Αποκαλυπτικό: Στην Μάνη η νέα σειρά θρίλερ του ΑΝΤ1

44


Μια τηλεοπτική «Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν, αντί για το πολυαναμενόμενο «Ντέρτι»!

Όπως είναι γνωστό οι σεναριογράφοι των «Άγριων μελισσών» μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο κατέληξαν στην απόφαση να βάλουν στο… συρτάρι το «Ντέρτι» τους, για μια δυο σεζόν, και να υλοποιήσουν ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό πρότζεκτ, το οποίο είχαν στο μυαλό τους για μετά το συγκεκριμένο σίριαλ. 

Έτσι η «Μάγισσα», όπως θα λέγεται η σειρά, είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, που θα διαδραματίζεται το 1818, λίγο πριν από την Επανάσταση δηλαδή, και θα μεταφέρει νοερά τους τηλεθεατές σε πύργους και κάστρα. Η σειρά σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM θα γυριστεί  στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην Μάνη . Με λίγα λόγια θα είναι μια ιστορία εγκλήματος και μυστηρίου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM ήδη έχουν συμφωνήσει 3 πολύ γνωστοί ηθοποιοί που ωστόσο κρατείτε σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Πάντως οσονούπω θα σκάσει ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου όπου και θα μας περιγράφει το περιεχόμενο!

Δημοσίευση σχολίου

44Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την περιμένω πως και πως. Μακάρι να είναι θρίλερ. Εδώ στην Ελλάδα δεν το έχουμε δεί σχεδόν ποτέ. Εκεί πρέπει να εστιάσουν τα κανάλια για είναι αυτό που λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έχουν πάθει όλοι με τη Μάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η γη της ελιάς διαδραματίζεται στην Μάνη. Αντιγραφή; Άλλο μέρος δεν βρήκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ο αντ1 αντιγράφει διπλά το μέγκα! Έχουμε μάγισσες(οι μάγισσες της Σμύρνης) και Μάνη(γη της ελιάς). Αχ βρε αντ1 με τις αντιγραφές σου! Θα πατώσει γιατί όταν ο αντ1 αντιγράφει πατώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να το πουν «Οι μάγισσες της Μάνης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά τα άλλα έβγαλαν ανακοίνωση για αντιγραφή του άλφα και αυτοί αντιγράφουν διπλά το μέγκα. Είναι για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρουμε πόσες φορές την εβδομάδα θα παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαλαρώστε λιγάκι όλες οι ξινιόλες. Σειρά που διαδραματίζεται σε κάστρα το 1818 πού θέλατε να γυριστεί ρε; Στο Κουκάκι; Από την περιγραφή δε, καμία σχέση με τα ξόρκια για αγαπητιλίκια της Μεϊμάρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.13 όταν λέει αστυνομικό θρίλερ εννοεί μυστηρίου. Όπως ήταν φέτος η Σκοτεινή Θάλασσα (που δεν είδατε), οι σειρές του Κοκκινόπουλου (οι παλιές και οι δύο καινούριες του που έρχονται τη νέα σεζόν), ή όπως ήταν η σειράρα Επιφάνεια παλιά στο mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:35 είσαι ότι να ναι. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Καλύτερα να διαβάζεις μόνο ότι αφορά το MEGA φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σκοτεινή θάλασσα ήταν μια χαζή σειρά. Την βαρέθηκα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Το σχέση έχει με την σειρά Η Μάγισσες; Τι συγκρίνουμε την βούρτσα με την...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΝΤ1 αντιγράφει λέει ο άλλος. Όχι ότι αυτό πρόκειται για έναν πρωτότυπο σενάριο εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει. Μερικοί γράφετε ότι να ναι γιατί μάλλον ενοχλεί πολύ η σειρά. Περαστικά σας θα πω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @3:08 γιατί εσύ που ξέρεις ότι και οι μάγισσες δεν θα είναι χαζή σειρά; Είδες το πρώτο τους επεισόδιο και ενθουσιάστηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι μάγισσες του αντ1 θα είναι ποιοτικές. Ούτε ξόρκια, ούτε μαγιολίκια, ούτε μαντζούνια. Χαχααααααααα γελάσαμε πάλι και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Σκοτεινή Θάλασσα ήταν χαζή σειρά επειδή είδες 1 επεισόδιο και δεν σου άρεσε;;; Ωραίο επιχείρημα! Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με αυτά που γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι μάγισσες της Σμύρνης και σειρά εποχής ήταν και εγκλήματα και μυστήριο είχαν. Η μόνη διαφορά των μαγισσών του αντ1 είναι ότι θα διαδραματίζεται στη Μάνη όπου διαδραματίζεται η γη της ελιάς, μέγκα και αυτή. Αν αυτό δεν είναι αντιγραφή τότε τι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατά τα άλλα εδώ μέσα κράζουν την Καινούργιου και την Μεϊμαρίδου για το χαμηλό τους επίπεδο για τα μάγια και τις κατινιές τους αλλά για τις μάγισσες του αντ1 που ακόμα δεν έχουν δει έχουν καταενθουσιαστεί και τις περιμένουν εναγωνίως. Μάγισσες χωρίς μάγια δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είσαι τόσο άσχετος που δεν καταλαβιενειςυ ότι η σειρά δεν έχει να κάνει με μαγιά και ξόρκια αλλά κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα πιθανόν να μας τα ανακοινώσουν με το δελτίο τύπου που λέειτο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οπότε όσες γυρίζονται στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη είναι αντιγραφές από την πρώτη σειρά που έπαιξε η τηλεόραση. Είστε σοβαροί μερικοί η λέτε ότι σας κατεβάσει το κεφάλι σας; Συνέλθετε, λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @3:39 πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα έχει μάγια μια σειρά για μάγισσες; Έχεις εσωτερική πληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και τότε τι σόι μάγισσες είναι χωρίς μάγια και ξόρκια; Γιαλαντζί; Δεν μας τα λες καλά πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί οι Άγριες Μέλισσες ήταν Μέλισσες; Συνέλθε αδελφέ, λες χαζομάρες. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που θα παίξει στον ΑΝΤ1?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσένα τόσο πολύ σε ενθουσιάζει που θα παίζει στον Αντ1; Δεν κρύβεται η χαρά σου. Λογικό θα μου πεις ύστερα από τέτοια σεζόν που σου έλαχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και με τι μπορεί δηλαδή να ασχολείται μια Μάγισσα σε κάστρο το 1818 αν δεν ασχολείται με μάγια; Έλα πες να γελάσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαι σίγουρος πως όταν έπαιξε το Megat τον Σιωπηλό Δρόμο ενθουσιάστηκες. Εσύ βλέπεις αγαπητέ κανάλι κι όχι σειρά η πρόγραμμα. Το λες πλέον ξεκάθαρα στο τελευταίο μηνυμα σου. Τα λόγια είναι περιττά. Ξέρω πονάει μάλλον γιατί ρίξατε χρήμα φέτος και σας πέρνα μεχριτ και ο ΑΝΤ1 με το άθλιο προγραμματισμό και τα προγράμματα για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για ποιον ant1 μιλάς; Για αυτόν που μέχρι και τον προηγούμενο μήνα έβγαινε 5ος; αχαχαχαχα Καλύτερα να μασάς αγαπητέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5:25 Μάλλον μπερδεύεις τον ant1 με το mega που σε μέσο όρο σεζόν είναι πρώτο σε νεανικό κοινό και σύνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ούτε ο ίδιος τα πιστεύει αυτά που γράφει. Το γνωστό τρολάκι του αντ1 είναι που γράφει ότι του κατέβει και κάθε φορά καταλήγει να ξεφτιλίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aχ καημενο μου αντεννακι! Ο αντ1 πατωνει φετος στην πραιμ ταιμ. Του αντ1 δεν του βγαινει τιποτα. Ολα τα αλλα καναλια κατι κανουν, ο αντ1 ομως...Απο αντ1 εγινε αντ5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο αντ1 περνάει μόνο το όπεν το οποίο σχεδόν δεν έχει πρόγραμμα! Η κατρακύλα του αντ1 σε μερικούς έφερε παράκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν περιμένει ο αντ1 να κερδίσει τις εντυπώσεις με αντιγραφές ζήτω που κάηκε! Μάνη, μάγισσες…ποιες θα πρωταγωνιστούν; Η Τζομπανάκη και η Γκερέκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποσες φορες θα μας πεις ΑΝΤ5; Νομίζεις με νοιαζει; αχαχαχαχα γελαω αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 7.41 Και μόνο που έγραψες "θα ΜΑΣ πεις" προδόθηκες από μόνος σου αχαχαχαχα ΣΑΣ λένε ΑΝΤ5;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι γι' αυτό βρίσκεις πάντα καλό οτιδήποτε διαφημίσει ο αντ1 και κράζεις τα υπόλοιπα. Και το χειρότερο από το ότι σε νοιάζει και σε κόφτει, ξέρεις ποιο είναι; Ότι σου φαίνεται κιόλας αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @7:41 Αν δεν σε ένοιαζε το «αντ5» δεν θα το σχολίαζες. Σε νοιάζει και σε παρανοιάζει και σε πονάει. Το ένα λάθος μετά το άλλο κάνεις σήμερα, πολλά τα νεύρα σου που όλες οι προσπάθειες σου πέφτουν στο κενό. Όσο μιλάς τόσο εκτίθεσαι. Χαχααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εντωμεταξύ μόνο 1 φορά ειπώθηκε το αντ5 και τον πείραξε και αμέσως απάντησε. Μέτοχος του αντ1 είναι και θίχτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 4 σχόλια έκανες το ένα μετά το άλλο. Γελάνε όσοι διαβάζουν τα σχόλια σου. Δεν πειράζει, φτάνει που σε ενοχλεί, λέει πολλά αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε εσύ που τα έβαλες με την σειρά πάνε δες κανέναν ψυχολόγο. Είναι τρελό να κάνεις τέτοια επίθεση σε σχολιαστές γιατί έχουν άλλη άποψη. Αν τρελαίνεσαι με τα κανάλια (θεέ και κύριε) στα σοβαρά θέματα που θα προκύψουν στη ζωή σου θα έχεις μεγάλο θέμα. Φιλικά στο λέω γιατί διακρίνω κάτι μη φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ενώ εσύ που θεοποιείς οτιδήποτε βγάλει ο αντ1 πριν καν το δεις, το θεωρείς απολύτως φυσιολογικό ε; Αν δεν είσαι του καναλιού πρέπει να κοιταχτείς επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε συ 8.28 έρχονται εξετάσεις κι εσύ βολοδέρνεις όλη μέρα στο tvnea; Πάνε διάβασε λίγο ρε, θα πατώσεις στα μαθήματα σαν το κανάλι σου ρε συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έχεις θέμα αλήθεια. Πρόσεξε το θα μείνεις μόνος, εσύ και το Mega και τα πατατάκια στον καναπέ. Εγώ φταίω που σου απαντώ. Άλλωστε όλοι διάβασαν τα σχόλια έχουν καταλάβει τι παίζει, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο εγώ. Καληνύχτα μικρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βρε κακομοίρη μου όλοι σε έχουμε πάρει χαμπάρι τι παίζει με τον Αντ1 σου. Αφού βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει τίποτα. Τι επιμένεις να ξεφτιλίζεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μάλλον εσύ ξεφτιλίζεσαι με τα τρέλας που λες. Δεν είμαι ο ίδιος που απευθύνεσαι, διευκρινίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βρε άντε πιάσε στασίδι μέχρι να βγουν τα νούμερα της Σκορδά κι άσε τα άλλα για τους μεγάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !