χαρίζεις άφθονο γέλιο. Κάνε μια αίτηση, δώσε μια ιδέα στον αντ1 μπαρ και βγάλει καμιά κωμωδία της προκοπής. Κρίμα να μην σε αξιοποιεί τέτοιο ταλέντο. Ποια Ρίσβα και ποιος Σεφερλής….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν λέτε για το σχόλιο μου εγώ είπα απλά ότι κάνουν γυρίσματα υψηλής αισθητής αδιαμφισβήτητα το κανάλι. Δεν είναι τυχαίο ότι τη συγκεκριμένη παραγωγή την επιλέγουν για κινηματογραφικές ταινίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι θα είναι τρομερή επιτυχία διαβάζοντας το σενάριο μία από τα ίδια θα είναι δύο οικογένειες συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι δλδ τύπου Λατρεμένοι μου γείτονες, μην ψαρώνεις, Κωνσταντίνου και Ελένης,ευτυχισμένοι μαζ και άλλες πολλέςί μιλάμε μεγάλη πρωτοτυπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:46 εμένα δεν μου άρεσε αυτή η σειρά. Το 50 50 , Ταμάμ και κυρίως τα Μαύρα μεσάνυχτα τα έβλεπα φανατικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς δεν ξαναγίνονται Μαύρα Μεσάνυχτα...σπανίζουν τέτοιες σειρές επιτυχημένης μαύρης κωμωδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω να πιστέψω ότι για άλλη μια φορά αυτό το δίδυμο θα γράψει κατι καλό. Εμένα μου αρέσουν οι κωμωδίες κι όχι τα δράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας ελπίσουμε να έχουν έμπνευση γιατί αν είναι μια από τα ίδια δεν θα έχει τύχη με τόσες σειρές που θα μπουν του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !