Αυτή είναι η υπόθεση της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
14


 Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό πως η μία εκ των δύο νέων κωμικών σειρών που θα ξεκινήσουν στον ΑΝΤ1 από Σεπτέμβριο θα έχουν την υπογραφή των Ρίσβα-Σάκαλη. 

Είναι το δίδυμο που έχει υπογράψει διάφορες επιτυχίες, όπως το «50-50», τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και το «Ταμάμ». 

Ποια θα είναι η βασική υπόθεση όμως της νέας κωμωδίας; 

Σύμφωνα με το fthis, η σειρά θα πραγματεύεται τη συγκατοίκηση δύο οικογενειών μέσα από την οποία θα προκύπτουν αστείες καταστάσεις και ατάκες που θα μας χαρίσουν σπαρταριστές στιγμές. 

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή θα έχει το σεναριο που έχουν οι μισές κωμικές σειρές που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω ξεχειλίζει η πρωτοτυπία. Είναι λυπηρό. Περίμενα κάτι πιο ευφάνταστο από το δίδυμο Ρισβα-Σακαλη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο ΑΝΤ1 παρήγγειλε αυτήν την κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη από την μία θέλετε κωμικές σειρές από την άλλη δεν σας αρέσουν (δεν έχει βγει καν) για πια πρωτοτυπία λέτε αφού το παίζετε έξυπνοι καθίστε και γράψτε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ τι πρωτότυπο! Περιμένω με αγωνία, πως και πως, να ξαναδώ για 378η φορά το ίδιο story! Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει πολύ καλά. Θα σκίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαζή σειρά φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πρέπει να κρίνουμε αρνητικά ένα σίριαλ χωρίς να το δούμε.Επίσης δεν ξέρουμε αν όντως ισχύει το ρεπορτάζ διότι γράφονται διάφορα.Ο σασμός φέτος έκανε μεγάλη επιτυχία παρόλο που είναι χιλιοπαιγμένες οι ιστορίες με βεντέτες...Φτάνει να στηθεί μια άρτια παραγωγή με δυνατούς συντελεστές που να κάνουν τη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι έλεγα κι εγώ πότε θα ακούσω για την "άρτια παραγωγή" 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ενοχλεί ότι παίζει στο ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρο. Ούτε καν έχετε δει κάτι, ούτε ποιοί θα παίξουν. Είναι τραγικός ο σχολιασμός και ξενδιατροπος. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα αρνητικά τα γράφει συγκεκριμένος άνθρωπος και μάλιστα με πειραγμένο κεφάλι. Όπως και να έχει, να πάτε να δείτε ψυχολόγο. Είναι αδιανόητο να φανταστώ ότι υπάρχει τέτοια πόρωση για τα κανάλια. Μου είναι αδιανόητο επίσης να κρίνετε κάτι από το πουθενά. Αν νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο θα κάνετε ζημιά στη σειρά η στον Αντ1 ή και στο κάθε κανάλι όπως κι λέγεται, τι να πω, θα μείνετε πάντα ανώνυμοι στη ζωή σας και θα γράφετε μπας σε σχόλια μπας και σας δώσει κάποιος σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:06 Προσωπικά εγώ που έκανα το πρώτο σχόλιο δεν έχω κάνει αλλά στο συγκεκριμένο post επίσης έχω γράψει πολλές φορές ότι έβλεπα και ήλιο στον ant1 και μέχρι τα Χριστούγεννα έβλεπα άγριες μέλισσες άρα καμία εμπάθεια για το συγκεκριμένο κανάλι επίσης η αλήθεια είναι αυτή η σειρά φενεται να έχει το ίδιο σενάριο με ευτυχισμένους μαζί ,λατρεμένοι γείτονες, Κωνσταντίνου και Ελένης , ταμάμ και πολλές άλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @10:06 αυτά να πας να τα πεις κι στο άρθρο για τη νέα σειρά του σκάι γλυκάνισος που την κράζουν πριν ακόμα να την δουν. Μην θίγεσαι μόνο για την σειρά του αντ1. Όχι στις επιλεκτικές ευαισθησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.06 Το ίδιο όμως θα μπορούσαμε να πούμε και για σένα μιας και κανείς άλλος δεν μίλησε παραπάνω για κανάλι. Ότι θα παραμείνεις μια ζωή ανώνυμος να γράφεις σχόλια νομίζοντας ότι έτσι δίνεις push στον αγαπημένο σου αντ1. Εμείς άλλωστε σχολιάσαμε με βάση τα όσα περιγράφει η ανάρτηση σχετικά με την κύρια ιδέα του σεναρίου. Εσύ να μας πεις γιατί θίγεσαι κάθε φορά που κριτικάρουμε κάτι που αφορά τον αντ1. Δεν δείχνεις τις ίδιες ευαισθησίες όταν κριτικάρεται οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.06 άσε τα σάπια. Σε ενοχλεί που την κράζουν γιατί είναι του αντ1. Αν ήταν σε άλλο κανάλι θα την έκραζε πρώτος πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις τόσο μεγάλη σύγχυση που έγραψες το ένα σχόλιο μετά το άλλο όπως βλέπω. Αγαπητέ, εσύ βλέπεις κανάλια, όχι προγράμματα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με Αντ1, ούτε με κάποιο άλλο κανάλι. Μην στο χαλάσω όμως. Όποιος διαβάζει τα σχόλια αντιλαμβάνεται ότι έχεις χάσει το μέτρο αλλά και την ψύχραιμη άποψη. Το έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο. Βλέπεις μάλλον φαντάσματα και ακούς φωνές δίπλα στο αυτί σου. Εγώ σταματώ εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και καλά θα κάνεις γιατί εσύ ξεκίνησες τις γκρίνιες και τα μυξοκλάματα ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !