Νόνη Δούνια για metoo: «Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με τις αποκαλύψεις»

0






Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε και για το κίνημα metoo στην Ελλάδα.

Το γεγονός πως προέρχεσαι από τον χώρο του μόντελινγκ αλλά είσαι και μια δυναμική γυναίκα με άποψη το έχεις πληρώσει με κάποιον τρόπο;

Όχι, δεν το έχω πληρώσει. Συνεχώς αυτό που σου ζητούν, πέρα από την ομορφιά, είναι να αποδείξεις πως έχεις ικανότητες. Αυτό είναι κουραστικό. Αμφισβητείσαι συνεχώς γιατί έχεις καλή εμφάνιση και σου ζητούν να έχεις και κάτι άλλο καλό. Δεν μπαίνω καν σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπήκα και ποτέ.

Πηγαίνοντας στο θέμα του #ΜeΤoo, ένιωσες έκπληξη με όλες αυτές τις δημόσιες καταγγελίες και όσα ήρθαν τελικά στο φως;

Καμία έκπληξη. Αυτά τα γεγονότα συνέβαιναν πάντα και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, όχι μόνο στον αθλητισμό και στο θέατρο. Είναι σημαντικό αυτό που ξεκίνησε η Σοφία Μπεκατώρου γιατί πλέον ο κόσμος έχει μεγαλύτερη ευκολία σε περίπτωση που έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας –είτε λεκτική είτε σωματική– να το επικοινωνήσει.

Αυτό είναι το βασικότερο κέρδος από αυτή την ιστορία: να μη φοβάσαι να μιλήσεις. Να νιώθουν πως υπάρχει ένα κράτος εκεί να τους προστατεύσει και να τους βοηθήσει. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά τον κάθε άνθρωπο.

Επιχείρησες με κάποιον τρόπο να βρεθείς δίπλα στα θύματα;


Είναι καθήκον όλων μας. Από την πλευρά μου δεν ήταν δύσκολο να πάρω θέση με τον δημόσιο λόγο. Πάντα θα είμαι δίπλα σε ανθρώπους που έχουν υποστεί βία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !