Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (11/4/2022)

9

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ 21,0
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 3,6
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 15,6
THE 2NIGHT SHOW 12,1
MASTERCHEF 15,8
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 16,3
ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ 10,8
SURVIVOR 18,6

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όποιος φέτος έχει ασχοληθεί με την ζώνη των 9 στον ΑΝΤ1 έχει πετύχει Τζακ ποτ. Λογικά τον έχουν πληρώσει από τα αντίπαλα κανάλια για να καταστρέψει τις Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Μέλισσες δεν έχουν ή δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη από lead in. Μόνες τους καταστράφηκαν με την απόφαση να συνεχιστούν για 3η χρονιά. Είχαν υποτίθεται έτοιμο στρωμένο και φανατικό κοινό από τις προηγούμενες χρονιές. Ούτε promo είχαν ανάγκη που λέει ο λόγος, πόσο μάλλον lead in. Όποιος ήθελε να τις δει, ήξερε πότε πρέπει να συντονιστεί. Απλώς φέτος δεν ήθελε. Αυτή είναι η αλήθεια. Προτίμησε κάτι καινούριο.

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ που έφερες την καταστροφή δεν πατώνουν οι μέλισσες..μια χαρά τα πάνε ..3η σεζόν.. να φοβάστε πιο πολύ για το τι θα κάνει η γη της ελιάς ή ο σασμος του χρόνου που ήδη απ' την πρώτη χρονιά υπάρχει κάποια πτώση ,έστω κι μικρή..η 3η σεζόν των μελισσών είναι πιο ενδιαφέρουσα ακόμα κι απ' την πρώτη αλλά ο κόσμος δεν ξέρει να κρίνει..γύρισε την πλάτη του στο θέμα χούντας..αλλά τι να περιμένεις από ένα λαό που όταν δεν ξέρει το παρελθόν επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη κι τώρα .έτσι κι αλλιώς πάνω κάτω τα ίδια περνάμε 2 χρόνια τώρα...

      Διαγραφή
    3. Δεν έγραψα ότι οι Μέλισσες πατώνουν. Υπάρχει όμως μια αξιοσημείωτη πτώση που δεν περνά απαρατήρητη και δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση που κάνεις με τις άλλες σειρές. Η σειρά έπρεπε να σταματήσει πέρσι και να γίνει μια καινούρια με το θέμα της δικτατορίας. Ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει τους ίδιους ήρωες να τραβούν τα πάνδεινα χωρίς σταματημό και χωρίς να δικαιώνονται ποτέ οι καλοί. Πόσα ακόμα να τραβήξει η Ελένη, πόσες ακόμα αδικίες να υποστεί και πόσο ακόμα να κλάψει. Ε κάπου κουράζει το ίδιο μοτίβο συνέχεια. Και το γράφω ως κάποιος που το βλέπει ακόμα με ενδιαφέρον, αλλά μπορεί και να κρίνει αντικειμενικά τους λόγους που ο μισός κόσμος του γύρισε φέτος την πλάτη, χωρίς κουτοπόνηρα υπονοούμενα για συγκρίσεις με τις άλλες σειρές. Όσο για το ότι περνάμε τα ίδια τώρα απλά ασχολίαστο. Μάλλον αυτός που το γράφει δεν έχει καταλάβει καθόλου αυτά που παρακολουθεί για να τολμάει να συγκρίνει την πραγματική δικτατορία με το σήμερα.

      Διαγραφή
  2. Πόσο έκαναν τα Oscars στο Open;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατακόρυφη πτώση για σασμό και γη της ελιάς!Και ακόμη δεν τέλειωσε η πρώτη σεζόν και κούρασαν αρκετά τελευταία!Δεν τραβάνε για δεύτερη σεζόν,πρέπει να ολοκληρωθούν φέτος!Του χρόνου θα είναι πιο ζόρικα τα πράγματα...Προβλέπω ότι θα κάνουν χαμηλότερα νούμερα απο τις μέλισσες που είναι στην τρίτη σεζόν!Ούτε εγώ συμφωνώ που οι μέλισσες πήγαν τρίτη σεζόν αλλά τουλάχιστον τις 2 πρώτες σεζόν είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον ιδικά ο δεύτερος κύκλος ήταν ανώτερος απο τον πρώτο!Επίσης έκαναν πολύ υψηλότερα νούμερα απο σασμό και γη της ελιάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σασμος παιζει απεναντι με γητης ελιας και 2 ριαλιτι... Και σκιζει. Αυτο ναι ειναι επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα και τα reality ενουν κατακόρυφη πτώση φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !