Survivor: Αποχώρησε σκορπώντας δάκρυα στους συμπαίκτες της...

Άρης Κατσιφής
0

 


Για ακόμα μια φορά, στο Survivor της Τετάρτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Εκεί, τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έμελλε να ενημερωθούν για το ποιος ή ποια θα αποχωρούσε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Κωνσταντίνος Εμαννουήλ.

Κάτι που έδειχνε από νωρίς πως η μπλε ομάδα του Survivor θα μετρούσε, σε κάθε περίπτωση, μια νέα απώλεια καθώς και οι τρεις παίκτες προέρχονταν από την ομάδα των Μαχητών.

Και η ώρα έφτασε όταν το συμβούλιο του νησιού έφτασε στο τέλος του και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τους υπολοίπους, να αποχωρήσει οριστικά από την παραλία του Αγίου Δομινίκου και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, τις λιγότερες θετικές ψήφους στο Survivor αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη στεναχώρια, συνοδεία δακρύων, τόσο στη δική της όσο και στην… απέναντι ομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μάλιστα, αναφώνησε «όχι ρε φίλε» χτυπώντας το κάθισμα του ενώ η αγαπημένη της φίλη, Βρισηίδα Ανδριώτου πλάνταξε στο κλάμα. «Το ένιωθα από χθες, δεν έχω κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ τον κόσμο για όλες τις φορές που με στήριξε» εξομολογήθηκε, δακρυσμένη επίσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !