Λιάγκας-Σκορδά: Θα ανατραπεί το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για χάρη τους;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Δεν έχουν τέλος οι συζητήσεις ανάμεσα στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και τον ΑΝΤ1. Μετά από αμέτρητα ραντεβού, δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το κανάλι τους θέλει μαζί, αλλά εκείνοι θέλουν τους εαυτούς τους χώρια..

Για την ακρίβεια, το πρόβλημα δεν είναι τόσο το αν θα συνυπάρχουν ή όχι, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί να μην μειωθεί η διάρκεια που αφιερώνει η εκπομπή στα ενημερωτικά και η Φαίη Σκορδά θέλει την αύξηση της κλασικής gossip θεματολογίας. 

Όλα αυτά όταν πρέπει να συνδυαστούν με ζώδια, μαγειρική, καλεσμένους και χορηγικά θέματα δεν χωρούν. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ανένδοτος στο να τελειώνει νωρίτερα (δες εδώ), κάτι που θα έλυνε τα χέρια σε όλους. 

Όλο αυτό το εγχείρημα με τα στοιχεία που ζητούν οι δύο παρουσιαστές, απαιτούν από την εκπομπή να έχει τετράωρη διάρκεια. Βρε λέτε να δούμε κάποια ανατροπή και η εκπομπή «Το Πρωινό» να ξεκινά στις 10.00 και να τελειώνει στις 14.00; Τα νούμερα, πάντως, του μεσημεριανού δελτίου του ΑΝΤ1 έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Φυσικά μία τέτοια αλλαγή θα σήμαινε πολλές ανατροπές στο πρόγραμμα. 

Για να δούμε...

Υ.Γ Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να προσπαθήσουν να «κλέψουν» διάρκεια από παντού. Δηλαδή κανά 10λεπτο παραπάνω από τον Παπαδάκη, να τελειώνει το «Το Πρωινό» 1.30, να μειωθεί και η διάρκεια του δελτίου, ώστε να μην έχουμε τόσο μεγάλες ανακατατάξεις και μεταθέσεις...

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δύσκολο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει ως έχουν. Το δελτίο δεν μπροεις να μειωθεί άλλο. Πιθανόν να μην παίζει μια επανάληψη του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αδιανόητο ένα ολόκληρο κανάλι, τόσο μεγάλο να κρέμεται από αυτούς τους δύο. Εγώ θα τους έδιωχνα και ας πήγαιναν αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντωμεταξύ τόση λύσσα να είναι χώρια? Τόσο πολύ σιχαίνονται?? Αφού χώρια δεν το έχουν. Αφενός η Φαίη είναι λίγη και κ ο Γιώργος από τότε που χώρισαν έχασε τη δυναμική του και στον Σκάι και στο late night. Μαζί εμένα μαρεσαν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγγελε το δελτίο δεν μπορεί να μειωθεί άλλο είναι ήδη μικρό άρα αυτό είναι αδύνατον . Ποιό εύκολα είναι να κοπεί κανένα εμπορικό όπως η μαγειρική, απλός για μένα δεν πρέπει να πειράξουν το δύδιμο αλλά να προσαρμόζεται η θεματολογία ανάλογα με το τι ζητά ο κόσμος,το πρόβλημα στην εκπομπή είναι κάποιες στήλες εμπορικού περιεχομένου όπως μαγειρική.
    Όλα έχουν ένα τίμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9,45 οι σκορδολιαγκαιοι μέχρι 13,30. Πάνε όλα μισή ώρα μετά και στις 16,30 ιατρικό reality κ μετά 5χ5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τροχοπεδη για το καναλι το διδυμο.Και το καναλι ατολμο να αντιμετωπισει καταματα την αληθεια.Οτι αυτοι οι δυο ουτε ταιριαζουν πια-ακομα κι ενας τυφλος το βλεπει-και ο καθενας θελει αλλα πραγματα για τον εαυτο του.Ο Λιαγκας σταθερος στη δημοσιογραφια της κλειδαροτρυπας με ηξεις-αφιξεις για τα δηθεν αποκλειστικα και η Σκορδα κολημενη στις εκπομπες προ εικοσαετιας με λουσα-ποζες-χορους και σαχλα παιχνιδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !