Τι συμβαίνει με την εκπομπή του OPEN που δεν επέστρεψε ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

4


Πρόωρη αυλαία για την εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο στο OPEN, με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη. Η εκπομπή είχε τεθεί εκτός προγράμματος από τον Φεβρουάριο, όπως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, όταν μετά τα μέσα Μαρτίου άρχισε να επιστρέφει η ψυχαγωγία στο κανάλι, η συγκεκριμένη εκπομπή παρέμεινε στον πάγο.

Την πολυήμερη αγωνία των συντελεστών για το επαγγελματικό τους μέλλον, διέκοψε ευχάριστα -όπως νόμισαν στην αρχή- η πληρωμή των δεδουλευμένων της δημοσιογραφικής ομάδας για τον Φεβρουάριο και τον μισό Μάρτη. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι η εκπομπή συνεχίζει, τελικά έμαθαν πως ολοκληρώνεται.

Κάποιοι το έμαθαν με τηλέφωνο, άλλοι με μηνύματα και άλλοι από τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την απόφαση πήρε η εταιρεία παραγωγής μετά από μια… ιδιαίτερη διαφωνία που είχε με τον σταθμό.

Όπως μαθαίνουμε, επιθυμία από πλευρά της εταιρείας παραγωγής ήταν να βγει η εκπομπή ζωντανά και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Από το OPEN όμως απάντησαν πως δεν θα βγει καμία ψυχαγωγική εκπομπή ζωντανά εκείνη τη μέρα. Έτσι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, είπαν από την εταιρεία παραγωγής ΟΚ τότε, δεν θα ξαναβγεί. Από Σεπτέμβρη…


Μετά από αυτή την απόφαση προκύπτουν σοβαρά θέματα με τις πληρωμές και τα συμβόλαια κάποιων από τους συντελεστές της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Για παράδειγμα, η Νάνσυ Παραδεισανού πέρασε από τη φάση της διαπραγμάτευσης στη φάση των εξωδίκων προς την εταιρεία παραγωγής, καθώς ζητά να πληρωθεί για τα δεδουλευμένα της αλλά και να βρεθεί τρόπος για μια λογική λύση του συμβολαίου της.



Zappit 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πρώτον, δεν θα λείψει σε κανέναν από τους 100 ανθρώπους που την έβλεπαν. Δεύτερον και σημαντικότερο, επειδή κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν κάποια στιγμή μπροστά από την κάμερα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνουν εκεί για πάντα. Χωρίς καμία αξιόλογη παρουσία, προσωπική επιτυχία ή ανταπόκριση στον τηλεθεατή, δυστυχώς πας σπιτάκι σου να ανεβάζεις stories στο Instagram και χολή στο Twitter. Ιδίως αν δουλεύεις σε έναν ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας με ημερήσια τηλεθέαση 3-4%. Οι τεχνικοί και λοιποί συντελεστές δεν χάνονται, παραγωγές γίνονται ένα σωρό. Οι καβαλημένες ψωνάρες ας φροντίσουν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο που ζητανε δεν ειναι παραλογο τα δεδουλευμενα τους ζητουν και δεν ειναι πρωτη φορα που σε παραγωγη Βρυωνη συμβαινουν αυτα απλα πρεπει επιτελους ο Σαββιδης να τον πεταξει εκτος προγραμματος ωστε να δει μια ασπρη μερα δεν ειναι τυαιο μετα απο δυο ρονια οτι η Αννιτα παρεμεινε στον σταθμο αλλα οι σε παραγωγη Βρυωνη αφου οι εκπομπες του ειναι ενα ατελειωτο τηλεμαρκετινγκ

      Διαγραφή
    2. Εννοείται πώς τα δεδουλευμένα τα δικαιούνται μέχρι δεκάρας. Το πρόγραμμα καθαυτό είναι άχρηστο γιατί είναι ουσιαστικά τηλεμάρκετινγκ με περιτύλιγμα ψυχαγωγικής εκπομπής, με τους συντελεστές να είναι τριτοδεύτεροι και ανίκανοι να δώσουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον στο περιτύλιγμα.

      Διαγραφή
  2. Καθόλη τη διάρκεια της σεζόν 2020-2021 η Αννίτα Πάνια με το Αννίτα Κοίτα, 4ωρης διάρκειας, έκανε 1-2% στο νεανικό στο Open με τα τηλεμάρκετινγκ θέματα αγανακτώντας και φωνάζοντας πολλές φορές στον αέρα της εκπομπής πως δεν έχει κάνει παρόμοια ποσοστά στην καριέρα της κατηγορώντας το telemarketing. Τα ίδια ποσοστά και "θέματα" κράτησε και η Ράλλη. Όλο τον Μάρτιο το Open με την ενημέρωση στην ίδια ζώνη έκανε 14% ενώ τα προηγούμενα δύο Σαββατοκύριακα ο Διονύσης Ατζαράκης με το Taxi και η Ελληνική Ταινία έκαναν 8%, πάνω από Καραβάτου και Γκουντάρα. Η Μεσσαροπούλου πριν λίγες μέρες είπε πως το Open ανανέωσε την συνεργασία του με τον Βρυώνη, για τη σεζόν 2022-2023, στη ζώνη 14:00-19:00 το Σαββατοκύριακο με παρόμοια εκπομπή ενώ η Γραμμέλη έγραψε πως υποψήφια παρουσιάστρια είναι γνωστή ηθοποιός με εμπορικό instagram. Το Open επομένως δε θέλει το 1% άλλα θέλει τα χρήματα του Βρυωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !