Όλες οι εξελίξεις στο OPEN...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Προβληματισμός και σκέψεις για τον πώς θα «ξεκολλήσει» ο σταθμός από τα μονοψήφια πλανάται πάνω από το Open.

Τόσο η ενημέρωση όσο και η ψυχαγωγία μελετούν για την επόμενη σεζόν τι μέλλει γενέσθαι ώστε να ξαναγίνει ο σταθμός αγαπημένη συνήθεια στο τηλεκοντρόλ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η μεταγραφή της Πόπης Τσαπανίδου δεν έφερε τα προσδοκώμενα με αποτέλεσμα τώρα οι ιθύνοντες στον τομέα της ενημέρωσης να μελετούν μήπως γίνουν αλλαγές ως προς την μορφή του δελτίου για την επόμενη σεζόν καθώς και την ώρα μετάδοσης του. Στο τραπέζι υπάρχει η σκέψη να υπάρχουν και σχολιαστές στο δελτίο εν όψει και πολιτικών εξελίξεων.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η Φαίη Μαυραγάνη -που ακόμη και τώρα που το κανάλι βυθίζεται στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνει υψηλά νούμερα τα Σαββατοκύριακα- αν παραμείνει στο κανάλι ή μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό από τον οποίο, το ρεπορτάζ θέλει, να έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στην καθημερινή ζώνη και δεν εννοώ τον ΑΝΤ1. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Στην καθημερινή πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού μπορεί το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο μεταξύ των παρουσιαστών της εκπομπής ωστόσο αν δεν βρεθεί η καλύτερη εναλλακτική πρόταση μάλλον θα συνεχίσουν και του χρόνου…και όποιος αντέξει.

Η ψυχαγωγία στο  Οpen μέχρι στιγμής γράφεται με σκούρα γράμματα αφού μόνο χαρά δεν έχουν από τα νούμερα που σημειώνουν οι εκπομπές στους πίνακες τηλεθέασης.

Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη -που όπως μαθαίνω από Δευτέρα θα έχει άλλον αρχισυντάκτη στο τιμόνι της εκπομπής της, αφού ο Μιχάλης Προβατάς ως σήμερα είχε δώσει το περιθώριο ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν- αφού το συμβόλαιο της μόλις ξεκίνησε ωστόσο μένει να δούμε τι αλλαγές και σε ποια ώρα θα βρεθεί στο νέο πρόγραμμα από την άλλη σεζόν.

Από αουτσάιντερ η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε φαβορί, φλερτάροντας με μια θέση στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Κάποιοι ήθελαν να μην συνεχίζει την επόμενη σεζόν ωστόσο τα νούμερα της εκπομπής ανέβηκαν και τώρα οι ιθύνοντες ψάχνουν μήπως και με αλλαγή στο concept παίξει το δικό της «παιχνίδι» στον σταθμό.

Η Ελένη Τσολάκη με αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, αφού έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο

Με ορφανή την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μετά το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής της Νικολέτας Ράλλη, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Αννίτας Πάνια, που και έσοδα θα φέρει στον σταθμό και καλύτερα νούμερα θα κάνει. Η Αννίτα Πάνια είναι η μοναδική ίσως, που θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να ξαναμαζέψει τα «τηλεθεατόπουλα» της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα γίνει μια μεγάλη έκτακτη σύσκεψη όπου όλα θα τεθούν στο τραπέζι με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά

znews.gr-Γιώργος Μπέζας

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Αννίτα πέρσι έκανε 2-3% και τώρα θα φέρει σίγουρα μεγαλύτερα νούμερα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κανάλι είναι προς πώληση. Σημαντικές αλλαγές μόνο απο τον νέο ιδιοκτήτη, όταν αυτός υπάρξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο πηγα να γραψω οτι ενδεεται καποια απο τα προσωπα τοσο σε εκπομπες οσο και σε διοικηση να μην ειναι οι ιδιοι οποτε ερονται μεγαλες αλλαγες στο καναλι

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !