ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης; Όλο το ρεπορτάζ

7



Από  τα πιο πετυχημένα business shows του κόσμου είναι έτοιμο να έρθει στην Ελλάδα και την παρουσίαση θα έχει ο Σάκης Τανιμανίδης που παραμένει στον ΑΝΤ1. 

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM  μέσα στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να δούμε την Ελληνική version του «Shark Tank».   Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο κι εκτός απρόοπτου θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού στο Α μισό.

Το «Shark Tank» είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που ξεκίνησε το 2009 στις ΗΠΑ και από τότε προβάλλεται συνεχώς κι ετοιμάζεται για τη 14η σεζόν, ενώ έχει πουληθεί σε πολλές χώρες, σημειώνοντας την ίδια επιτυχία.

Τι βλέπουν οι τηλεθεατές στο Shark Tank: Επιχειρηματίες και startuppers που παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μία ομάδα επενδυτών, τους «καρχαρίες», που πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές. Η επιτυχία του παγκοσμίως δεν είναι τυχαία αφού πολλοί έχουν επιχειρήσεις, ή έστω ιδέες για επιχειρήσεις αλλά δεν βρίσκουν κεφάλαιο, δηλαδή επενδυτές. Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν παρουσιάζουν τις ιδέες τους, ακούνε τις παρατηρήσεις από την επιτροπή των «καρχαριών» και προσπαθούν να πείσουν… αλλά και να πειστούν από όσα τους προτείνουν.

Ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο project το οποίο ουσιαστικά είναι ένα talent για startup επιχειρήσεις και ανθρώπους με όραμα.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω θα πατώσει αυτό το πρόγραμμα. Δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον; Το έχει δει κανείς από έξω να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν καταλάβει τα κανάλια ότι το κοινό είναι διαφορετικό στην Ελλάδα από ότι στην Αμερική. Δεν ξέρω τι απήχηση θα έχει ένα πρόγραμμα για αναζήτηση επιχειρηματιών σε μία χώρα όπως η δική μας. Εκτός αν οι συμμετέχοντες είναι εξαιρετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εν λόγω εκπομπή ούτε στην Αμερική δεν κάνει νούμερα τελευταία. Στην Ελλάδα άπατο θα πάει. Δεν υπάρχει κοινό για τέτοιες εκπομπές, ειδικά στην prime time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραγικό εκτός κι αν το πρόγραμμα το ετοιμάζουν για το Σκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ακούγεται άσχημο πρότζεκτ γιατί δεν σας αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @1.11, γιατί θα είναι φόλα. Όχι ότι θα φταίει ο Ant1 σε αυτό αλλά η πραγματικότητα. Είμαστε μια χώρα 10 εκατομμύριων κατοίκων, όχι 400 εκατομμύριων. Δεν μπορεί να βγάλει μια χώρα με τόσους κατοίκους ανάλογους συμμετέχοντες που να αξίζει να τους δεις και έχει ενδιαφέρον να μάθεις την ιστορία τους σε κάτι τόσο εξειδικευμένο. Απλά μαθηματικά, δεν γίνεται. Θα γεμίσουμε με ψώνια που νομίζουν ότι είναι ο επόμενος Elon Musk και θα είναι ουσιαστικά άλλη εκπομπή κι άλλο concept από αυτού στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κονσπετ θυμιζει αρκετα το τηλεπαιχνιδι "Ο υποψηφιος" που ειχε παρουσιασει ο alpha πριν αρκετα χρονια με τον Π.Κωστοπουλο,το οποιο ειχε παει απατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !