To Antenna Plus - ANT1+ είναι γεγονός!

7

Η νέα streaming πλατφόρμα με κορυφαίο περιεχόμενο, όπου και όποτε θέλεις εσύ!

Γιώργος Καπουτζίδης, Φωτεινή Αθερίδου, Burak Hakki, Μιμή Ντενίση, Άρης Σερβετάλης, Δημήτρης Ήμελλος και όχι μόνο, είναι όλοι στο ΑΝΤ1+!

ANT1+ Originals (πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές κινηματογραφικής ποιότητας),

Ελληνικές Ταινίες σε Α’ Προβολή, Ξένες Σειρές σε Αποκλειστική Προβολή, Ξένες Ταινίες, Σύγχρονος και Κλασικός Ελληνικός Κινηματογράφος, Παιδικές Ταινίες & Σειρές Ντοκιμαντέρ και Live Μουσικές Συναυλίες…… όλα θα τα βρεις στο ANT1+ από 12 Απριλίου!

O Όμιλος Antenna, ο κορυφαίος πολυεθνικός οργανισμός media, περιεχομένου, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει λόγω της μακρόχρονης διεθνούς δραστηριότητάς του, επεκτείνει την παρουσία του στο χώρο των ΟΤΤ (Over The Top) υπηρεσιών. Την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 φέρνει, σε Ελλάδα και Κύπρο, τη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+ μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

Με το ΑΝΤ1+, οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Οι μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, τα ΑΝT1+ Originals, όπως οι πολυαναμενόμενες ΣΕΡΡΕΣ, η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, μια μεγάλη συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο περιεχόμενο για παιδιά, πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, μοναδικές Live συναυλίες και φυσικά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ΤV, είναι μόνο στο ANT1+.

Η πρόσβαση στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή. Το ΑΝΤ1+ θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και προσφορά γνωριμίας στα 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες ενώ, στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99€. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε ποιότητα HD, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δέσμευση, ενώ θα μπορούν να συνδεθούν στο ΑΝΤ1+ σε 5 συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές.

Το ΑΝΤ1+ με μια ματιά:

ΑΝΤ1+ Originals: To ANT1+ έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί για τους συνδρομητές του ασυναγώνιστες σειρές και ταινίες εφάμιλλες παραγωγών του εξωτερικού. Οι «ΣΕΡΡΕΣ» η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «ανοίγει» τον δρόμο για την παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας που θα προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο στο ANT1+. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Σταμάτης Πατρώνης, ενώ ανάμεσα στους εξαιρετικούς ηθοποιούς του πλούσιου cast της είναι μεταξύ άλλων οι Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιούλη Τσαγκαράκη. Μέσα στο 2022, θα ακολουθήσουν πολλές νέες

παραγωγές που θα είναι διαθέσιμες στη συνδρομητική πλατφόρμα. Μεταξύ αυτών, η μεγάλη παραγωγή «Η ΓΕΦΥΡΑ» που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο του Κώστα Γεραμπίνη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, καθώς και ένα all star cast ηθοποιών: Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Ψαρράς κ.ά.. Επίσης, το «THE FRIEND» της Φωτεινής Αθερίδου, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Φιόνα Γεωργιάδη και πολλούς ακόμη.

Διεθνείς Σειρές & Ταινίες: Σε συνεργασία με κορυφαία studio του εξωτερικού (NBC, ΙTV, NENT, κ.ά.), το ΑΝΤ1+ θα προβάλλει τις πιο πρόσφατες δημοφιλείς σειρές, όπως Devils (Patrick Dempsey), Dr. Death (Joshua Jackson, Alec Baldwin), Intelligence (David Schwimmer), Belgravia, και πολλές ακόμα που θα προσφέρονται σε Α΄ προβολή ως αποκλειστικό περιεχόμενο. Ταυτόχρονα, η ταινιοθήκη της συνδρομητικής πλατφόρμας θα περιλαμβάνει εμβληματικούς ξένους τίτλους ταινιών όπως Manchester By the Sea, Snow White and the Huntsman και Gladiator.

Ελληνικές Σειρές & Ταινίες: Έχοντας ήδη εξασφαλίσει δικαιώματα προβολής για αριστουργηματικές ελληνικές παραγωγές όπως Ο Άνθρωπος του Θεού, Ράφτης, Σμύρνη μου Αγαπημένη, Μικρά Όμορφα Άλογα, στο ANT1+ θα είναι διαθέσιμες νέες κυκλοφορίες ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, όπως Φτηνά Τσιγάρα και Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας, αλλά και σε αγαπημένες κλασικές ελληνικές ταινίες, όπως η Αλίκη στο Ναυτικό και Τα Κόκκινα Φανάρια. Τέλος, επιλέγοντας το ΑΝΤ1+ Lite, οι χρήστες της συνδρομητικής πλατφόρμας θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν για 30 ημέρες όλα τα νέα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1, ενώ οι ΑΝΤ1+ συνδρομητές θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση για πάντα σε όλα τα επεισόδια και την τεράστια ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 με όλες τις αγαπημένες τους σειρές.

Παιδικά: Με αγαπημένο παιδικό περιεχόμενο, όπως Shrek, Despicable Me 2 και Morph, οι μικροί φίλοι του ΑΝΤ1+ θα μπορούν να απολαμβάνουν διασκεδαστικές, αλλά και εκπαιδευτικές ταινίες και σειρές.

LIVE κανάλια: Ατελείωτες ώρες μουσικής με τα πιο πρόσφατα μουσικά videoclip και ζωντανές συναυλίες από κορυφαίους καλλιτέχνες στο Just Music, κλασικές ελληνικές κωμικές σειρές στο ANT1 Comedy και αγαπημένες δραματικές σειρές στο ANT1 Drama.

Ο Bert Habets, CEO του Ομίλου Antenna, δήλωσε: «Καθώς η συνήθεια θέασης στην Ελλάδα στρέφεται προς τις υπηρεσίες streaming, το κοινό απολαμβάνει την ελευθερία να παρακολουθεί, όπου και όποτε εκείνο επιλέξει, το αγαπημένο του περιεχόμενο. Ως ένας καινοτόμος πολυεθνικός οργανισμός που κατέχει ηγετική θέση και τεχνογνωσία, ο Όμιλος Antenna διέκρινε από νωρίς τη μεταβολή αυτή στις τηλεοπτικές συνήθειες των Ελλήνων και λανσάρει το ΑΝΤ1+ με σκοπό να προσφέρει μια σύγχρονη υπηρεσία streaming με κορυφαίας ποιότητας περιεχόμενο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το ΑΝΤ1+ είναι εδώ για να προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία θέασης σε όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας».

Ο Όμιλος Antenna εξελίσσεται και πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές την πιο ασύγκριτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το μουσικό κανάλι "Just Music" δεν το ονομάζατε καλύτερα Heaven Music; Aφού μόνο τα video clip των τραγουδιστών της Heaven παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο! Θυμίζει αρκετά εξωτερικό και σιγα σιγα θα βρουν ρυθμους. Αρκετα παρόμοιο με το ισπανικο Antenna 3 player. Το σημαντικό είναι να γίνουν ωραίες παραγωγές. Μέχρι και ριάλιτι μπορούν να βάλλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελώς εκτός πραγματικότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσαν να έβαζαν και παλιές εκπομπές , ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια από το αρχείο τους, που είναι πραγματικά δυσεύρετα στο ίντερνετ. Οι σειρές τους υπάρχουν κυριολεκτικά παντού και ο καθένας μπορεί να τις παρακολουθήσει και τζάμπα μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ότι κατάλαβα, θα είναι και αυτά. Από μια γρήγορη ματιά που έριξα. Βέβαια και πάλι νομίζω ότι στο web tv παλιότερα είχαν ακόμη περισσότερα. Τώρα δεν ξέρω γιατί είναι πιο περιορισμένα

      Διαγραφή
  5. Προς Ανώνυμος 5:17 μ.μ. : Όσον αφορά τη Ταινιοθήκη, αναφέρουν μόνο ότι θα υπάρχουν επεισόδια ολόκληρα από παλιές σειρές. Θα έπρεπε όμως να βάλουν και κανένα παλιό τηλεπαιχνίδι (Πχ. Θησαυροφυλάκιο, τροχός της τύχης) ή κανένα ριάλιτι (Πχ. Big brother, Mission, Fame Story) που δύσκολα βρίσκεις επεισόδια στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω. Νομίζω ότι παλιότερα είχαν ακόμα και από τόσο παλιά τηλεπαιχνίδια επεισόδια στο web tv. Τότε με τα 20 χρόνια. Τώρα είναι πιο περιορισμένα. Ίσως και λόγω δικαιωμάτων. Πχ ακόμη και το yfsf δεν μπορείς να βρεις παλιότερες σεζον

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !