Εκατομμυριούχος: O παίκτης που έμεινε στην ιστορία!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Το εμβληματικό τηλεπαιχνίδι ‘Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος’ επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μέχρι την πρεμιέρα όμως είπαμε να θυμηθούμε τον πιο επικό νικητή που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι.

Νικητές έχουν υπάρξει αρκετοί, όχι πολλοί, αλλά κάμποσοι. Ακόμα και στην ελληνική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού, με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έχουμε δει παίκτες να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις. Χαρακτηριστικότερη όλων αυτή του πρώτου νικητή στο Εκατομμυριούχο, Γιώργου Γεωργόπουλου, ο οποίος είχε πάρει το έπαθλο των 50 εκατ. δραχμές.

Λίγο νωρίτερα όμως, το 1999, ένας Αμερικανός έμελλε να γράψει ιστορία. Μέχρι και σήμερα τα βίντεο από το συγκεκριμένο επεισόδιο μετρούν εκατομμύρια views στο youtube. Αν νομίζετε ότι ο λόγος είναι επειδή κέρδισε, γελιέστε. Ο John Carpenter δεν κέρδισε απλά ένα εκατομμύριο δολάρια αλλά το έκανε με στυλ που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα τηλεπαιχνίδι, καμίας χώρας.

Φτάνοντας στην τελευταία ερώτηση είχε διαθέσιμες όλες τις βοήθειες! Τότε ανακοίνωσε ότι θέλει να καλέσει τον πατέρα του. Όλοι πίστεψαν ότι πιθανότατα θα γνώριζε κάτι γύρω από την ερώτηση ‘Ποιος Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου’. Μόλις όμως ο πατέρας του απάντησε στο τηλέφωνο, ο Carpemter σόκαρε τους πάντες. «Δεν πήρα επειδή χρειάζομαι την βοήθεια σου, πήρα για να σου ανακοινώσω ότι μόλις κέρδισα 1 εκατομμύριο δολάρια».

Φυσικά η απάντηση που έδωσε ήταν σωστή και αν και ολίγον αλαζόνας, ο John Carpenter έγραψε τηλεοπτική ιστορία με την συγκεκριμένη παρουσία του!


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πώς φαίνεται ότι όποιος έγραψε αυτό το άρθρο γεννήθηκε μετά το 2000...50,000 δραχμες κέρδιζες στην πρώτη ερώτηση,δεν είναι ούτε 200 ευρώ.50 εκατομμύρια είχε κερδίσει ο τύπος ,όχι 50 χιλιάρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !